Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.24. 13:51:07

„Ezt a győzelemet szeretnénk a katalóniai madridisták számára ajánlani, mert tudjuk, hogy nem lehet itt könnyű nekünk szurkolni. Ez egy nagyon fontos siker volt számukra is.” Raúl

Szerintem nagyon el van tévedve a csávó :lol: :lol: :lol: Katalán madridisták nincsenek. A katalánoknak olyan a Barca mintha mindannyiuk közös szíve lenne. Ez gondolom csak ilyen kis tüske akart lenni :roll:
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.24. 13:35:50

Nem akarok ezen lovagolni mert tényleg nincs jelentőseége de azért idén az athletico, valladolid, meg a mallorca ellen sem panaszokodhattok hogy pechesek lettetek volna. Amúgy jó fadíszítést.
El Madridismo
Barça B

2007.12.24. 13:32:45

Hát igen a Szalait fel kellene már vinni, mert ha a két nyugdías megsérül, akkor majd nézhettek :lol: Nem nagyon értem mita akarnak RvN-től 2011-ben. Bojan majd háromszor körbefutja mire körülnéz
Szerintem már most is :oops:
Nem jó ez így, hogy két ilyen csatár van a pályán, egy csapat ilyenből csak egyet bír el szerintem. Ezért kéne inkább Raúl mellé (őt tartanám meg) egy Ibrahimovics-szerű csatár (ne reagáljatok rá inkább :D , de szerintem Saviola se lenne rossz... :oops: )
Madrid
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 13:30:47

:), érdekes amit itt látok. Szerintem az nem épp szalonképes fórumozó, aki átnyálazza a hozzászólásokat, felületesen, s megakad a szeme néhány mondaton, emibe bele lehet kötni. De ti biztosan ezen nőttetek fel, ti értitek. Én próbáltam egy sajátos véleményt írni, kilevonni a tanluságot, erre itt azt látom, hogy egmást ócsárolják, és óriási baromságokat (már bocs, de tényleg voltak grandiózus hülyeségek, szerencsére kevesebb) írnak. Innentől kezdve természetesn védem az álláspontom, ha ilyen elfogult hszeket látok. Erről letettem, meegírtam a véleményem, s azzal foglalkozom csak ami megéri, a saját szemszögemből. Nah,m én is mek karajcsonytfát díszíteni. Sziasztok...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.24. 13:30:03

Colin írta:
Mondhatnám úgy is hogy Jobb ma egy Colin mint holnap két R.M.C.F
:D :D :D
:oops:
köszönöm.
De ez nagyot vágott :D
Sorry. Nem sértésnek szántam de úgylátom úgy jött le. :oops: (látjátok itt van az amiről beszéltem hogy valaki leír valamit, amiről azt gondolja hogy mindenkinek világos lesz hogy mit akar mondani, közbe meg mégsem) Tudod hogy nekem semmi bajom nincs veled :wink: Peace :wink:
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.24. 13:29:44

teljesen egy szinten volt a 2 csapat. a real okosabb volt ennyi. nyertek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcjoc 2007.12.24. 13:30:29-kor.
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.24. 13:26:49

De még hozzáfűzném: A tegnapi Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. A madrid sem játszott semmit, "csak" szervezett volt. A semmiből szereztek gólt, majd ügyesen őrizték.
Szted miért tűnt gyengének a Barca? Mert remekül védekeztünk...

Pl. Valladolid véletlenül pont gyenge Realt ÉS Barcát fogott ki? Lópikulát, a durva letámadással megölték a másik játékát...

De megfigyeltem a taktikád, inkább lehúzod a Barcát a sárga földig, mintsem a másikat kicsit is elismerd :) Te tudod :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 13:25:17

Boixos oké jogos igazad van!
Békés Boldog Karácsonyt minden Realosnak és Barcásnak! Megyek is feldíszítem a fát, 1 óra és jövök... :)
REAL MADRID C. DE F.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.24. 13:23:34

Colin írta:
köszönöm.
Naaa,azé túlzásokba ne essünk. :P
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.24. 13:23:09

nem tudom, miért annyira felfoghatatlan, h barcás részről próbálják az emberek vmilyen szinten feldolgozni a zakót urambocsá' úgy is, h esetleg kifogásokat keresnek!? ez volt az év egyik legfontosabb bajnokija, megégtünk, nem lehet ezt annyira könnyen benyelni, még ha nincs is vége a világnak. ettől függetlenül SENKI SEM MONDTA, VAGY CSAK ELENYÉSZŐEN KEVESEN MONDTÁK, h jogtalanul, v érdemtelenül nyert volna a madrid, a döntő többség elismeri, h megérdemelten nyert a real.
kérném, h ezt a vegyétek már figyelembe, ha madridistaként osztani készültök itt vkit!

a barcásoktól pedig kérném, h ne ugorjnak neki senkinek sem, ha nem egyezik a véleményük, meg lehet ezt oldani kulturáltan is!

ne romboljuk le azt, amit tegnap a meccs után sikerült összehozni itt a fórumon mindenkinek (fcb, rm szurkolónak egyaránt) a normális hozzáállásunkkal!

egyébként is húzzon mindenki fát díszíteni! :D

na, pace.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 13:21:01

köszönöm.
REAL MADRID C. DE F.
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.24. 13:20:15

Az én készülékemen nem lehetett látni, hogy Pepe akadályozza meg Decot, Xavit, Dinhot, és Iniestát abban, hogy passzoljon Eto'o-nak.
De szerintem a tiéden sem. Dehát muszáj ezt írni, mert 30 milka volt. Laughing
A feladatát megoldotta, de nem volt nehéz dolga, mert Dinho próbálkozásain kívül, amikor párszor lerázta Ramost, nem lett megbontva a széleken a védelmetek.
Szimplán k*rva jó volt :D Tőlem aztán lehet a szemedben Gyepes Gábor is, nem kell elismerned, amíg így játszik én nagyon boldog vagyok.
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Colin
Capitá del Barça

2007.12.24. 13:19:15

torrestoni, ha már a barcások is azt mondják hogy ÁLLJ le, akkor lehet hogy nem velem van a gond? Főleg hogy még a többiek is egyetértenek velem? Semmit nem tudsz rólam de személyeskedsz, szidod lassan anyukámat, mert vannak emberek akiknek más a véleményük mint a tied. Kettőnk közül nem én csökkentem a színvonalat. Ennyi! Megkérlek hogy ne reagálj rá, fogadd el hogy ez van... még valami: ÉN felvállalom az arcom.... még ha ez is a véleményed.. a tied hol van?
ON:
Ha neked könnyebb így elviselni a vereséget, akkor keress kifogásokat. Egyszerűen mindíg ráfogod valakire/valamire hogy nem nyertetek.

Nem játszott Messi/ennél a Barcánál nem nehéz jobbnak lenni/az ősz eleji Barca simán hozta volna a meccset/a bíró...stb.

A Madrid azt játszotta amit kell. A Nou Camp-ba amúgy sem támadni mennek a csapatok, a Madrid ügyesen focizott, jól védekezett, tanítanivaló kontrákat vezetett, ezen kívül egy mesterien kivitelezett gólt rúgtak. Több helyzetünk is volt, amiket ha nem szórakozunk el...
100%ig egyetértek.
a reál mostanában nem keveset mákol
ezt hogy érted? A tavalyi, Capello féle Madridnál igen sok volt a mák de én úgylátom hogy idén a csapatjáték tükröződik erősen, és persze néha néha van szerencsénk, de sokkal kevesebb mint tavaly.
REAL MADRID C. DE F.
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.24. 13:18:15

dr. Mezey írta:Azért annyira ne ájuljál el az imádott csapatodtól. Ez könnyen lehetett volna 2:1 is . Persze nem az lett, meg savanyú a szőlő de ne tagadd le hogy a reál mostanában nem keveset mákol. Persze bármilyen bíróval nyernünk kellett volna, de ez azért nem nekünk fújt. Szerintem 2-3 ronnie szabadrugást megúsztatok.
Azért Robinho meg nem adott tizenegyeséről se feledkezzünk meg, a lassításokból tisztán látszott, hogy a becsúszó védő (nem tom, talán Milito) Robinho lábát vitte el.

(mint mikor van Bommel eljátszotta a nagy halált, mikor Roby Carlos becsúszott, az tizi volt. ez miért nem??)
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.24. 13:18:11

torrestoni írta:Én ezt írtam, a véleményem végén, mellékesen, messiről, de nem ez volt a fő mondanivalóm:
"Nem volt Messi, ezt mindenki tudja mit jelent, sztem ég és föld, ha ő játszik , és ha nem. Neki is nagy megpróbáltatás ez, remélem gyorsan túlteszi magát rajta, és visszatér mielőbb, úgy, ahogy eddig játszott. "

nos, ebből colin azt vette ki, hogy Messi nélkül a Barca egy 0, vagyis hogy én azt mondtam. Te jó ég, ti tényleg olvassátok, amiket írnak, vagy csak keresitek hogy mibe lehet belekötni...

Komolyan mondom, nyugodtan írjátok meg, ha hülyeséget írok, de ennek a mondatnak mi köze van ahhoz, hogy a Barca mivel egyenlő. Tudtommal a barca semmivel sem egyenlő, és ugyanakkor számos dologgal: több mint egy klubb.
Megelégeltem az ilyen hozzászólásokat, bocs, ha sértettem valakit.
A Te olvasatodban mit jelent az hogy ég és föld? Nekem ebben az esetben azt jelenti (focira átfordítva) hogy ÉG=VESZÉLYES TÁMADÓJÁTÉK, FÖLD=IMPOTENS TÁMADÓJÁTÉK, A VESZÉLY LEGKISEBB JELÉT SEM MUTATVA. Lehet hogy Te tudod hogy mit akartál mondani ezzel a mondattal, hisz a Te fejedben fogalmazódott meg. Viszont az aki csak próbálja leszűrni a lényegét a mondatnak, lehet hogy nem úgy érti ahogy azt Te szeretnéd. Egyébként meg a fórumon szerintem sokan így értelmezik,ahogy én illetve Colin is tette. Sajnos neked is be kell látnod hogy Messi nélkül:
egyáltalán nincs támadójátékunk :arrow: esélytelenek vagyunk a gólszerzésre :arrow: nem szerzünk gólt :arrow: ha nem szerzünk gólt, az valószinűleg azt eredményezi hogy kikap a csapat :!:

Főleg egy ilyen Real ellen. Nem mondom azt hogy hűdehajde fantasztikusan játszottak, mert nem igaz. Viszont a feladatukat, amit Schuster kiszabott rájuk, maximálisan elvégezték. Jól védekeztek, és azt csinálták amit a legjobban tudnak: Veszélyes kontrákat vezettek. Az a gól meg amit rúgtak, az előtte lévő összjáték. Hát fáj kimondani de ilyet legutóbb a 2005-2006-os szezonban láttunk egy bizonyos gránátvörös-kék szerelésben játszó csapat támadóhármasától :roll:

Szálj le Colinról. Egyike a normális Real-osoknak. Kevés van a fórumon szóval ne üldözzük el Őt is. Mondhatnám úgy is hogy Jobb ma egy Colin mint holnap két R.M.C.F :lol: :lol:
Kép
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.24. 13:14:10

Rivaldo11 írta:De még hozzáfűzném: A tegnapi Barcánál nem volt nehéz jobbnak lenni. A madrid sem játszott semmit, "csak" szervezett volt. A semmiből szereztek gólt, majd ügyesen őrizték.
Tegnap nem volt 2 tiszta helyzetetek sem. Olyan kontrákat vezettünk, hogy ha kicsit jobban koncentrálunk, több gólos Madrid siker a vége.

Ha neked könnyebb így elviselni a vereséget, akkor keress kifogásokat. Egyszerűen mindíg ráfogod valakire/valamire hogy nem nyertetek.

Nem játszott Messi/ennél a Barcánál nem nehéz jobbnak lenni/az ősz eleji Barca simán hozta volna a meccset/a bíró...stb.

A Madrid azt játszotta amit kell. A Nou Camp-ba amúgy sem támadni mennek a csapatok, a Madrid ügyesen focizott, jól védekezett, tanítanivaló kontrákat vezetett, ezen kívül egy mesterien kivitelezett gólt rúgtak. Több helyzetünk is volt, amiket ha nem szórakozunk el... :oops:

Peace.
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.24. 13:10:36

Akkor meg az Iker gyerek is csak pislogott volna.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.24. 13:08:57

Azért annyira ne ájuljál el az imádott csapatodtól. Ez könnyen lehetett volna 2:1 is . Persze nem az lett, meg savanyú a szőlő de ne tagadd le hogy a reál mostanában nem keveset mákol. Persze bármilyen bíróval nyernünk kellett volna, de ez azért nem nekünk fújt. Szerintem 2-3 ronnie szabadrugást megúsztatok.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 13:08:06

Maniac Man, köszönjük, hogy kifejtetteb fölöttébb értékes véleményedet, várunk máskor is szerettettel, hogy emeld (az így is magas színvonalú hozzászólások melett) a fórum 'fényét'.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2007.12.24. 13:07:21

Szandi írta:
dr. Mezey írta:A taktikán nem változattnék, ez a Barca védjegye. Én pont ezért szeretem. A madrid most egy jó kontracsapat, de az az igazság hogy nem örülnék a mi is így játszanánk, még akkor sem ha ez eredményesebb lehet néha.
Hogy a p.be ne kéne változtatni a taktikán...védjegy? A Barca védjegye a gyönyörű támadófoci! Kb sztem már az összes csapat kiismerte ezt az elavult taktikát. Pár évig jó volt, aláírom, de újítani kell! Már a bolond is tudja mi az ellenszer...Az meg már más kérdés, hogy Frenknyusz csak ezt tudja..
Amikor ilyen hozzászólást olvasok mindig elmondom a véleményem..más kérdés,h nyílván senkit nem fogok meggyőzni az igazamról,és lehet senkit nem érdekel!De mégis!
Ezzel a kerettel nem tucc más taktikában játszani!Anélkül,h valaki ne maradjon ki a sztárok közül!És akkor meg mindenki fel van háborodva...ha Ronaldinho vagy Deco kimarad!
Ez van,ez a jó taktika,csak egyeseknek össze kéne kapni magukat!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Harusz
Jugador del Barça

2007.12.24. 13:05:23

torrestoni írta:Harusz, te is csak azt olvastad el, amit Colin kiemelt, én mikor írtam olyat, hogy barca messi nélkül semmi? Egyébként sztem nagy a jelentősége, hogy nem volt ott, de ilyen butaságot én biztosan nem írtam, de kötekedjetek csak...
Ki mondta, h azt te írtad? Colin? Én? Csak kifejtettem a véleményem. De off vége. S h legyen valami értelme az írásomnak:
Ott van Saviola. Sztem ő elég kreatív csatár. Csak Schuster nem játszatja.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 13:05:11

Én ezt írtam, a véleményem végén, mellékesen, messiről, de nem ez volt a fő mondanivalóm:
"Nem volt Messi, ezt mindenki tudja mit jelent, sztem ég és föld, ha ő játszik , és ha nem. Neki is nagy megpróbáltatás ez, remélem gyorsan túlteszi magát rajta, és visszatér mielőbb, úgy, ahogy eddig játszott. "

nos, ebből colin azt vette ki, hogy Messi nélkül a Barca egy 0, vagyis hogy én azt mondtam. Te jó ég, ti tényleg olvassátok, amiket írnak, vagy csak keresitek hogy mibe lehet belekötni...

Komolyan mondom, nyugodtan írjátok meg, ha hülyeséget írok, de ennek a mondatnak mi köze van ahhoz, hogy a Barca mivel egyenlő. Tudtommal a barca semmivel sem egyenlő, és ugyanakkor számos dologgal: több mint egy klubb.
Megelégeltem az ilyen hozzászólásokat, bocs, ha sértettem valakit.
Maniac Man
Barça C

2007.12.24. 13:02:40

Nos,úgy gondoltam írok pár sort nektek kedves barca drukkerek..Remélem,visszavesztek egy kicsit nagyra nőtt orcátokból..merthogy a tegnapi meccsen ismét kiderült a Real Madrid egészen más szinten van,mint azt gondolhattátok a meccs előtt.Tipikus erő foci volt ez a javából.-mindkét oldalon..amiben szeretett és imádott csapatom jobbnak bizonyult!!De ne búsuljatok hiszen van még csapat a ligában melynek legyőzésével büszkék lehettek csapatotokra(espanyol,betis,zaragoza..stb..)Egyvalamiben azért egyetértek néhány fórumozóval,Franknak mennie kell!Remélem nem bántottam meg senkit,Én csak az igazat írtam-és az néha nagyon tud fájni.. :twisted:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.24. 13:01:31

Harusz, te is csak azt olvastad el, amit Colin kiemelt, én mikor írtam olyat, hogy barca messi nélkül semmi? Egyébként sztem nagy a jelentősége, hogy nem volt ott, de ilyen butaságot én biztosan nem írtam, de kötekedjetek csak...
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2007.12.24. 12:58:40

szerk: Egy valamiben egyetértünk. a Tegnapi meccshez Raulnak tényleg nem volt köze... Űzte-hajtotta a csapatokat, de egy kreatívabb csatár lassan elkelne...[/quote]

Hát igen a Szalait fel kellene már vinni, mert ha a két nyugdías megsérül, akkor majd nézhettek :lol: Nem nagyon értem mita akarnak RvN-től 2011-ben. Bojan majd háromszor körbefutja mire körülnéz
Lezárt