Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi.Én is ezt remélem! De mit remélünk így is lesz, ha meg nem így akkor máshogy lövünk gólt.G-Jay írta:Ha máshogy nem indul meg a gólgyártás, majd Dinho rúg egy szabigólt, és minden megvan oldva![]()
G.
Úgy legyen! Ámen atyám!G-Jay írta:Ha máshogy nem indul meg a gólgyártás, majd Dinho rúg egy szabigólt, és minden megvan oldva![]()
G.
G-Jay írta:Ha máshogy nem indul meg a gólgyártás, majd Dinho rúg egy szabigólt, és minden megvan oldva![]()
G.
Egyetértek veled hinyoznak a távoli lővések.. talán túl biztosra megyünk néha.. ami mostanába megérhető :S de msot lehet bekell majd vállalni meglátjuk.Sztojcskov írta:Ma mindenképpen elvárom a csapattól, hogy a kaputól 20-25 méterre igenis lőjjék át a betömörülő skót falat: Glasgowban ennek nyomát sem láttam. Jó, az oké, hogy szépen tartjuk a labdát és hogy türelmesen keressük a rést a kényszerítőkhöz, de az már most borítékolható, hogy a Rangers leszűkíti majd a területeket és rúgdossa majd Ronniet és Messit.
LŐNI KELL!
Rem, folytatjuk azt a játékot, amit a Betis ellen nyújtottunk!
Szerintem a skótok, fizikális erőfölényben vannak, már ami a testüket illeti.. úgy értem h szó szeirnt erősebbek fizikailag.. ez nam azt jelenti h mondjuk többet birnka futni, hanem modnjuk test a test elleni küzdelemből ők jönnek ki jobban... erre rendelkeztek be... ez a bunkarfoci, anitfoci... ami ilyen nagy pályán nem jöhet be... nagyobb a pálya , területvédekezésnél 11 embernek egy Nou Camp esetében többet kell futni, messzebb helyezkednek egymástól a játéksosok, nem tudják 100%osan lezárni úgy a területet, mint egy keskenyebb pálya esetében.. effektive többet kell futniuk, és a hézegok is nagyobbak lesznek.. igy úgy gondolom, nem leht nagy rpobléma a meccsel... én csak arra vok kiváncsi, h ha lövünk 1-2-t akkor beállunk e egy tartalékos üzemmódba, v megpróbálnak a közönségnek jáccani, ahogy tegnap a pool... lőttek 3at.. meg is állhattak volna, de nem tették, ezért szeretem az angol focit.. spanyol ilyen szempontból nem anyira jó.. bár vannak kivételek! remélem ez is az lesz!barca99 írta: Nagyobb területünk lesz, ezáltal a kipasszolgatós játékunk is hatékonyabb lehet, könnyebb megindulni, etc.
Szerintem a skótok, fizikális erőfölényben vannak, már ami a testüket illeti.. úgy értem h szó szeirnt erősebbek fizikailag.. ez nam azt jelenti h mondjuk többet birnka futni, hanem modnjuk test a test elleni küzdelemből ők jönnek ki jobban... erre rendelkeztek be... ez a bunkarfoci, anitfoci... ami ilyen nagy pályán nem jöhet be... nagyobb a pálya , területvédekezésnél 11 embernek egy Nou Camp esetében többet kell futni, messzebb helyezkednek egymástól a játéksosok, nem tudják 100%osan lezárni úgy a területet, mint egy keskenyebb pálya esetében.. effektive többet kell futniuk, és a hézegok is nagyobbak lesznek.. igy úgy gondolom, nem leht nagy rpobléma a meccsel... én csak arra vok kiváncsi, h ha lövünk 1-2-t akkor beállunk e egy tartalékos üzemmódba, v megpróbálnak a közönségnek jáccani, ahogy tegnap a pool... lőttek 3at.. meg is állhattak volna, de nem tették, ezért szeretem az angol focit.. spanyol ilyen szempontból nem anyira jó.. bár vannak kivételek! remélem ez is az lesz!barca99 írta: Nagyobb területünk lesz, ezáltal a kipasszolgatós játékunk is hatékonyabb lehet, könnyebb megindulni, etc.
Végre valaki felismert!Demonhunter írta:Végre van egy hsz-em amit észrevesznek,szolnak hozzá és nem szidják!Kösszi neked isten vagy!mrmonster írta:A védelem mögé belöbbölt labdák akkor hasznosak, ha az ellenfél lestaktikát játszik. A Betis ezt tette, és volt is erre lehetőség.
A Rangers viszont otthon is 9 emberrel megszállta a saját tizenhatosát, és most is így lesz. A megoldás: kényszerítők, távoli lövések... s ha egy beakad, vagy akár szerencsével találunk egyet, utána sokkal könnyebb lesz minden.![]()
Így van, ezért sem várok ma akkora gálát. Plusz akár, neadjisten érvényesülhet a vak tyúk is talál szemet, Glasgowban is majdnem kaptunk egy gólt...Az az erőberő csatáruk ott fent nem volt rosz, vele érdemes lesz vigyázni.Bodi írta:Az a baj,hogy sztem akkor sem lesz könnyebb,ha lövünk egy gólt.
A Rangers nem hülye,tisztában vannak vele,hogy ha 0-1-nél kitámadnak,akkor 0-3 vagy 1-4 lesz a vége.
Ha meg folyatják az addigi taktikájukat,akkor lehet megússzák 1 vagy max 2 gólos vereséggel.A gólkülönbség meg nekik fontos.
Végre van egy hsz-em amit észrevesznek,szolnak hozzá és nem szidják!Kösszi neked isten vagy!mrmonster írta:A védelem mögé belöbbölt labdák akkor hasznosak, ha az ellenfél lestaktikát játszik. A Betis ezt tette, és volt is erre lehetőség.
A Rangers viszont otthon is 9 emberrel megszállta a saját tizenhatosát, és most is így lesz. A megoldás: kényszerítők, távoli lövések... s ha egy beakad, vagy akár szerencsével találunk egyet, utána sokkal könnyebb lesz minden.