Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Figyelj, lefoglalunk egy 20 fős asztalt, ha meg többen leszünk még odahúzunk pár széket aztán szevasz. Ennyi megoldjuk. Sok jó ember kis helyen is elfér vagy mi. A Barcások meg aztán...nem kell részletezni.Tim írta:Nézegettem helyszínt én is, de nem sok olyan van ahol lehet meccset nézni.
A Champs van még úgy tudom,oda max 20 főig lehet asztalt foglalni.
Nálunk meg nyúl van..
barca99 írta:1, Krojf (asszem beírhatom)
2, Tim
3, Szandi
4, -
5, Ördög
6, Boixos ( bocs, hogy megelőlegeztem)
7, LP
8, Kralo
9, LP osztálytársa,ha minden igaz
10, Saviola [ha az időpont jó lesz,s lesz vhol szállás..]
11, Badi
12, Shark ( ha az időpont jó lesz )
13, Varga Tamás (ha Bálint is jön, és el tudtok viselni, és a földön valakinél alhatok pár órát reggelig)
14, Zozzy (időpont, szállás...)
15, b99 (időpont, szállás...)
Kikapcsolni azért nem kellSzandi írta:Most fel tudtam menni, de eddig mindig azt írta ki, mikor be akartam lépni, h a program blokkolva lett a mittomén milyen nevű vírusirtóm által.
Jó most meg megint nemjó-
Eztírja ki:
Blocked by ZoneAlarm Security ]
[19:25] -- [ Blocked by ZoneAlarm Security ]
[19:25] Kapcsolat megszakítva: irc.blitzed.org
Mit használsz? Biztos a vírusírtó az?Mert a tűzfal szokott inkább alkalmazásokat letiltani.Szandi írta:Mennék, de a vírusirtóm nem enged fel, és nemtom, hogyan állítsam át.Game90 írta: OFF: gyertek chatre
Mennék, de a vírusirtóm nem enged fel, és nemtom, hogyan állítsam át.Game90 írta: OFF: gyertek chatre
Addig inkább nem írom fel magam, ameddig nincs pontos dátum stb. Mert, ha nekem pl. rossz napra esik a meccs és lemondom, akkor jönnének a b*zizásokSzandi írta:Game? Jelezgessé csak, hogy jössz.
Pókeren elnyerem majd a bizonyítékotTim írta:Az egy nagy pillanat lenne az Eurobarca történetében,ha egy ágyba kerülnétek!Mindenképpen megörökíteném..ha másra nem zsarolásra jó lesz!
![]()
Nekem semmi kifogásom ellene, mivel ozsimikitől nem kell tartanomozsimiki írta:Majd V.T.,és ÉnTim írta: Egyébként 2 embert el tudok szállásolni,akik hajlandóak egymás mellett aludni.![]()
![]()
![]()
Majd V.T.,és ÉnTim írta: Egyébként 2 embert el tudok szállásolni,akik hajlandóak egymás mellett aludni.
1, Krojf (asszem beírhatom)
2, Tim
3, Szandi
4, -
5, Ördög
6, Boixos ( bocs, hogy megelőlegeztem)
7, LP
8, Kralo
9, LP osztálytársa,ha minden igaz
10, Saviola
11, Badi
12, Shark ( ha az időpont jó lesz )
13, Varga Tamás (ha Bálint is jön, és el tudtok viselni, és a földön valakinél alhatok pár órát reggelig)
14, Zozzy (időpont, szállás...)