FCB_gábor írta:Milyen suszter taktikáról beszéltek? Te jó ég! Akinek van egy kis csepp esze az ugyanezt játszatja a csapatával. 4 ponttal ment előttünk a madrid a mérkőzés előtt. Idegenbe jöttek játszani. Hát ki az a hülye aki a nem stabil védekezés és kontra játékban látja a megoldást? Mindenki tudja, hogy 1 veszélyes támadónk van Eto'o személyében. Na ilyenkor mi a teendő? Rá fognak a legjobb figyelni a védők. Nincs ebben semmi mágia. Tudta Rijkaard is, hogy ezt fogják játszani, de nem tehettünk mást, nekünk támadnunk kellett. Lőttek 1 gólt aszt annyi, ez mindig benne van a játékban. Amennyiben működik a támadó sorunk is(formában vannak és nincs sérült), mi is lövünk és csak az lett volna a kérdés ki lő többet.
Ronaldinho totál fomán kívűl, semmit nem ér. Eto'o sérülésből jött vissza, Henry nincs bevethető állapotban, Messi sérült, a többiek meg tinik. Más eredmény nem is születhetett tegnap csak max döntetlen, ha a babpistanak nem csúszik le a lövés.
Támadók nélkül ritkán lehet mérkőzést nyerni, bajnokságot meg egyáltalán nem(lásd előző szezon).
Amennyiben 2008-ban nem lesz sérült támadónk és nem játszik a formán kívüli Ronaldinho, simán hozni fogjuk az ilyen mérkőzéseket.
Ezt valószínűleg sose fogjátok belátni, de a második félidő hajrájáig a Madrid nem csak kontrázott! Én felvettem a meccset, és megnéztem kétszer azóta, a Barca az utolsó 25-20 percben erölködni kezdett, és kapujáhopz szögezte a Realt, innentől kontráztak, de semmi több.
A gól sem a semmiből jött, mert a Madridnak voltak nagyobb helyzetei addig. Az más kérdés, hogy az első, és egyben egyetlen igazán nagy Barca ziccer után jött a gól, de ettől még abban a szakaszban a Madridnak több helyzete volt.
Bár lehet, fölöslegesen írtam, aki tisztában van ezzel, az úgy is tudja, aki meg becsapja magát, az nem ettől a kommenttől fog "megtérni"...
Szerintem szoros meccsen megérdemelt győzelmet aratott a Real egy sokat akaró, harcos, de jelen pillanatban többet nem tudó (csapatként) Barca ellen.