Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Buitre
Jugador d'estrella

2007.12.25. 20:08:04

Sneijder az arcát védte, ráadásul a 16oson kívül, úh max szabadot kaptatok volna. Lehet, h a pártatlan fociszeretők csalódtak, de én, mint Real-szurkoló jobban örülök, hogy így végződött, mintha 5-4-re kikaptunk volna. Nem lehet minden El Clasico olyan, mint a múltkori 3-3. Ott is mi vezettünk, és ha Capellon múlik ott is 0-1 lett volna a végeredmény, csak nekünk [auto_cenzúra] volt a védelmünk, nektek pedig volt egy Messitek és egy Olegueretek. Ennyi.

1ébként itt a szituról egy kép:

http://kepfeltoltes.hu/071225/sneijder_ ... es.hu_.jpg
cruyff
Entrenador del Barça

2007.12.25. 19:59:59

Buitre írta:
Úriember vagy.
:oops:
...túlértékelsz, én valójában egy undorító bunkó vagyok, ráadásul aljas is, csak angyalbőrbe bújok, hogy ne bannoljatok, mert így tovább tudom bomlasztani a Barcelona szurkolótáborát :wink:

no viccet félretéve, a meccs előtt én nagyon fostam, és bármikor felébresztenek álmomból, aláírtam volna a döntetlent. A védelmünk kifogott egy pazar napot, a ti támadószekciótok pedig egy elég haloványat, és mi lőttük az első gólt, ami végül is meghatározta a játék további menetét. Pld ha R10nek jobban sül el a lába a 30. perc környékén (ami azért benne volt, akármennyire nincs formában), sz@rban lettünk volna...

én személyszerint kíváncsian várom a Barca tavaszi teljesítményét, sajnos messze nincs lefutva a bajnokság :?

...úgy nézem, nem csak én látom így. Ez volt az 1etlen sanszunk a Nou Campban, azt jól csináltuk, és bejött.
Vagy megkapjuk a 11-est Snejder kezezésénél, amit még vízipólóban is lefújtak volna (kettős védekezés :wink: )... egyébként egy hamuszürke reál madrid nyert 1 góllal egy impotens barcelona ellen... ez történt.... a bírói felfogás sem nekünk kedvezett, hogy enyhén fogalmazzak, mikor az első félidőben kezdtünk volna lendületbe jönni és igazi pressziót gyakorolni (3-4 ilyen alkalom volt) , a bíró egyszerűen szétfújta a meccset..... a játék rengetegszer állt, ez pedig a türelmesebb reálnak kedvezett... spori az előszabállyal köszönőviszonyban sem volt, és ami a reált illeti, végig olyan érzésem volt, mintha a cselszki ellen játszanánk... a reál végig kivárásra játszott, nem vette fel a kesztyűt, a meccs méltatlan volt egy "el clásico"-hoz....
VISCA EL BARCA!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.25. 19:49:09

Urak!

A személyeskedést és egyéb dolgokat kérjük pü-ben megbeszélni a fórumot arra használjátok, amire való
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Buitre
Jugador d'estrella

2007.12.25. 19:41:33

Úriember vagy.
:oops:
...túlértékelsz, én valójában egy undorító bunkó vagyok, ráadásul aljas is, csak angyalbőrbe bújok, hogy ne bannoljatok, mert így tovább tudom bomlasztani a Barcelona szurkolótáborát :wink:

no viccet félretéve, a meccs előtt én nagyon fostam, és bármikor felébresztenek álmomból, aláírtam volna a döntetlent. A védelmünk kifogott egy pazar napot, a ti támadószekciótok pedig egy elég haloványat, és mi lőttük az első gólt, ami végül is meghatározta a játék további menetét. Pld ha R10nek jobban sül el a lába a 30. perc környékén (ami azért benne volt, akármennyire nincs formában), sz@rban lettünk volna...

én személyszerint kíváncsian várom a Barca tavaszi teljesítményét, sajnos messze nincs lefutva a bajnokság :?

...úgy nézem, nem csak én látom így. Ez volt az 1etlen sanszunk a Nou Campban, azt jól csináltuk, és bejött.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.25. 19:32:45

DJ REAL Bee írta:
Szerintem igenis volt taktika Schuster részéről. Azt nem vettétek észre, hogy hol teljesen visszahúzódott a Real, hol teljesen letámadtak? Váratlanság. Az nagy fegyvertény. Ezzel tökéletesen élt.

Simán kikaptunk, a Ronaldinho lövésen kívül gyakorlatilag helyzetünk sem. volt. A középpályán simán megverték Xaviékat. Nem volt átütőerő.
Hát nem tudom mennyire lett volna tudatos, ha Dinho belövi, a zászló arra állt volna :)
Igen, vezettünk volna. A Realnak ki kellett volna támadnia, így akkor minden megtörténhetett volna. Csak sajnos kihagyta, Baptista meg élete egyik legfontosabb és egyben legszebb gólját szerezte. Szerencse is kellett, de nem azon múlott. Szerintem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.25. 19:30:05

DJ Real: a kioktató hangnemet - mint azt már párszor közöltem veled - nem tűröm el senkitől, még tőled sem. Egy dolog az eredmény ismerete, egy másik dolog, ha azt naponta százszor az orrod alá dörgölik. A madridi 0-3 alkalmával én sem írtam le naponta százszor, hogy he-he, nyertünk. Erről ennyit.
Buitre: Őszintén mondom, én ezt nem láttam. Ha tényleg így van, azt a leghatározottabban elítélem, és intoleránsnak tartom. A klub címerét, himnuszát, jelképeit mindenkinek tisztelnie kell, hiszen én is elvárom, hogy ezt megtegye mindenki a Barcelona esetében is. Ezt a fajta intoleranciát elítélem, és azonosulni nem tudok vele.
Kép
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.25. 19:29:37

Nyert a kontrákra építő Madrid. Grat nekik a góljuk nem volt csúnya, de az ilyen jellegű játékfelfogás szerintem nem méltó az el clasicohoz.
Máglyán égjünk el :D
Persze, ha kitámadunk, kitömtök, tudom hogy az jobban tetszett volna :D
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.25. 19:26:17

Buitre írta:Grecki nem neked szántam, Poreko hszével nem értettem 1et. Az avatart nem gondoltam sértőnek, bár eltom képzelni, h nem a legjobb ajánlólevél errefele, úh a vörldpísz érdekében stornóztam :wink:
Köszi, csak ez meg nagyon nagy... :wink:
Köszönöm! Úriember vagy. :D
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.25. 19:25:45

Szerintem igenis volt taktika Schuster részéről. Azt nem vettétek észre, hogy hol teljesen visszahúzódott a Real, hol teljesen letámadtak? Váratlanság. Az nagy fegyvertény. Ezzel tökéletesen élt.

Simán kikaptunk, a Ronaldinho lövésen kívül gyakorlatilag helyzetünk sem. volt. A középpályán simán megverték Xaviékat. Nem volt átütőerő.
Hát nem tudom mennyire lett volna tudatos, ha Dinho belövi, a zászló arra állt volna :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.25. 19:22:52

Engem viszont kifejezetten irritál, mondhatnám idegesít Buitre avatar-ja. Ezért elsőként megkérem, hogy takarítsa el onnan. Ha nem tenné, a moderátorok remélem megteszik helyette. De lewgalábbis kötelezik erre. A bunkóságnak is van határa, amit Buitre túllépett. Undorító.
Attól hogy nem írja ki, ugyanúgy az a meccs eredménye :)
Mások is annyi mindent kiírnak, és? Ilyenen fennakadni, bár ha olyan hibátlan az életed, akkor megértem, hogy zavar :)
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Buitre
Jugador d'estrella

2007.12.25. 19:09:48

Drága VT, már kicseréltem (tudom h az új se tetszik, de a hovatartozásomat csak ki kell mutassam vhogy, nem?), és finomabb hangvételből is megértem, mint amivel Grecki élt. De bocsesz akkor mindenkitől. Érdekes módon a tavalyi bajnoki győzelem után kitettem a Campeones 06-07-es faliratú avatart, és senki sem szólt érte, ezért volt merszem meghúzni. De ok, vettem a lapot

...amúgy itt van valakinek egy olyan avatarja, amin épp lehúgyozzák a RM címerét. Tudom, h ez egy Barcelona honlap, de az sztem inkább undorító. Én nem sértésnek szántam azt, h kiírtam a meccs eredményét.
OFF vége

A legközelebbiekben kérlek használd a SZERKEZT gombot, és ne írj egymás után 2 hozzászólást, köszönöm Drigo

oksi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2007.12.25. 19:23:44-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.25. 19:01:58

Engem viszont kifejezetten irritál, mondhatnám idegesít Buitre avatar-ja. Ezért elsőként megkérem, hogy takarítsa el onnan. Ha nem tenné, a moderátorok remélem megteszik helyette. De lewgalábbis kötelezik erre. A bunkóságnak is van határa, amit Buitre túllépett. Undorító.
Kép
Buitre
Jugador d'estrella

2007.12.25. 19:01:45

Grecki nem neked szántam, Poreko hszével nem értettem 1et. Az avatart nem gondoltam sértőnek, bár eltom képzelni, h nem a legjobb ajánlólevél errefele, úh a vörldpísz érdekében stornóztam :wink:
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.25. 18:58:13

gyerekek elegem van a rotációs rendszerből is , hogy mindig más játékosok játszanak. Guddy kiváló volt a valencia ellen és egy percet nem kap a real ellen , ennek semmi értelme.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.25. 18:50:00

Buitre írta:Én is megnéztem párX azóta, és abban nem értek 1et, h a gólig mi jobban álltunk volna helyzetek terén, ugye volt Pepe fejese és Nisty leshelyzete, a Barcanak R10 lövése (és előtte Etoo lyukat rúgott), amikor Casillas megállította Etoot és Iniestát is...
Tudom, hogy olyan képet linkeltek be magatoknak avatarnak, amilyet akartok, de szerintem nem túl szerencsés ez Buitr. Nem vagyok egy kötekedős, de ez nekem b*szottul szúrja a szememet. Rád bízom, természetesen senki nem fog felszólítani erre, de azért nem kellene forgatni egyet azon a késen a Barca hátában. Na peace.

Ezt egyébként nekem címezted? Mert ha igen, akkor nem tudom, hogy mire reagáltál.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.25. 18:49:06

FCB Gábor : Ha a barca ment volna a nou campba és mi mentünk volna 4 ponttal a meccs előtt akkor se állt volna be a barca kontrára pedig szted ehhez nem kell 1 csöpp ész sem.

Ez hogy mindig nálunk legyen a labda és egy felállt védelem ellen szenvedjünk hülyeség... és mégis mindig ez van.

sztem türelmesebben kellett volna játszani , hagyni h a real is egy kicsit kijöjjön , támadjon.
Buitre
Jugador d'estrella

2007.12.25. 18:43:41

Én is megnéztem párX azóta, és abban nem értek 1et, h a gólig mi jobban álltunk volna helyzetek terén, ugye volt Pepe fejese és Nisty leshelyzete, a Barcanak R10 lövése (és előtte Etoo lyukat rúgott), amikor Casillas megállította Etoot és Iniestát is...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.25. 18:33:42

Pepe teljesítménye előtt meg fejet kell hajtanunk, mert Eto'ot úgy kivette a játékból, mint annak a rendje.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.25. 00:21:09

FCB_gábor írta:Milyen suszter taktikáról beszéltek? Te jó ég! Akinek van egy kis csepp esze az ugyanezt játszatja a csapatával. 4 ponttal ment előttünk a madrid a mérkőzés előtt. Idegenbe jöttek játszani. Hát ki az a hülye aki a nem stabil védekezés és kontra játékban látja a megoldást? Mindenki tudja, hogy 1 veszélyes támadónk van Eto'o személyében. Na ilyenkor mi a teendő? Rá fognak a legjobb figyelni a védők. Nincs ebben semmi mágia. Tudta Rijkaard is, hogy ezt fogják játszani, de nem tehettünk mást, nekünk támadnunk kellett. Lőttek 1 gólt aszt annyi, ez mindig benne van a játékban. Amennyiben működik a támadó sorunk is(formában vannak és nincs sérült), mi is lövünk és csak az lett volna a kérdés ki lő többet.
Ronaldinho totál fomán kívűl, semmit nem ér. Eto'o sérülésből jött vissza, Henry nincs bevethető állapotban, Messi sérült, a többiek meg tinik. Más eredmény nem is születhetett tegnap csak max döntetlen, ha a babpistanak nem csúszik le a lövés.
Támadók nélkül ritkán lehet mérkőzést nyerni, bajnokságot meg egyáltalán nem(lásd előző szezon).
Amennyiben 2008-ban nem lesz sérült támadónk és nem játszik a formán kívüli Ronaldinho, simán hozni fogjuk az ilyen mérkőzéseket.
Ezt valószínűleg sose fogjátok belátni, de a második félidő hajrájáig a Madrid nem csak kontrázott! Én felvettem a meccset, és megnéztem kétszer azóta, a Barca az utolsó 25-20 percben erölködni kezdett, és kapujáhopz szögezte a Realt, innentől kontráztak, de semmi több.
A gól sem a semmiből jött, mert a Madridnak voltak nagyobb helyzetei addig. Az más kérdés, hogy az első, és egyben egyetlen igazán nagy Barca ziccer után jött a gól, de ettől még abban a szakaszban a Madridnak több helyzete volt.

Bár lehet, fölöslegesen írtam, aki tisztában van ezzel, az úgy is tudja, aki meg becsapja magát, az nem ettől a kommenttől fog "megtérni"... :roll:

Szerintem szoros meccsen megérdemelt győzelmet aratott a Real egy sokat akaró, harcos, de jelen pillanatban többet nem tudó (csapatként) Barca ellen.
safi882
Barça C

2007.12.24. 23:06:55

Szerintem a Real azt játszotta, amit kell, fordított esetbe a Barca is ezt tette volna.
Arról hogy hogy kéne megoldani a kríziseteket sok hozzászólást olvastam és elég egybehangzó volt, mindenki Rijkard távozását követeli, valahogy nekem is ez a véleményem, Murinho megfelelőségéről viszont nem tudok nyilatkozni, én nem vagyok benne biztos de attól még lehet hogy beválna,de ha hozza Lampardot pl az szerintem nem válik hasznotokra.
Én nem adnék el mindenkit a helyetekben, sőt talán senkit sem adnék el. Egy szerkezeti átszervezés kell és motiváció,ujra megtalálni a játékosok helyét, emelett 1 vagy 2 Messi vagy Ronaldinho posztú fiatal játékos aki nem csak nagy ígéret még mint Dos Santos vagy Krikic.
Laporta pedig szerintem még mindig a világ egyik legjobb klubelnöke, ha esetleg ő is bukna Rijkardal együtt az nagyon nem tenne jót a csapatotoknak, de ennek azért kevés valószinűsége van, nem hülyék az emberek ott sem.
Boldog karácsonyt és újévet nektek és a reményetek még messze nem halt meg ;)
Kép
Kép
kompedli
Barça C

2007.12.24. 20:20:19

Reejkardnak menni kell,itt nincs más választás.......
nem tud már megújulást hozni a csapatba
itt a példa a Real Madrid!jött egy új edző aki úgy összekapta a csapatot h rég nem voltak ilyen jó formában és hozzák a meccseket is.
Itt lenne az ideje minél előbb edzőtváltani!
én örülnék neki ha a Chealse volt edzője,José Murinho jönne!ő nyertes csapatot faragna a Barcából
Rapika
Entrenador del Barça

2007.12.24. 20:15:32

Butaság a Madridot szidni gyerekek!
Higgadjunk le szépen!
Okosabban,jobban játszottak a mi gyenge csapatunknál!
Én tegnap mondtam ki először,hogy Rijkaardnak mennie kell.
Tetgnapig még naivan hittem benne.
Henk Ten Cate elmenetele óta nincs igazi Barcás foci.Pont.
(Tudom,h voltak kivételek..)
Itt nem lesz változás.
A Real Madrid háza táján is észbekaptak,jönnek is az eredmények.

Attól,h baszottul imádom a csapatot,elismerem,h jobb volt a Madrid.
Lehet mondani,h undorító,h beálltak védekezni(ami egyébként sztem túlzó kifejezés,lásd labdabirtoklást pl.),de ennél jobbat nem csinálhattak!Be is jött!
Naivság olyat mondani,h miért nem ugrottak nekünk.
Kép
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.12.24. 20:10:05

Nyert a kontrákra építő Madrid. Grat nekik a góljuk nem volt csúnya, de az ilyen jellegű játékfelfogás szerintem nem méltó az el clasicohoz. :roll:

A Barca pontatlan, szervezetlen játékot produkált. Rijkaard csillaga leáldozott. Új taktikával nem tud előrukkolni, a régi pedig kikopott. Bajban vagyunk. :cry:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.24. 20:08:51

Milyen suszter taktikáról beszéltek? Te jó ég! Akinek van egy kis csepp esze az ugyanezt játszatja a csapatával. 4 ponttal ment előttünk a madrid a mérkőzés előtt. Idegenbe jöttek játszani. Hát ki az a hülye aki a nem stabil védekezés és kontra játékban látja a megoldást? Mindenki tudja, hogy 1 veszélyes támadónk van Eto'o személyében. Na ilyenkor mi a teendő? Rá fognak a legjobb figyelni a védők. Nincs ebben semmi mágia. Tudta Rijkaard is, hogy ezt fogják játszani, de nem tehettünk mást, nekünk támadnunk kellett. Lőttek 1 gólt aszt annyi, ez mindig benne van a játékban. Amennyiben működik a támadó sorunk is(formában vannak és nincs sérült), mi is lövünk és csak az lett volna a kérdés ki lő többet.
Ronaldinho totál fomán kívűl, semmit nem ér. Eto'o sérülésből jött vissza, Henry nincs bevethető állapotban, Messi sérült, a többiek meg tinik. Más eredmény nem is születhetett tegnap csak max döntetlen, ha a babpistanak nem csúszik le a lövés.
Támadók nélkül ritkán lehet mérkőzést nyerni, bajnokságot meg egyáltalán nem(lásd előző szezon).
Amennyiben 2008-ban nem lesz sérült támadónk és nem játszik a formán kívüli Ronaldinho, simán hozni fogjuk az ilyen mérkőzéseket.
Kép
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.24. 20:01:10

Lehetne szép focit játszani velük is,és van,h játsza is a Real...én a tegnap estéről beszéltem.
Persze, a Nou Campba, ahol 30 valahány meccse veretlenek vagytok, ahol 51 meccse mindiggólt rúgtok, nem játszottunk szépen, igen. És??? Tudod milyen kumma nagy siker ez a 0-1?? Nem lennék madridista, ha húznám a szám.... Ha tetszik, ha nem, baromi vidámak vagyunk, mert a CSAPATUNK JÓ
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Lezárt