Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nyert semmit a hollandokkal, de volt egy szimpi csapat, amely ha csak szoros csatában is, de kikapott az olaszoktól tizenegyesekkel. Óriási meccs volt, de Rijkaard bukott akkor. A Barçával azért több ideje van összeszedni magát, én valami olyat olvastam hogy az El Clásicóig van haladéka. Ha addigra nem javul semmi, akkor tényleg mennie kell.redmiller írta:Olvasom itt a blogokat és felmerült bennem: mit is ért el Rijkaard a holland válogatottal??? Milyen edzői sikerei voltak, míg Henk Ten Cate nem került mellé??? Szerintem a legnagyobb baj, hogy Rijkaard a haverjainak tekinti a játékosokat és így hiányzik a szigor... Ez volt Henk! Azt hiszem szörnyű álmok jönnek, ha a játékosok mentalitása nem változik meg, vagy Rijkaard marad az edző...
Victor_Valdes írta: Szerintem ez teljesen igaz legalábbis részemről!
Teljesen egyet értek veled LG!LG írta:Rijkaard biztos nem...max ha a játékosaink olyan formába lendülnek, h edző nélkül is hozzák a meccset.Boixos írta:egy olyan szitut mondjatok, amiből arra lehet következtetni, h rijkaard kihúzza a sz.rból (sz.rból... inkább a jelenlegi semmilyen helyzetből) a csapatot.
Rijkaard biztos nem...max ha a játékosaink olyan formába lendülnek, h edző nélkül is hozzák a meccset.Boixos írta:egy olyan szitut mondjatok, amiből arra lehet következtetni, h rijkaard kihúzza a sz.rból (sz.rból... inkább a jelenlegi semmilyen helyzetből) a csapatot.
gondoltam, de jó lenne. tudom hogy nincs rá sok esély.Mihu írta:Ennek annyi az esélye kb minthogy Ronaldinho lesz idén az aranylabdás.barca0417 írta:én is télig adnék haladékot Rijkaardnak, ha nem válzozik a helyzet, akkor egy Henk ten Cate-guardiola párost el tudnék képzelni. sztem nagyon ütős lenne, és nem kéne José..
Ennek annyi az esélye kb minthogy Ronaldinho lesz idén az aranylabdás.barca0417 írta:én is télig adnék haladékot Rijkaardnak, ha nem válzozik a helyzet, akkor egy Henk ten Cate-guardiola párost el tudnék képzelni. sztem nagyon ütős lenne, és nem kéne José..
de akkor abban egyetértünk egy kis erősítés még mindig ráfér a csapatra!persze eladni is kéne!LG írta:Hááát 4-3...
Milito se csinált sok mindent, Abidalnak is kb. fele-fele arányban vannak a jo, és rossz meccsei
Eddig egyedül Touré, aki nagyon bevált, esetleg még Abidalra rá lehet fogni, de Milito sokat hibázik, Henryt meg haggyuk...
És Ő majd el is jön neked padaozni...albicelesteX írta:akár melyik szélen megállná a helyét!szükség is lenne rá gyors kreatív jól cselelz gólerős és sikeréhes!hogy hol játszana!más kluboknak klasszis cseréik is vannak majd minden posztra!a barca ezzel nem nagyon büszkélkedhet!