Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szombathelyi vagyok. Egyik nap - talán hétfőn - sétáltam az egyik utcában, és szembejön velem egy "Police" feliratú, osztrák rendszámú rendőrautó. Megállnak mellettem, kiszállnak, és odajönnek igazoltatni. A sofőr osztrák rendőr volt, mellette meg egy magyar kollégája ült. Egy kicsit meglepődtem, igazoltam magam, minden rendben volt. Udvarisan közölték, hogy az osztrák kolléga 'vendégségben' volt, de rendzsresek lesznek az ilyesmik, mert elég sok a határon átnyúló bünözők száma, és a bűnesetek aránya. Az osztrák nagyon udvarias és készséges volt. A rendőrautó valami terepjáró volt, nagyon jól nézett ki. Aztán másnap a nyugat.hu-n is készült róla felvétel, riport is volt velük.Krojf írta:Komáim!
Kérdezem Tőletek, hogy mennyiben vagytok érintve a most éjféltől
érvénybelépő schengeni határnyitásban, vagyis ki lakik olyan település
közelében, vagy olyan településen, ahol ez fontosnak mondható???
Én vastagon, ugyanis Balassagyarmat határőrváros, Szlovákgyarmat
pedig az Ipoly másik felén fekszik, Balassagyarmat szomszédjaként!!!
Én valószínűleg éjfélkor kimegyek a határhoz és elsőként átmegyek
ellenőrzés nélkül a leendő birtokomhoz!!!
Szóval ki "schengenezik" ma éjjel???
Kérdez Benneteket a Ti Krojf komátok.
Nem hogy ugrálnál inkább örömödben..a fritzek biztos másként gondolják a használt ruha árakat.Siess mert gangstermaus elviszi..Enrique írta:3,50 Euróóóóóóóó??????![]()
![]()
![]()
Ez valami vicc lehet...
Ordognek(aki nem azonos Super Sayijn2-vel) van 2.számú,és tényleg szép.Mármint a mez..Los Banditos írta:Úgy értettem, hogy 04/05-ösnek nézve hamisítvány. 4 évvel ezelöttinek tényleg nem az.![]()
Egyébként ha 04/05-ös mezek, akkor a 2. és a 3. számú ami nagyon szép.![]()
Igazad van..ilyen a 04/05Badi írta:Tim, ez 03/04-es
Ez nem hamisitvány.... nem is ocska..legalábbis nekem nem tünik annak... ez 03-04es szezonbol van.Los Banditos írta:Ez biztos, hogy nem 2004-05-ös. Legfeljebb valami hamisítvány.![]()