Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Husmen valóban kitett magáért, de azért fontos, hogy gyors és megbízható is legyen az autó, ami elég valószínű, de az majd a téli teszteken és az első 3 versenyen kiderül.Bodi írta:Kegyetlen jól néz ki ez a Ferrari!Remélem tényleg ilyen lesz.
U2 & Green Day - The Saints are comingLos Banditos írta:A 2007-es évad gyors összefoglalója, nagyon jó videó!
A második zenének mi a címe?
Hát mivel Kimi elég "heves" vérmérsékletü, ezért szerintem hagyjuk Alonsora a verekedést. Fel is hivom már Fernando cimbit, hogy vmi bunyót küldjenek már hamivel meg ronnalLG írta:Még ha Hamiltont is nyilvánitanák vbnak, akkor sem venné senki komolyan. Ron Denist meg ugy gyülölöm, ahogy vanEgy undorito bambuszfejü faxkalap, aki nem tud vesziteni....én Kimi helyébe odamennék hozzá, és jol fejberugnám
Ez az elmélet nálam Japánban megbukott. Sima Ferrari győzelem lehetett volna, ha nincs a gumis történet. Másrészt az utolsó futam kiszámíthatatlan volt. 1-2 ponton múlt az egész. Ha az FIA Ferrari győzelmet akart volna, akkor sokkal simábban megoldják. Eleve megbüntetik a közkedvelt Hamiltont... mondjuk Japánban, de Brazilíában is adhattak volna neki az időmérő után. Emlékezzünk csak Alonso vs Massa esetre tavalyról.haze71 írta:A csalásnál mindíg benne van a pakliban a lebukás veszélye. Lásd a kémbotrányt! Mégis megcsinálták. Érdekes, hogy a Merci csapatának kizárása után kezdődtek a furcsa események. Mert a csapatot ki merték zárni, de a pilótákat nem. Ami pedig Hamiltonnal történt az utolsó két futamon, az vicc. Nincsenek véletlenek. Legalábbis ennyi. A mai sportban, ahol hatalmas pénzek forognak, minden előfordulhat. Mennyi furcsa eredmény születik bizonyos fogadási lehetőségek miatt. Ha azt meg tudják bugázni, hát ezt is...Vito írta:
a FIA vezényelte le az utolsó futamot, hogy NE egy kémkedő, csaló csapat nyerjen. lehet.
de: emlékezzünk a brazil futam utolsó 15 körére. simán benne volt a pakliban (többször is), hogy Kubica és Rosberg összeütközzön, abban az esetben mi lett volna??? nagyon közel álltak hozzá, nem hiszem, hogy ezt a kockázatot bevállalta a FIA.
másrészt, ha tényleg irányított volt az utolsó két futam, akkor azt az egész paddocknak tudnia kellett. annyi véletlen és előre nem látható dolog történhet egy futamon, hogy a sikeres csaláshoz szükség van szinte az összes pilótára.
egy ilyen mértékű összeesküvésnél simán benne van a pakliban, hogy kiborul a k.ki... ezt megkockáztatni?
hááát....
én ebben nem hiszek
Nemtom mi nem volt érthető a hsz-emen...azt írtam amit te isbarca99 írta:Nem tudom hanyadjára akarod bebizonyítani, hogy Kimi lehajtja a gépet, holott idén, ha jól számolom pontosan ugyanannyi technikai hibája volt Kiminek, mint Massának.ozsimiki írta:az akinek szinte a legtöbb pechje (barca99 kedvéért) volt....
![]()
1., Massa is lehajtja a gépet
2., nem olyan megbízható a Ferrari, mint évekig volt
Nem tudom hanyadjára akarod bebizonyítani, hogy Kimi lehajtja a gépet, holott idén, ha jól számolom pontosan ugyanannyi technikai hibája volt Kiminek, mint Massának.ozsimiki írta:az akinek szinte a legtöbb pechje (barca99 kedvéért) volt....
![]()
A csalásnál mindíg benne van a pakliban a lebukás veszélye. Lásd a kémbotrányt! Mégis megcsinálták. Érdekes, hogy a Merci csapatának kizárása után kezdődtek a furcsa események. Mert a csapatot ki merték zárni, de a pilótákat nem. Ami pedig Hamiltonnal történt az utolsó két futamon, az vicc. Nincsenek véletlenek. Legalábbis ennyi. A mai sportban, ahol hatalmas pénzek forognak, minden előfordulhat. Mennyi furcsa eredmény születik bizonyos fogadási lehetőségek miatt. Ha azt meg tudják bugázni, hát ezt is...Vito írta:
a FIA vezényelte le az utolsó futamot, hogy NE egy kémkedő, csaló csapat nyerjen. lehet.
de: emlékezzünk a brazil futam utolsó 15 körére. simán benne volt a pakliban (többször is), hogy Kubica és Rosberg összeütközzön, abban az esetben mi lett volna??? nagyon közel álltak hozzá, nem hiszem, hogy ezt a kockázatot bevállalta a FIA.
másrészt, ha tényleg irányított volt az utolsó két futam, akkor azt az egész paddocknak tudnia kellett. annyi véletlen és előre nem látható dolog történhet egy futamon, hogy a sikeres csaláshoz szükség van szinte az összes pilótára.
egy ilyen mértékű összeesküvésnél simán benne van a pakliban, hogy kiborul a k.ki... ezt megkockáztatni?
hááát....
én ebben nem hiszek
Én meg azon gondolkodom éppen, hogy mennyi ész férhet vajon egy olyan ember fejébe, aki komolyan veszi az elözö iróniával teli hsz-emet....Los Banditos írta:Ordog írta:Sztem Alonso valamit elállított a versenyt megelözö éjszakán Hami autóján...
simán kinézem belöle!!!![]()
Igen, éjszaka kilópozott az autókhoz (amit egyéblént rohadtul őriznek), és az őröket átjátszva tönkretetet az autót.
![]()
Úgylátszik itt egyesek olyan elvakultak, hogy hiába tagadja az is a pletykát, aki hirtlelenjében kitálalta, akkor is el (akarják) hinni.
a FIA vezényelte le az utolsó futamot, hogy NE egy kémkedő, csaló csapat nyerjen. lehet.haze71 írta:Aztán meg megjavult? Ugyan már... Abban igazad van, hogy úgy sem fog kiderülni. De valami bűzlik (Dániában) ...
Nem kell őt félteni. Ügyes gyerek.Los Banditos írta:Ordog írta:Sztem Alonso valamit elállított a versenyt megelözö éjszakán Hami autóján...
simán kinézem belöle!!!![]()
Igen, éjszaka kilópozott az autókhoz (amit egyéblént rohadtul őriznek), és az őröket átjátszva tönkretetet az autót.
![]()
Ordog írta:Sztem Alonso valamit elállított a versenyt megelözö éjszakán Hami autóján...
simán kinézem belöle!!!
Inkább Hamiltonból nézném ki...Ordog írta:Sztem Alonso valamit elállított a versenyt megelözö éjszakán Hami autóján...
simán kinézem belöle!!!