2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem már most isHát igen a Szalait fel kellene már vinni, mert ha a két nyugdías megsérül, akkor majd nézhettekNem nagyon értem mita akarnak RvN-től 2011-ben. Bojan majd háromszor körbefutja mire körülnéz
Sorry. Nem sértésnek szántam de úgylátom úgy jött le.Colin írta:Mondhatnám úgy is hogy Jobb ma egy Colin mint holnap két R.M.C.F![]()
![]()
![]()
köszönöm.
De ez nagyot vágott
Szted miért tűnt gyengének a Barca? Mert remekül védekeztünk...De még hozzáfűzném: A tegnapi Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. A madrid sem játszott semmit, "csak" szervezett volt. A semmiből szereztek gólt, majd ügyesen őrizték.
Szimplán k*rva jó voltAz én készülékemen nem lehetett látni, hogy Pepe akadályozza meg Decot, Xavit, Dinhot, és Iniestát abban, hogy passzoljon Eto'o-nak.
De szerintem a tiéden sem. Dehát muszáj ezt írni, mert 30 milka volt. Laughing
A feladatát megoldotta, de nem volt nehéz dolga, mert Dinho próbálkozásain kívül, amikor párszor lerázta Ramost, nem lett megbontva a széleken a védelmetek.
100%ig egyetértek.Ha neked könnyebb így elviselni a vereséget, akkor keress kifogásokat. Egyszerűen mindíg ráfogod valakire/valamire hogy nem nyertetek.
Nem játszott Messi/ennél a Barcánál nem nehéz jobbnak lenni/az ősz eleji Barca simán hozta volna a meccset/a bíró...stb.
A Madrid azt játszotta amit kell. A Nou Camp-ba amúgy sem támadni mennek a csapatok, a Madrid ügyesen focizott, jól védekezett, tanítanivaló kontrákat vezetett, ezen kívül egy mesterien kivitelezett gólt rúgtak. Több helyzetünk is volt, amiket ha nem szórakozunk el...
ezt hogy érted? A tavalyi, Capello féle Madridnál igen sok volt a mák de én úgylátom hogy idén a csapatjáték tükröződik erősen, és persze néha néha van szerencsénk, de sokkal kevesebb mint tavaly.a reál mostanában nem keveset mákol
Azért Robinho meg nem adott tizenegyeséről se feledkezzünk meg, a lassításokból tisztán látszott, hogy a becsúszó védő (nem tom, talán Milito) Robinho lábát vitte el.dr. Mezey írta:Azért annyira ne ájuljál el az imádott csapatodtól. Ez könnyen lehetett volna 2:1 is . Persze nem az lett, meg savanyú a szőlő de ne tagadd le hogy a reál mostanában nem keveset mákol. Persze bármilyen bíróval nyernünk kellett volna, de ez azért nem nekünk fújt. Szerintem 2-3 ronnie szabadrugást megúsztatok.
A Te olvasatodban mit jelent az hogy ég és föld? Nekem ebben az esetben azt jelenti (focira átfordítva) hogy ÉG=VESZÉLYES TÁMADÓJÁTÉK, FÖLD=IMPOTENS TÁMADÓJÁTÉK, A VESZÉLY LEGKISEBB JELÉT SEM MUTATVA. Lehet hogy Te tudod hogy mit akartál mondani ezzel a mondattal, hisz a Te fejedben fogalmazódott meg. Viszont az aki csak próbálja leszűrni a lényegét a mondatnak, lehet hogy nem úgy érti ahogy azt Te szeretnéd. Egyébként meg a fórumon szerintem sokan így értelmezik,ahogy én illetve Colin is tette. Sajnos neked is be kell látnod hogy Messi nélkül:torrestoni írta:Én ezt írtam, a véleményem végén, mellékesen, messiről, de nem ez volt a fő mondanivalóm:
"Nem volt Messi, ezt mindenki tudja mit jelent, sztem ég és föld, ha ő játszik , és ha nem. Neki is nagy megpróbáltatás ez, remélem gyorsan túlteszi magát rajta, és visszatér mielőbb, úgy, ahogy eddig játszott. "
nos, ebből colin azt vette ki, hogy Messi nélkül a Barca egy 0, vagyis hogy én azt mondtam. Te jó ég, ti tényleg olvassátok, amiket írnak, vagy csak keresitek hogy mibe lehet belekötni...
Komolyan mondom, nyugodtan írjátok meg, ha hülyeséget írok, de ennek a mondatnak mi köze van ahhoz, hogy a Barca mivel egyenlő. Tudtommal a barca semmivel sem egyenlő, és ugyanakkor számos dologgal: több mint egy klubb.
Megelégeltem az ilyen hozzászólásokat, bocs, ha sértettem valakit.
Tegnap nem volt 2 tiszta helyzetetek sem. Olyan kontrákat vezettünk, hogy ha kicsit jobban koncentrálunk, több gólos Madrid siker a vége.Rivaldo11 írta:De még hozzáfűzném: A tegnapi Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. A madrid sem játszott semmit, "csak" szervezett volt. A semmiből szereztek gólt, majd ügyesen őrizték.
Amikor ilyen hozzászólást olvasok mindig elmondom a véleményem..más kérdés,h nyílván senkit nem fogok meggyőzni az igazamról,és lehet senkit nem érdekel!De mégis!Szandi írta:Hogy a p.be ne kéne változtatni a taktikán...védjegy? A Barca védjegye a gyönyörű támadófoci! Kb sztem már az összes csapat kiismerte ezt az elavult taktikát. Pár évig jó volt, aláírom, de újítani kell! Már a bolond is tudja mi az ellenszer...Az meg már más kérdés, hogy Frenknyusz csak ezt tudja..dr. Mezey írta:A taktikán nem változattnék, ez a Barca védjegye. Én pont ezért szeretem. A madrid most egy jó kontracsapat, de az az igazság hogy nem örülnék a mi is így játszanánk, még akkor sem ha ez eredményesebb lehet néha.
Ki mondta, h azt te írtad? Colin? Én? Csak kifejtettem a véleményem. De off vége. S h legyen valami értelme az írásomnak:torrestoni írta:Harusz, te is csak azt olvastad el, amit Colin kiemelt, én mikor írtam olyat, hogy barca messi nélkül semmi? Egyébként sztem nagy a jelentősége, hogy nem volt ott, de ilyen butaságot én biztosan nem írtam, de kötekedjetek csak...