Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi!
Kösz, de nem műxik a patch:rhynn írta:Ne töröld le, peccseld meg, mert a 8.0.0-s motor elég [auto_cenzúra]. Én is abbahagytam a peccsigZsoma írta:Asszem a további károkat megelőzendő ez volt az uccsó meccsem, leszedem este az FM08-at.
Azért 1 ajánlat még így búcsúzóul, Balotelli az Interből, kezdetben lehet 17 éves, és 18 évesen vettem kölcsön és a legjobb csatár a keretemben (pedig ott van Zarate és Aaritalo is...).
Addig fifa managereztem, de annyira nem köt le + oda is elkelne a peccs.
3 pont nem hátrány, az előző szezonban is veretlenül lettél bajnok, belefért volna simán, de te tudodbarca99 írta:Klui, nem én voltam láma...![]()
Elkezdődött a második szezon, első forduló, Almeira idegenben, Henry góljával 1-0. Majd jön az Európai Szuperkupa a Sevilla ellen 1-0, most Samu. Vége, jönnek az üzenetek, közte egy 'nevezzek játékosokat a BL-be' és egy 'a First Division-ba történő játékos benevezése hamarosan befejeződik'. Ennyi. Ugye balfsz se lehetek, mert ezek "piros" üzenetek, szal' muszáj megcsinálni...Majd jön a Betis, és ott van az összefoglaló oldalon, a Barca híreinél, hogy 21 játékos nem nevezhető. Megyek tovább, mindegyik előtt a 'nem' gomb látható. Aztán az ismerős történet...
Viszont amikor én játszottam, akkor a Levante ellen is ott volt a 'nem' ikon, (mondjuk próbálni nem próbáltam elkezdeni a meccset - gondoltam felesleges kikapni) viszont amikor szabadságon voltam, és a másodedző rakta össze a csapatot, akkor a Levante elleni meccsen már játszottak a "nagyok". Tehát gondolom, csak egy meccsről lesz szó (sztem bekavart az eu. supercup meccs, és nem tudok nevezni időben, pedig kellene, és emiatt vagyok bajban) aztán megy minden a régiben, de akkor sem akarok már az elején ilyen hátránybe kerülni. Ha kell csítelek.
Ne a Betist büntesd, mert láma voltál és elfelejtetted elküldeni a játékosok nevezését.barca99 írta:F*CK!![]()
Ha ők csalhatnak, én is azt fogom. Leszedtem pölö egy save game editort, de sokra nem mentem vele eddig. Megpróbálom hátha el tudom az egész Betist tiltani pár napra (mondjuk mindenkinek sérülés), és akkor egyenlő erősek leszünk.![]()
Joguk van, csak feleannyian veszik meg...barca99 írta:![]()
![]()
Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Azokkal bsznak ki, akik nem veszik meg eredetiben... ahhoz meg csak "joguk van"...
Azzal nem is dicsekedsz el, hogy először az ifikkel 6-1-re verted a Betist? Vagy kikaptál?barca99 írta:Hát-hát. Jobban utánnanéztem, és a BL-be kellett játékosokat neveznem, a Ligára azt írta, hogy a nevezések hamarosan befejeződnek... viszont a Betis ellen senki nem játszhatott most 8-0-ra kaptam ki, viszont a Levante ellen már játszott az A csapat, 4-0 lett otthon. Nyomtam egy szabadságot, úgy csináltam végig, mert azt hittem azzal jobb lesz, de nem. Pluszba 6 kezdő játékosomat sérültette le 1-2 hónapokra. Carry on, SI Games!![]()
Sztem addig töltögetem vissza, amíg kicsi nem lesz a vereségem a Betistől.Nem tudok mit csinálni, tavaly féltáv körül kaptam 8 gólt, most meg a második fordulóban. Viszont úgy néz ki, a Levante ellen már játszhatnak... bár tegnap amikor próbálgattam, akkor a Levante elleni meccs, előtt is kiírta, hogy 21 játékos nem nevezhető.
![]()
Vhogy csak lesz, de ez bszott nagy bug a játékba, ami nekem hátrány.
Zozzy 5 írta:Jómagam is hallottam, elszomorító és felháborító.
Biztos vagyok benne, hogy marketing szempontok miatt ölik az idegeinket ezekkel a kis tetü csíteikkel.
Legalább akkor ne reklámozták vna annyira, mint a nagy áttörés...Jók az újítások, de ezek a dolgok... Képesek elrontani az egészet.
Jómagam is hallottam, elszomorító és felháborító.rhynn írta: Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.
Nem mind, csak a netes gémet egy része. Állitólag a gyártó cég lökött fel egy ilyet torrentre. Azt már rátok bízom mennyire hisztek ebben a teóriában.rhynn írta:Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.Zozzy 5 írta:Egy újabb nagyszerű FM vicc...
Ne töröld le, peccseld meg, mert a 8.0.0-s motor elég [auto_cenzúra]. Én is abbahagytam a peccsigZsoma írta:Asszem a további károkat megelőzendő ez volt az uccsó meccsem, leszedem este az FM08-at.
Azért 1 ajánlat még így búcsúzóul, Balotelli az Interből, kezdetben lehet 17 éves, és 18 évesen vettem kölcsön és a legjobb csatár a keretemben (pedig ott van Zarate és Aaritalo is...).
Nemcsak állítólag.rhynn írta:Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.
Ja, hallottam már én is.rhynn írta:Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.Zozzy 5 írta:Egy újabb nagyszerű FM vicc...