Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.15. 11:13:22

Bejutottam az Online FMCup elődöntőjébe! 8)
Gép ellen nem nagyon tolom, maximum pár meccset, ha ki akarok dolgozni egy [auto_cenzúra] védekező, vagy támadó taktikát.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.12.15. 10:06:12

Januárba értem a Barcával/Magyarországgal.
Barca:
A bajnokságban 19 meccs után két vereség és egy döntetlennel állok, a többi győzelem. 8 ponttal vezetek a második Madrid előtt. A BL-ben 6 meccsen 6 győzelemmel jutottam tovább, az egyenes kieséses szakaszban az Ajaxot kaptam ellenfélül.
Az igazolásokról:
Idény elején jött Agüero, Marcelo, Garay és Miguel Veloso.(Agüero 4 hónapra lesérült, de még mindig vezeti a gólpassz ranglistát :wink: )
Sikerült elpasszolni Sylvinhot, Gudjohnsent, Thuramot.
Ezquerro nem kellett senkinek, talán majd most télen...Edmilson meg ugye sérült volt, így nem vették meg, de télen valszeg viszi az Aston Villa.
Télen az Inter 28 millió eurót ajánlott Xaviért. Muszáj volt eladnom, egyébként se volt kezdő, és van pótlása.
Egyébként Iniesta, Eto'o, Agü, Dinho, Deco és Milito nyújtják a legjobb teljestményt.
Télen nem akarok senkit igazolni, nyáron egy jobbhátvéd, és talán egy középső középpályás érkezhet.

Magyarország:
- olaszok 0-0
- törökök 0-1
- moldávok 2-0
- málta 3-0
- görög 4-3( ez egy óriási meccs volt)
http://kepfeltoltes.hu/071215/magyar-g_ ... es.hu_.jpg

A végén a csoportban a negyedik lettem, a törökök ellen sajnos esélyem sem volt. A célom kijutni a következő VB-re.
És egy világranglista fejlődés a végére :wink:
http://kepfeltoltes.hu/071215/ranglista ... es.hu_.jpg

Remélem nem voltam túl hosszú. Ti is írjatok! :wink:
KaTo
Barça B

2007.12.14. 14:19:45

a barátságos mecsek miért mennek le gyorsabban mint amik fontosabbal(kupa,bajnoki)?????
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.14. 13:29:19

Második évadban nagyon bekeményített a játék... igaz, a győzelmeim jönnek, de iszonyat jók a kapusok. Végig kézben tartom a meccset, sokat lövök kapura, ők alig, mégis megszenvedem szinte az összes meccsemet, a kapusok meg nagyátlagben 8-ast, vagy jobbat kapnak. :?

Dani Alvest (aki most jött nyáron) Oleguert és Jorquerat viszont még mindig nem tudom játszatni... :evil:

A hosszabbítások nagyon idegesítőek a játékban, most is +5 perc volt, és még a 98. percben is ment a játék. Komolyan, mintha a készítők egy focimeccset sem láttak volna. Ráadásul Zambi a 98-ban megkapta a második sárgáját, Alvest nem tudom játszatni...

Bojan egyre jobb, most kettőt lőtt a Zara ellen, csereként beállva. 8) (így lett 2-0 :) )

Ez meg ebben a fordulóban történt, jó kis meccs lehetett: :D

Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.13. 20:48:38

Valaki meg tudná nekem mondani, hogyan tudok berakni egy képet FM skinnek?
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.13. 20:12:52

Mourinho jött a helyére Suszternek(azért igy irom mert nem tom hogy kell írni...).....A Bajnokságot megnyertem Április 16-án...A BL-be az Intert kaptam verhetőnek tűnik...Csak nehogy rászoljak...ÁÁ Képtelen vagyok veszteni... :twisted: :twisted: :P :P
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.13. 16:22:37

Kluivertinho írta:Laci, ez a tiéd!! :lol:
http://img115.imageshack.us/img115/5002/fcbmanfg2.jpg
Köszi! :lol: Még szerválok vmi jó bannert, és "fazont-váltok"... :D
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.13. 14:18:17

Kép
Kép
Zsoma
Jugador del Barça

2007.12.13. 00:39:57

rhynn írta:
Zsoma írta:Asszem a további károkat megelőzendő ez volt az uccsó meccsem, leszedem este az FM08-at.

Azért 1 ajánlat még így búcsúzóul, Balotelli az Interből, kezdetben lehet 17 éves, és 18 évesen vettem kölcsön és a legjobb csatár a keretemben (pedig ott van Zarate és Aaritalo is...).
Ne töröld le, peccseld meg, mert a 8.0.0-s motor elég [auto_cenzúra]. Én is abbahagytam a peccsig :D
Addig fifa managereztem, de annyira nem köt le + oda is elkelne a peccs.
Kösz, de nem műxik a patch:

"please install the main game before applying the patch"

???
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:47:33

barca99 írta:Klui, nem én voltam láma... :D

Elkezdődött a második szezon, első forduló, Almeira idegenben, Henry góljával 1-0. Majd jön az Európai Szuperkupa a Sevilla ellen 1-0, most Samu. Vége, jönnek az üzenetek, közte egy 'nevezzek játékosokat a BL-be' és egy 'a First Division-ba történő játékos benevezése hamarosan befejeződik'. Ennyi. Ugye balfsz se lehetek, mert ezek "piros" üzenetek, szal' muszáj megcsinálni... :) Majd jön a Betis, és ott van az összefoglaló oldalon, a Barca híreinél, hogy 21 játékos nem nevezhető. Megyek tovább, mindegyik előtt a 'nem' gomb látható. Aztán az ismerős történet... :D Viszont amikor én játszottam, akkor a Levante ellen is ott volt a 'nem' ikon, (mondjuk próbálni nem próbáltam elkezdeni a meccset - gondoltam felesleges kikapni) viszont amikor szabadságon voltam, és a másodedző rakta össze a csapatot, akkor a Levante elleni meccsen már játszottak a "nagyok". Tehát gondolom, csak egy meccsről lesz szó (sztem bekavart az eu. supercup meccs, és nem tudok nevezni időben, pedig kellene, és emiatt vagyok bajban) aztán megy minden a régiben, de akkor sem akarok már az elején ilyen hátránybe kerülni. Ha kell csítelek. :)
3 pont nem hátrány, az előző szezonban is veretlenül lettél bajnok, belefért volna simán, de te tudod :D Superliga is csak úgy jó, ha online tolod valakivel, csak úgy offline unalmas lenne. Egyébként észrevettem, hogy gép ellen már egyáltalán nem játszok, csak esl-en, na meg genttel. Bár lehet, hogy folytatni kéne a Newcastle-os mentésemet. :roll:
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:42:20

Klui, nem én voltam láma... :D

Elkezdődött a második szezon, első forduló, Almeira idegenben, Henry góljával 1-0. Majd jön az Európai Szuperkupa a Sevilla ellen 1-0, most Samu. Vége, jönnek az üzenetek, közte egy 'nevezzek játékosokat a BL-be' és egy 'a First Division-ba történő játékos benevezése hamarosan befejeződik'. Ennyi. Ugye balfsz se lehetek, mert ezek "piros" üzenetek, szal' muszáj megcsinálni... :) Majd jön a Betis, és ott van az összefoglaló oldalon, a Barca híreinél, hogy 21 játékos nem nevezhető. Megyek tovább, mindegyik előtt a 'nem' gomb látható. Aztán az ismerős történet... :D Viszont amikor én játszottam, akkor a Levante ellen is ott volt a 'nem' ikon, (mondjuk próbálni nem próbáltam elkezdeni a meccset - gondoltam felesleges kikapni) viszont amikor szabadságon voltam, és a másodedző rakta össze a csapatot, akkor a Levante elleni meccsen már játszottak a "nagyok". Tehát gondolom, csak egy meccsről lesz szó (sztem bekavart az eu. supercup meccs, és nem tudok nevezni időben, pedig kellene, és emiatt vagyok bajban) aztán megy minden a régiben, de akkor sem akarok már az elején ilyen hátránybe kerülni. Ha kell csítelek. :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:20:34

Laci, de neked ezt a 'nem benevezett, nem játszhat' dolgot egyik napról a másikra, egyik meccsről a másikra csinálta meg? :roll:

Nekem egy ilyet benyom, akkor kivágom a francba a percen...
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:19:51

barca99 írta:F*CK! :D

Ha ők csalhatnak, én is azt fogom. Leszedtem pölö egy save game editort, de sokra nem mentem vele eddig. Megpróbálom hátha el tudom az egész Betist tiltani pár napra (mondjuk mindenkinek sérülés), és akkor egyenlő erősek leszünk. :D
Ne a Betist büntesd, mert láma voltál és elfelejtetted elküldeni a játékosok nevezését. :lol: 1 vereségbe nem halsz bele, legyen az akármilyen arányú. :D
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:15:38

F*CK! :D

Ha ők csalhatnak, én is azt fogom. Leszedtem pölö egy save game editort, de sokra nem mentem vele eddig. Megpróbálom hátha el tudom az egész Betist tiltani pár napra (mondjuk mindenkinek sérülés), és akkor egyenlő erősek leszünk. :D

Superliga meg nem igazán hoz lázba. :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:13:01

barca99 írta: :lol: :lol:

Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Azokkal bsznak ki, akik nem veszik meg eredetiben... ahhoz meg csak "joguk van"... :roll:
Joguk van, csak feleannyian veszik meg...
Mondjuk máshol nem tudom mennyire csinálnak ebből ügyet. 10-15 ezer forint ide vagy oda...

Viszont ha más játékoknál ez nem különösebben jellemző, akkor nem tudom miért kell nekik vergődni meg bugokkal telepakolni :roll:

Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy az eredeti játék is le$zopatná párszor a szánkat egy-két érdekes húzással.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:08:59

barca99 írta:Hát-hát. Jobban utánnanéztem, és a BL-be kellett játékosokat neveznem, a Ligára azt írta, hogy a nevezések hamarosan befejeződnek... viszont a Betis ellen senki nem játszhatott most 8-0-ra kaptam ki, viszont a Levante ellen már játszott az A csapat, 4-0 lett otthon. Nyomtam egy szabadságot, úgy csináltam végig, mert azt hittem azzal jobb lesz, de nem. Pluszba 6 kezdő játékosomat sérültette le 1-2 hónapokra. Carry on, SI Games! :evil:

Sztem addig töltögetem vissza, amíg kicsi nem lesz a vereségem a Betistől. :? Nem tudok mit csinálni, tavaly féltáv körül kaptam 8 gólt, most meg a második fordulóban. Viszont úgy néz ki, a Levante ellen már játszhatnak... bár tegnap amikor próbálgattam, akkor a Levante elleni meccs, előtt is kiírta, hogy 21 játékos nem nevezhető. :roll:

Vhogy csak lesz, de ez bszott nagy bug a játékba, ami nekem hátrány. :x
Azzal nem is dicsekedsz el, hogy először az ifikkel 6-1-re verted a Betist? Vagy kikaptál? :lol: Nekem úgy mesélted, mintha elverted volna őket. :lol:
Egyébként javaslom, töltsd le a Superliga patchet(A legjobb csapatok 1 bajnokság helyén) fmhungaryról és ott kezdj a Barcával. Sokkal jobb. Mi genttel most azt toljuk. Ő van a Chelseaval én meg a Barcaval. :D
11. helyen van gent, én pedig 2. azt hiszem.
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.12. 23:07:28

Zozzy 5 írta:Jómagam is hallottam, elszomorító és felháborító.
Biztos vagyok benne, hogy marketing szempontok miatt ölik az idegeinket ezekkel a kis tetü csíteikkel.

Legalább akkor ne reklámozták vna annyira, mint a nagy áttörés... :roll: Jók az újítások, de ezek a dolgok... Képesek elrontani az egészet.

:?
:lol: :lol:

Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Azokkal bsznak ki, akik nem veszik meg eredetiben... ahhoz meg csak "joguk van"... :roll:
Morminho
Entrenador del Barça

2007.12.12. 23:05:04

Jó ez a játék, meg minden, meg tényleg remek h a médiával egyre tágabb körben lehet kommunikálni, meg statisztika meg minden izé.

DE.

Sztem a taktikai részén kéne újítani, mert h az már évek óta ugyanolyan. Lehet h én akarok mindenbe beleszólni, de eltudnék képzelni mondjuk egy olyat h 2 fajta felállás legyen, egyik az h támadásnál h álljanak fel, meg védekezésnél ki hova zárjon vissza meg ilyesmi :)

Csak sztem van így? :)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.12. 22:59:16

rhynn írta: Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.
Jómagam is hallottam, elszomorító és felháborító.
Biztos vagyok benne, hogy marketing szempontok miatt ölik az idegeinket ezekkel a kis tetü csíteikkel.

Legalább akkor ne reklámozták vna annyira, mint a nagy áttörés... :roll: Jók az újítások, de ezek a dolgok... Képesek elrontani az egészet.

:?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.12. 20:56:32

Ez az!!Kirugták Susztert a Madridtől azért mert a 10-ikek a bajnokságban!!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.12. 18:18:08

Hát-hát. Jobban utánnanéztem, és a BL-be kellett játékosokat neveznem, a Ligára azt írta, hogy a nevezések hamarosan befejeződnek... viszont a Betis ellen senki nem játszhatott most 8-0-ra kaptam ki, viszont a Levante ellen már játszott az A csapat, 4-0 lett otthon. Nyomtam egy szabadságot, úgy csináltam végig, mert azt hittem azzal jobb lesz, de nem. Pluszba 6 kezdő játékosomat sérültette le 1-2 hónapokra. Carry on, SI Games! :evil:

Sztem addig töltögetem vissza, amíg kicsi nem lesz a vereségem a Betistől. :? Nem tudok mit csinálni, tavaly féltáv körül kaptam 8 gólt, most meg a második fordulóban. Viszont úgy néz ki, a Levante ellen már játszhatnak... bár tegnap amikor próbálgattam, akkor a Levante elleni meccs, előtt is kiírta, hogy 21 játékos nem nevezhető. :roll:

Vhogy csak lesz, de ez bszott nagy bug a játékba, ami nekem hátrány. :x
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 17:49:20

rhynn írta:
Zozzy 5 írta:Egy újabb nagyszerű FM vicc...

:evil:
Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.
Nem mind, csak a netes gémet egy része. Állitólag a gyártó cég lökött fel egy ilyet torrentre. Azt már rátok bízom mennyire hisztek ebben a teóriában.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.12. 17:41:37

Zsoma írta:Asszem a további károkat megelőzendő ez volt az uccsó meccsem, leszedem este az FM08-at.

Azért 1 ajánlat még így búcsúzóul, Balotelli az Interből, kezdetben lehet 17 éves, és 18 évesen vettem kölcsön és a legjobb csatár a keretemben (pedig ott van Zarate és Aaritalo is...).
Ne töröld le, peccseld meg, mert a 8.0.0-s motor elég [auto_cenzúra]. Én is abbahagytam a peccsig :D
Addig fifa managereztem, de annyira nem köt le + oda is elkelne a peccs.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.12. 17:21:26

rhynn írta:Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.
Nemcsak állítólag. :D Első idényem vége, "nézem" nyáron az EB-t... és tele full lame csapatokkal. Jellemző a magyarokra, hogy így sem voltak ott. :lol: Végül talán az észak-írek nyerték. :)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.12. 17:18:28

rhynn írta:
Zozzy 5 írta:Egy újabb nagyszerű FM vicc...

:evil:
Azt vágjátok hogy a nem eredeti játékoknál kicsit szivat az EB-vel? állítólag az összes nagymenő csapat lemarad róla.
Ja, hallottam már én is.
De mondjuk nekem se eredeti, és simán megy, meg is nyertem a Spanyolokkal 8)
Lezárt