De lehet akkoris ha pl jönne Mourinho...akkor tuti jobban játszana,első első 3ban benne van azért a portugál.Zozzy 5 írta:Addig semmiképp sem kéne eladni, amíg nem nézzük meg mit csinál egy másik, keményebb kezű edző alatt. Erős a gyanúm, hogy a cselsziben Henk felemelt szavára újra kivirágoznaRaziel írta:A Chelsea 60 millás ajánlatot készül tenni Ronaldinhoért...annyiért mehetne és jöjjön pl Kaká![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=160327
Barça Igazolások 2007-08
-
- Entrenador del Barça
-
- Llegenda del Barça
Addig semmiképp sem kéne eladni, amíg nem nézzük meg mit csinál egy másik, keményebb kezű edző alatt. Erős a gyanúm, hogy a cselsziben Henk felemelt szavára újra kivirágoznaRaziel írta:A Chelsea 60 millás ajánlatot készül tenni Ronaldinhoért...annyiért mehetne és jöjjön pl Kaká![]()

-
- Entrenador del Barça
A Chelsea 60 millás ajánlatot készül tenni Ronaldinhoért...annyiért mehetne és jöjjön pl Kaká

-
- Llegenda del Barça
Nekem hányingerem van Reyestől, és amúgy sem tartom nagyszámnak.Danka00792 írta:Én is eladnám Guddy-t. Ha kell valami vkp akkor meg felhoznák valakit a B-böl.
Persze az igazi "álmom" Reyes lenne. (tom hogy nem vkp, csak kicsit eltérek a témátol) Már hosszu ideje figyelem a játékát, és nagyon megkedveltem. Spanyol, a legjobb korban van és szerintem bele is illene a Barca játékjába. Persze ez csak egy "álom" marad, mert nem fér be sehova.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Én is eladnám Guddy-t. Ha kell valami vkp akkor meg felhoznák valakit a B-böl.
Persze az igazi "álmom" Reyes lenne. (tom hogy nem vkp, csak kicsit eltérek a témátol
) Már hosszu ideje figyelem a játékát, és nagyon megkedveltem. Spanyol, a legjobb korban van és szerintem bele is illene a Barca játékjába. Persze ez csak egy "álom" marad, mert nem fér be sehova. 
Persze az igazi "álmom" Reyes lenne. (tom hogy nem vkp, csak kicsit eltérek a témátol

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
fabregas előbb mondott le rólunk, mint mi róla.LG írta:Ha belegondolok, mégse vegyünk középályást télen, max kölcsönbe. Különben lemondhatok a nagy álmomrol: Fabregasrol
Remélem a vezetőknek lesz annyi eszük, hogy komoly pénzt nem adnak ki érte.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lehet, hogy nem ide való, de én a humor topikba akartam. De mindegy. 
Na szóval, a goal.com-on azt írják hogy a Barca figyeli Kakát, és a megfelelő alkalomra várnak hogy lecsapjanak rá...

Na szóval, a goal.com-on azt írják hogy a Barca figyeli Kakát, és a megfelelő alkalomra várnak hogy lecsapjanak rá...
Visça el Barça!
Benzema nagyon jó játékos, de hova férne be??? Bojan, Giovanni sem játszik... hát még ha Eto'o végre visszatér...
Inkább kp-ra kellene egy univerzális emberke. Akár az utánpótlásból!
Inkább kp-ra kellene egy univerzális emberke. Akár az utánpótlásból!
Akkor már hozzunk fel egy B-s gyereket... 

Benzema pedig jo
Onri helyett sokkal inkább ő jöhetett volna...Benzemabol szvsz lex olyan játékos mint Titi volt 2-3 éve.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már elég rég igazoltunk télen, úgyhogy most sem várok valami nagy dobásra. Talán arra, hogy Gudjohnsen menjen. Benzema és Tiago pedig nem kell!

in to exile
Ha belegondolok, mégse vegyünk középályást télen, max kölcsönbe. Különben lemondhatok a nagy álmomrol: Fabregasrol 

Thiago sztem abszolút a Xavi kategória. Arra meg nem sok szükségünk van szvsz... Én is egy Touré-style-ra szavazok.
Senna...én már nyáron is őt szerettem volna itt látni. Jött helyette Touré, akivel nagyon meg vagyok elégedve. De sztem Senna semmivel sem lett volna rosszabb nála.
Tiagot nem tartom olyan fu de nagyra..ugye a cselziben sok vizet nem zavart, a juveban sem, 1edüla Lyonban nyomta jol, ettől nem hányok vért. Inkább vmi afrikai...
Tiagot nem tartom olyan fu de nagyra..ugye a cselziben sok vizet nem zavart, a juveban sem, 1edüla Lyonban nyomta jol, ettől nem hányok vért. Inkább vmi afrikai...
Vieira, Jézuska, ...?barca99 írta:Murinho idecsábítaná Essient.![]()
Na jó, mára elég volt Murinho fszának szpásából...![]()
Sissoko, Mascherano, Makelele. Vannak jobb nevek is, de hirtelen nem ugranak be.![]()

De szerintem a Dárdai Palkó is megállná a helyét.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gogeta 2007.11.14. 16:50:50-kor.
Visça el Barça!
Murinho idecsábítaná Essient.
Na jó, mára elég volt Murinho fszának szpásából...
Sissoko, Mascherano, Makelele. Vannak jobb nevek is, de hirtelen nem ugranak be.

Na jó, mára elég volt Murinho fszának szpásából...

Sissoko, Mascherano, Makelele. Vannak jobb nevek is, de hirtelen nem ugranak be.

-
- Llegenda del Barça
Ha védekező, akkor én nem pont őt keresném meg...Maradnék megint egy feka (Tamás kedvéért szinesbőrű) izomembernél, olyannál, mint Touré. Sok ilyen player van még, Toure is vagy 12 millió volt...
- Titinho
- Director del Fútbol
Igen ezt én is olvastam! "Az új Davids"!dickricsi írta:A sport.es-en írnak arról, hogy szeretett csapatunk kölcsönvenné Tiago Mendes-t a Juve-től, aminek nagyon tudnék örülni. Egyrészt Yaya-t lehetne pótolni az Afrika-kupa idejére vkp poszton, másrészt több poszton is bevethető Tiago a középpályán és még gólokat is lövöldöz, ő is meg tudná teremteni az egyensúlyt a középpályán a védekezés és a támadás közt. Ha be tudna illeszkedni, akkor maradhatna is. Edmilson-t pedig el kéne poasszolni az Újvár-nak (az ő érdeklődésükről olvastam mostanában) vagy bárkinek, aki elviszi

Én is nagyon örülnék amúgy neki mivel(ahogy írták sport.es-en is)nagyon technikás játékos és sok poszton játszhat! Mellesleg a BL-ben is játszhatna!Most is milyen jól jönne! Edmílson-t meg elpasszolni a Milan-nak! (a kora megvan hozzá

Ui.: Jaa! És még figyeli a Barca Benzema-t is a Lyon-ból!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
A sport.es-en írnak arról, hogy szeretett csapatunk kölcsönvenné Tiago Mendes-t a Juve-től, aminek nagyon tudnék örülni. Egyrészt Yaya-t lehetne pótolni az Afrika-kupa idejére vkp poszton, másrészt több poszton is bevethető Tiago a középpályán és még gólokat is lövöldöz, ő is meg tudná teremteni az egyensúlyt a középpályán a védekezés és a támadás közt. Ha be tudna illeszkedni, akkor maradhatna is. Edmilson-t pedig el kéne poasszolni az Újvár-nak (az ő érdeklődésükről olvastam mostanában) vagy bárkinek, aki elviszi 

Pedig Lahm sztem igen jo, és még fiatal is, tehát még jobb lex. Igaz, ő bal oldalon az igazi.