Hm látom nélkülem is vannak azért viták
Semmi TÉNY,és BIZONYÍTÉK nincs rá,h Hamilton cseszte el amatőr módón a cuccost....szóval azok fikázzák akik amúgy sem bírják,de ez érthető....
Amit haze ír,az egy érdekes dolog,és tényleg elég "fura",h az utcsó két futamon az eddig kiegyensúlyozott csapat, és részben a pilóta akkorát hibázik,hogy azt Canna is megírígyelné.....de azt leszögezem,h nem érdekel,nem érdemelt ez a csapat címet,sokáig úgy nézett ki,h leesik nekik az egyéni,akkor már Hamilton mellett tettem le a voksot,mert a spanyolt rühellem,de így a legjobb,Ferraris nyert,az nyert aki a legtöbb futamot is megnyerte,és ami maga a csoda,az akinek szinte a legtöbb pechje (barca99 kedvéért

) volt....
Amúgy ha belegondoltok a Hamilton fanok helyzetébe,én most nem vagyok kárörvendő,mert nem is tudom,h reagáltam volna le,ha ez az én kedvencemmel történik:-biztos vezetésnél,20on egynéhány körrel a vége előtt,1,99 lábbal a Vb pódium legmagasabb fokán, a boxba bejövet kicsúszni a kavicsba(máig nem értem,h az elvileg Hamilton mellett álló csapata,miért nem hívta már ki előbb),és 10pontot hullajtani,majd utcsó futamon leáll annyi secre a cucc,h esély se legyen szinte.....hát nem lehet kellemes most a rajongóinak....
Vki tud hasonlóról,h így veszítette el a címet?