Nem nyert semmit a hollandokkal, de volt egy szimpi csapat, amely ha csak szoros csatában is, de kikapott az olaszoktól tizenegyesekkel. Óriási meccs volt, de Rijkaard bukott akkor. A Barçával azért több ideje van összeszedni magát, én valami olyat olvastam hogy az El Clásicóig van haladéka. Ha addigra nem javul semmi, akkor tényleg mennie kell.redmiller írta:Olvasom itt a blogokat és felmerült bennem: mit is ért el Rijkaard a holland válogatottal??? Milyen edzői sikerei voltak, míg Henk Ten Cate nem került mellé??? Szerintem a legnagyobb baj, hogy Rijkaard a haverjainak tekinti a játékosokat és így hiányzik a szigor... Ez volt Henk! Azt hiszem szörnyű álmok jönnek, ha a játékosok mentalitása nem változik meg, vagy Rijkaard marad az edző...
Frank Rijkaard #2
- Lionel85
- Llegenda del Barça
-
- Entrenador del Barça
Victor_Valdes írta: Szerintem ez teljesen igaz legalábbis részemről!

Én is már csak a játékosokban bízok. Kiváncsi leszek, hogy Puyol nyilatkozata hogyan hat a többiekre. Megnéztem volna a nyilatkozat utáni öltözői arcokat. Mindenki (itt a fórumon is) tisztában van azzal, hogy a fejekben van a gond. Olyan új célokat kell, hogy szem előtt tartsanak a srácok, amelyek olyan súlyúak, mint az első BL győzelmük, a bajnoki cím. Vagyis ezzel tisztában vannak, hogy ezeket várják tőlük, de nem értem én sem az idegenbeli haldoklásukat.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Teljesen egyet értek veled LG!LG írta:Rijkaard biztos nem...max ha a játékosaink olyan formába lendülnek, h edző nélkül is hozzák a meccset.Boixos írta:egy olyan szitut mondjatok, amiből arra lehet következtetni, h rijkaard kihúzza a sz.rból (sz.rból... inkább a jelenlegi semmilyen helyzetből) a csapatot.
megunta Rijkaard tutyimutyiságát és egy keménykezű mesterre bízná a gránátvörös-kék gárda gatyába rázását. Jelen esetben Mourinhóra.
Szerintemez teljesen igaz legalábbis részemről!
- Capon
- Llegenda del Barça
nem tudom ki ért velem egyet de szerintem Rijekard elllen szól az is, hogy a válogatot Barcajátékosok pl. most Xavi, Iniesta golt gólokat lödöznek a válogatotban Xavi a mecs legjobbja volt. Ezek szerint mégesm a játékosoknál kell keresni a hiba okát. Bár tagathatatlan, hogy az ő kezük is benne van a rossz szereplésban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rijkaard biztos nem...max ha a játékosaink olyan formába lendülnek, h edző nélkül is hozzák a meccset.Boixos írta:egy olyan szitut mondjatok, amiből arra lehet következtetni, h rijkaard kihúzza a sz.rból (sz.rból... inkább a jelenlegi semmilyen helyzetből) a csapatot.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Olvasom itt a blogokat és felmerült bennem: mit is ért el Rijkaard a holland válogatottal??? Milyen edzői sikerei voltak, míg Henk Ten Cate nem került mellé??? Szerintem a legnagyobb baj, hogy Rijkaard a haverjainak tekinti a játékosokat és így hiányzik a szigor... Ez volt Henk! Azt hiszem szörnyű álmok jönnek, ha a játékosok mentalitása nem változik meg, vagy Rijkaard marad az edző...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- barca0417
- Entrenador del Barça
gondoltam, de jó lenne. tudom hogy nincs rá sok esély.Mihu írta:Ennek annyi az esélye kb minthogy Ronaldinho lesz idén az aranylabdás.barca0417 írta:én is télig adnék haladékot Rijkaardnak, ha nem válzozik a helyzet, akkor egy Henk ten Cate-guardiola párost el tudnék képzelni. sztem nagyon ütős lenne, és nem kéne José..

- Danka00792
- Director del Fútbol
Mennyi az esély arra hogy eljönne Henk? Sztem nemsok. Most ment el a Chelsea-be. Persze én is örülnék neki.
Jose-t nagyon nem látnám itt szivesen. Elismerem hogy remek szakember, de a beszolásait kérem ne a Barca-ban tegye.
Jose-t nagyon nem látnám itt szivesen. Elismerem hogy remek szakember, de a beszolásait kérem ne a Barca-ban tegye.
- Mihu
- Director del Fútbol
Ennek annyi az esélye kb minthogy Ronaldinho lesz idén az aranylabdás.barca0417 írta:én is télig adnék haladékot Rijkaardnak, ha nem válzozik a helyzet, akkor egy Henk ten Cate-guardiola párost el tudnék képzelni. sztem nagyon ütős lenne, és nem kéne José..

- ádeszsz
- Barça B
- Kapcsolat:
nehéz meválni attól az embertől aki sok év után sok örömöt szerzett a csapatnak & szurkolóknak...de néha kell nehéz döntést hozni hogy utána jobb legyen...én adnék neki téli szünetig ultimátumot...ha marad így a dolog akkor köszönjük szépen elég volt...ez a mourinho dolog elég érdekes...nekem nem szinpatikus, sosem volt az...lehet hogy guardiola lenne a legjobb 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nem tetszett ez a cikk... Szerintem elég, részrehajló, elég szubjektív dolog ez... Semmi tény, eléggé megalapozatlan, hogy jönnének az elismerések stbstb... persze természtesen önmagában a cikk nem rossz, jól felépített. megszerkesztett ha erre gondolok, öszeségében ezzel nincs baj, csak a tartalommal... talán annyi lehet az igaz, legalábbis mostani ismereteink szerint h Rijkaard alatt inog a kispad, meg ugye a tények, a szavazások...
"A kérdés már csak az, hogy valóban ennyire szigorúak a szurkolói elvárások? Akkor is prüszkölnének a „Mourinho-gyalázók", ha közönségszórakoztató futballal sikert sikerre halmozna a Barca, de a gárda PR-ja nem lenne olyan rózsás, mint jelenleg? Vagy akkor is, ha sorban nyernék a bajnoki címeket és a jófiúvá átvedlett Josénak egyetlen beszólás sem hagyná el a száját, viszont nem szereznének annyi gólt a kedvencek? Ugye nem? Nem véletlenül hagytam ki a harmadik lehetőséget, amikor hiányoznak a trófeák a vitrinből. Azt ugye sokkal nehezebben lehetne megemészteni? Úgyis ez a lényeg, a többi már csak körítés. A három közül pedig ez a legbiztosabb pont Mourinho esetén, az eredményesség. " nem is értem a dolgot, sztem fölösleges erről beszélni, még.. még nemhogy em jáccottunk egy meccset Mourinho keze alatt, de még Rijkaard is itt van... nem fikázni akartam amúgy, csak azt hogyha monjduk valaki Mourinho, vagy valaki Rijkaard mellett van, az elsősorban a fórumba fejtse ki a véleményét, mert ennyi erővel valaki kiállhatna mondjuk Rijkaard mellett is a szerkesztők közül, vagy....
"A kérdés már csak az, hogy valóban ennyire szigorúak a szurkolói elvárások? Akkor is prüszkölnének a „Mourinho-gyalázók", ha közönségszórakoztató futballal sikert sikerre halmozna a Barca, de a gárda PR-ja nem lenne olyan rózsás, mint jelenleg? Vagy akkor is, ha sorban nyernék a bajnoki címeket és a jófiúvá átvedlett Josénak egyetlen beszólás sem hagyná el a száját, viszont nem szereznének annyi gólt a kedvencek? Ugye nem? Nem véletlenül hagytam ki a harmadik lehetőséget, amikor hiányoznak a trófeák a vitrinből. Azt ugye sokkal nehezebben lehetne megemészteni? Úgyis ez a lényeg, a többi már csak körítés. A három közül pedig ez a legbiztosabb pont Mourinho esetén, az eredményesség. " nem is értem a dolgot, sztem fölösleges erről beszélni, még.. még nemhogy em jáccottunk egy meccset Mourinho keze alatt, de még Rijkaard is itt van... nem fikázni akartam amúgy, csak azt hogyha monjduk valaki Mourinho, vagy valaki Rijkaard mellett van, az elsősorban a fórumba fejtse ki a véleményét, mert ennyi erővel valaki kiállhatna mondjuk Rijkaard mellett is a szerkesztők közül, vagy....
- Messinho87
- Barça B
- Kapcsolat:
Most a Quaresmára azt tom mondani, hogy volt már itt egy évet, akkor nem vállt be. Azóta jobb lett. Mondjuk ha csak azt nézzük, hogy gyors és jól cselez, akkor ezzel az erővel jöhente Aeron Lennon, vagy Wright-Phillips is.
„Messi nagyon jó technikával rendelkezik, és nagyon jól cselez. Különlösen kedvelem azt, hogy nem fél kihívni a védőt, és szembenézni vele egy az egyben. Nem könnyű a mai futballban még egy ilyen játékost találni, mint ő.” - Luis Figo.
- albicelesteX
- A Vadász
de akkor abban egyetértünk egy kis erősítés még mindig ráfér a csapatra!persze eladni is kéne!LG írta:Hááát 4-3...
Milito se csinált sok mindent, Abidalnak is kb. fele-fele arányban vannak a jo, és rossz meccsei
Eddig egyedül Touré, aki nagyon bevált, esetleg még Abidalra rá lehet fogni, de Milito sokat hibázik, Henryt meg haggyuk...

Hááát 4-3...
Milito se csinált sok mindent, Abidalnak is kb. fele-fele arányban vannak a jo, és rossz meccsei
Eddig egyedül Touré, aki nagyon bevált, esetleg még Abidalra rá lehet fogni, de Milito sokat hibázik, Henryt meg haggyuk...
- albicelesteX
- A Vadász
jó tudom nem lesz belőle semmi!csak egy feltevés volt egy elég erős illúzió szintű
ez van!de azért kellene egy kiss frissítés!idén 4-ből 3-om jó vétel volt!henry helyett más kellett volna!

- albicelesteX
- A Vadász
nem feltétlen neki kellene padozni!

-
- Llegenda del Barça
És Ő majd el is jön neked padaozni...albicelesteX írta:akár melyik szélen megállná a helyét!szükség is lenne rá gyors kreatív jól cselelz gólerős és sikeréhes!hogy hol játszana!más kluboknak klasszis cseréik is vannak majd minden posztra!a barca ezzel nem nagyon büszkélkedhet!
- albicelesteX
- A Vadász
akár melyik szélen megállná a helyét!szükség is lenne rá gyors kreatív jól cselelz gólerős és sikeréhes!hogy hol játszana!más kluboknak klasszis cseréik is vannak majd minden posztra!a barca ezzel nem nagyon büszkélkedhet!

- albicelesteX
- A Vadász
azért szép kis karrier az mtk-ból a barca az ajax és a chelsea kispadjára ülni!
Olvastam hogy murinho szívesen vállalná a melót csak az igazolásokba szabad kezet akar!jó lenne remélem visszahozná quaresmát!szép álmok! 

- barca0417
- Entrenador del Barça
sajnálom hogy henk elment, de megértettem, mert vezetőedző lett. de most kifejezetten csalódott vagyok, hogy a világ legundorítóbb csapatának másodedzője. Egyébként kíváncsi lennék, mi lenne ha ő lenne nálunk a vezetőedző.!!!???
egy jó segítővel sztem nem lenne rossz. szóval az utóbbi napokban gondolkodtam, hogy mit lehetne kezdeni ezzel az edző problémával, és én bírom frankie-t, de mi lenne , ha cruyff lenne az edző megint, vagy Henk. mit gondoltok? vagy Cruyff már nem vállalja az edzősködést semmi képpen?