Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy megkapjuk a 11-est Snejder kezezésénél, amit még vízipólóban is lefújtak volna (kettős védekezésBuitre írta:Úriember vagy.![]()
...túlértékelsz, én valójában egy undorító bunkó vagyok, ráadásul aljas is, csak angyalbőrbe bújok, hogy ne bannoljatok, mert így tovább tudom bomlasztani a Barcelona szurkolótáborát![]()
no viccet félretéve, a meccs előtt én nagyon fostam, és bármikor felébresztenek álmomból, aláírtam volna a döntetlent. A védelmünk kifogott egy pazar napot, a ti támadószekciótok pedig egy elég haloványat, és mi lőttük az első gólt, ami végül is meghatározta a játék további menetét. Pld ha R10nek jobban sül el a lába a 30. perc környékén (ami azért benne volt, akármennyire nincs formában), sz@rban lettünk volna...
én személyszerint kíváncsian várom a Barca tavaszi teljesítményét, sajnos messze nincs lefutva a bajnokság
...úgy nézem, nem csak én látom így. Ez volt az 1etlen sanszunk a Nou Campban, azt jól csináltuk, és bejött.
Úriember vagy.
Igen, vezettünk volna. A Realnak ki kellett volna támadnia, így akkor minden megtörténhetett volna. Csak sajnos kihagyta, Baptista meg élete egyik legfontosabb és egyben legszebb gólját szerezte. Szerencse is kellett, de nem azon múlott. Szerintem.DJ REAL Bee írta:Hát nem tudom mennyire lett volna tudatos, ha Dinho belövi, a zászló arra állt volnaSzerintem igenis volt taktika Schuster részéről. Azt nem vettétek észre, hogy hol teljesen visszahúzódott a Real, hol teljesen letámadtak? Váratlanság. Az nagy fegyvertény. Ezzel tökéletesen élt.
Simán kikaptunk, a Ronaldinho lövésen kívül gyakorlatilag helyzetünk sem. volt. A középpályán simán megverték Xaviékat. Nem volt átütőerő.
Máglyán égjünk elNyert a kontrákra építő Madrid. Grat nekik a góljuk nem volt csúnya, de az ilyen jellegű játékfelfogás szerintem nem méltó az el clasicohoz.
Köszi, csak ez meg nagyon nagy...Buitre írta:Grecki nem neked szántam, Poreko hszével nem értettem 1et. Az avatart nem gondoltam sértőnek, bár eltom képzelni, h nem a legjobb ajánlólevél errefele, úh a vörldpísz érdekében stornóztam
Hát nem tudom mennyire lett volna tudatos, ha Dinho belövi, a zászló arra állt volnaSzerintem igenis volt taktika Schuster részéről. Azt nem vettétek észre, hogy hol teljesen visszahúzódott a Real, hol teljesen letámadtak? Váratlanság. Az nagy fegyvertény. Ezzel tökéletesen élt.
Simán kikaptunk, a Ronaldinho lövésen kívül gyakorlatilag helyzetünk sem. volt. A középpályán simán megverték Xaviékat. Nem volt átütőerő.
Attól hogy nem írja ki, ugyanúgy az a meccs eredményeEngem viszont kifejezetten irritál, mondhatnám idegesít Buitre avatar-ja. Ezért elsőként megkérem, hogy takarítsa el onnan. Ha nem tenné, a moderátorok remélem megteszik helyette. De lewgalábbis kötelezik erre. A bunkóságnak is van határa, amit Buitre túllépett. Undorító.
Tudom, hogy olyan képet linkeltek be magatoknak avatarnak, amilyet akartok, de szerintem nem túl szerencsés ez Buitr. Nem vagyok egy kötekedős, de ez nekem b*szottul szúrja a szememet. Rád bízom, természetesen senki nem fog felszólítani erre, de azért nem kellene forgatni egyet azon a késen a Barca hátában. Na peace.Buitre írta:Én is megnéztem párX azóta, és abban nem értek 1et, h a gólig mi jobban álltunk volna helyzetek terén, ugye volt Pepe fejese és Nisty leshelyzete, a Barcanak R10 lövése (és előtte Etoo lyukat rúgott), amikor Casillas megállította Etoot és Iniestát is...
Ezt valószínűleg sose fogjátok belátni, de a második félidő hajrájáig a Madrid nem csak kontrázott! Én felvettem a meccset, és megnéztem kétszer azóta, a Barca az utolsó 25-20 percben erölködni kezdett, és kapujáhopz szögezte a Realt, innentől kontráztak, de semmi több.FCB_gábor írta:Milyen suszter taktikáról beszéltek? Te jó ég! Akinek van egy kis csepp esze az ugyanezt játszatja a csapatával. 4 ponttal ment előttünk a madrid a mérkőzés előtt. Idegenbe jöttek játszani. Hát ki az a hülye aki a nem stabil védekezés és kontra játékban látja a megoldást? Mindenki tudja, hogy 1 veszélyes támadónk van Eto'o személyében. Na ilyenkor mi a teendő? Rá fognak a legjobb figyelni a védők. Nincs ebben semmi mágia. Tudta Rijkaard is, hogy ezt fogják játszani, de nem tehettünk mást, nekünk támadnunk kellett. Lőttek 1 gólt aszt annyi, ez mindig benne van a játékban. Amennyiben működik a támadó sorunk is(formában vannak és nincs sérült), mi is lövünk és csak az lett volna a kérdés ki lő többet.
Ronaldinho totál fomán kívűl, semmit nem ér. Eto'o sérülésből jött vissza, Henry nincs bevethető állapotban, Messi sérült, a többiek meg tinik. Más eredmény nem is születhetett tegnap csak max döntetlen, ha a babpistanak nem csúszik le a lövés.
Támadók nélkül ritkán lehet mérkőzést nyerni, bajnokságot meg egyáltalán nem(lásd előző szezon).
Amennyiben 2008-ban nem lesz sérült támadónk és nem játszik a formán kívüli Ronaldinho, simán hozni fogjuk az ilyen mérkőzéseket.
Persze, a Nou Campba, ahol 30 valahány meccse veretlenek vagytok, ahol 51 meccse mindiggólt rúgtok, nem játszottunk szépen, igen. És??? Tudod milyen kumma nagy siker ez a 0-1?? Nem lennék madridista, ha húznám a szám.... Ha tetszik, ha nem, baromi vidámak vagyunk, mert a CSAPATUNK JÓLehetne szép focit játszani velük is,és van,h játsza is a Real...én a tegnap estéről beszéltem.