Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

na szép...
 na szép...  reggelit olyat ugyse kapsz sehol mint nálunk
  reggelit olyat ugyse kapsz sehol mint nálunk 

Minden tűzfalnál meg lehet adni a megbízható programok listáját.A zonealarmot viszont nem ismerem annyira,plusz még angolnyelvű is.Utána nézek azért..Próbáld ki hogy megnyitod a tűzfalat miközben felmész a csetre akkor látni fogod milyen alkalmazás indul el és engedélyezdd.Találtam egy
  Minden tűzfalnál meg lehet adni a megbízható programok listáját.A zonealarmot viszont nem ismerem annyira,plusz még angolnyelvű is.Utána nézek azért..Próbáld ki hogy megnyitod a tűzfalat miközben felmész a csetre akkor látni fogod milyen alkalmazás indul el és engedélyezdd.Találtam egy
 Majd meglátjuk, hogy összejön-e egy újabb tali...
 Majd meglátjuk, hogy összejön-e egy újabb tali...

Ha csak nem folyunk bele az éjszakai életbe vmelyik vendéglátóipariegységben. Én szívesen, csak nem egyedül...
 Ha csak nem folyunk bele az éjszakai életbe vmelyik vendéglátóipariegységben. Én szívesen, csak nem egyedül...