dickricsi írta:A sport.es-en írnak arról, hogy szeretett csapatunk kölcsönvenné Tiago Mendes-t a Juve-től, aminek nagyon tudnék örülni. Egyrészt Yaya-t lehetne pótolni az Afrika-kupa idejére vkp poszton, másrészt több poszton is bevethető Tiago a középpályán és még gólokat is lövöldöz, ő is meg tudná teremteni az egyensúlyt a középpályán a védekezés és a támadás közt. Ha be tudna illeszkedni, akkor maradhatna is. Edmilson-t pedig el kéne poasszolni az Újvár-nak (az ő érdeklődésükről olvastam mostanában) vagy bárkinek, aki elviszi

Igen ezt én is olvastam! "Az új Davids"!

De én úgy értelmeztem, hogy meg is vennénk! Olaszországban olyan 13 millió€-ra taksálják az árát! Szeretné amúgy még a Manchester City, a Fiorentina és a Villarreal is! Olyan 10-11-ért el is tudnánk szerintem hozni!
Én is nagyon örülnék amúgy neki mivel(ahogy írták sport.es-en is)nagyon technikás játékos és sok poszton játszhat! Mellesleg a BL-ben is játszhatna!Most is milyen jól jönne! Edmílson-t meg elpasszolni a Milan-nak! (a kora megvan hozzá

) A cikk végén van még amúgy egy másik opció is ha nem jönne össze Tiago, mégpedig az AS Roma-ból Aquilani! Őt is figyeli a Barca! Ő sem lenne rossz! Majd meglátjuk de szerintem tuti, hogy télen a vezetőség vesz valakit a középpályára mert Touré-t pótolni kell!Na peace!
Ui.: Jaa! És még figyeli a Barca Benzema-t is a Lyon-ból!