Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kisnagy88
Barça C

2007.12.29. 01:25:20

Én azokkal értek egyet, akik szerint nem lenne jo ötlet Ronaldinho eladása.... Mindenki mondja hogy ilyen [auto_cenzúra] meg olyan [auto_cenzúra], de azt nem veszik észre hogy rajta kívül még 10 ember van a csapatában a pályán és a 10 ből 7 ugyanolyan [auto_cenzúra] mint ő, csak őket nem Ronaldinhonak hívják.....Szóval sztem az lenne a legjobb megoldás ha a sajtó meg a rosszindulatú emberek kicsit leszállnának róla, mert mondhatja hogy ez motiváció neki, de ha belegondoltok akkor ha valaki kritizál titeket akkor mi az első érzés, hogy nagyon lesujt a dolog...Meg ha megnézitek a barca nem is ugyanazt a taktikát játsza mint a ten cate- rejkaard érában, nincs pl: letámadás, a védők lesre állítással próbálkoznak, minden támadást középen erőltetnek, ahelyett hogy a széleket kihasználják, kevés a félpályás oldalfordítások( ezzel szinte csak ronaldinho kísérletezik, pedig sztem az összes játékos oda rugja a labdát ahova akarja), nagyon kevés a ritmusváltás, és szinte mindent a középpályásoktól várnak amikor a csatároknak is vissza kéne lépnie labdát kérni, meg a szélső védőknek is fel kéne futniuk többször........Sztem Neeskens nem való egyedül a csapatba.....
Henryról is szeretnék szólni pár szót:
1. Még nem fekszik neki a spanyol foci, szoknia kell
2. Remélhetőleg visszajön a gólerőssége

Viszont nagyon jonak tartom a fiatalok ( Bojan és Dos Santos) szerepeltetését, azt mondom h még nincs bennük több egy félidőnél, de sztem nagyon gyorsan fejlődnek és talán jövőre, vagy 2 év mulva legalább akkora sztárok lesznek mint Messi.
senzu
Entrenador del Barça

2007.12.28. 23:35:16

Ronnie-t az tette híressé, hogy 3-4 emberen átcselezi magát és vág egy gólt, a PSG-ben és a Barcában is számtalanszor megcsinálta, de azt ne várjátok el, hogy akár 1x is meg fogja még csinálni.
Teljesen be van lassulva, a cselei sem igazán jönnek be, próbálkozik-próbálkozik, de sztem kicsit túl KÉSŐN kapott észbe/szidták le, másfél évnyi punnyadás után ha újra olyan tudna lenni, mint régen, akkor lenne IGAZI klasszis játékos
eddig azt mondtam h simán el kéne adni, de lehet hogy egy új edző alatt új szárnyakra kapna, ezért is lenne jó Mourinho, talán elvonná a sajtó figyelmét Ronnieről és a többiekről, ami szerintem azért elég nagy megkönnyebbülést jelentene nekik, főleg Ronnie-nak, akiről kb minden meccs után megjelenik egy cikk hogy mekkora egy s z a r, nincs formában, soha nem is lesz, etc

viszont ha új edző alatt se változik a játéka, akkor sajnos mennie kell :?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.28. 23:25:16

Andrisveres írta:meg nem értem az embereket. A clásico előtt világosan emléksem mindenki fel volt háborodva h dinho miért nem kezdett a valencia ellen.

Decot meg úgy várta vissza mindenki (és tényleg majdnem mindenki) mint a csapat motorját, a lelkét, az igazi irányítót aki mellesleg "iszonyatosan szimpatikus , profi " stb..

most meg mindenki el akarja őket adni.
Szerintem senkisem akarja eladni őket, főleg nem Decot aki nagyon szépen kezdte az évet a sérüléséig utánna persze nehéz formába lendülni kemény meccseken.
Ronaldinhot sem adná el senki szerintem, talán új edző jó hatással lenne rá.. bár ez kilett már elemezve oda-vissza.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.28. 23:14:30

meg nem értem az embereket. A clásico előtt világosan emléksem mindenki fel volt háborodva h dinho miért nem kezdett a valencia ellen.

Decot meg úgy várta vissza mindenki (és tényleg majdnem mindenki) mint a csapat motorját, a lelkét, az igazi irányítót aki mellesleg "iszonyatosan szimpatikus , profi " stb..

most meg mindenki el akarja őket adni.

amúgy meg Varga Tamás: szerintem ha Ronaldinho megérdemli a bizalmat ,hogy oylan legyen mint régen akkor Henry is megérdemli 100%-ig.
okos666
Jugador del Barça

2007.12.28. 23:06:40

OFF: Keves Varga Tamás és Zozzy 5!
Ha lehet hagyjátok abba a cukkolódást,mert ezt a fórumon kívül kell elintéznetek.Mindenki máshogy látja ezt az egész helyzetet,és azért van a fórum,hogy a véleményeinket megosztjuk egymással,ill. megtárgyaljuk a lehetséges megoldásokat(amiket persze mi nem tudunk megoldani).Szóval mindenkinek vannak érvei és ellenérvei,de ez már gyerekes hogy sértegetitek egymást.1 klubbot szeretünk mindannyian,és ez már beteges....

ON:Szerintem Ronnie végre mert,vagy inkább elkezdett cselezni,mert szerintem ő is érzi,hogy ez így nem jó.Úgy gondolom,hogy keményebb edző kell->Mourinho..Itt nincs mese!!!!Rijjkardot becsülöm,hisz nyertünk egy BL-t,bajnokságot meg miegymást..ismét ragyog a Barca,de mint minden más edzőnek az ő ideje is lejárt. Én sajnálom,de Ronaldinhonak lehet hogy tényleg SZIGORRA lenne szüsége és bíztatásra,nem pedig állandó cseszegetésre.Annyit mondok meg kell várnunk az új edzőt(remélem Mourinho),és utána .....
Imádlak BARCA!!!
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.28. 23:05:38

lehet h Henry nem 11et rúgutt 17 meccsen de nem tudomhány forduló óta sérül és nem rúghatott egy szabadot sem amiben k jó és 11est sem.

akkor meg megint ott vagyunk , sztem semmivel nem nyújt kevesebbet mint dinho.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.28. 23:03:08

Én írta:Elmundon írnak valamit Ronaldinhoról, még kezdő spanyolos vagyok.
Valaki lefordítaná?
Senki? :(
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.28. 22:50:53

grecki írta:
Azt észrevettétek, hogy a klasszikuson nem volt rajta fejpánt. Lehet mégsem ez a titok nyitja... :D
most meg tulságosan szélesen látott,ez megzavarta!! :lol: egyébként azért egy két cselt megcsinált a hajpánt nélkül..... =D> --------->de még ez is édeskevés....
.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.28. 22:47:35

La Pulga írta:
messi1918 írta: Szerintem is,és ha egy új edző keze alatt is így nyomná,akkor mehet a milanba,annyival tartozunk neki,hogy megadjuk az esélyt egy új edző keze alatt.Egyébként az a baj Ronaldinhoval,hogy azt lkátja,hogy amikor így játszik akkor is jönek a reklám szerződések,és ha eztlátja,akkor úgy van vele hogy minek erőltesse meg magát ha ez is elég.
Nem tudsz lepattanni Nikeról meg az Adidasról? :D
Ennyire figyelve vagyok :D :D ?????

Egyébként nem csak az,FIFA 08,lay's,konica Minolta stb. De gondolom értetted a hsz-m lényegét.Csak azt szerettem volna,hogy Ronaldinhotól ezis elég ahhoz hogy körül rajongják,és szerintem ezért nem teljesít jól.Amúgy jól esik,hogy figyelnek :D :D :D :D :D :D
..................................
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.28. 22:45:54

Off:

Ihletet adtatok, köszi srácok. :D
Majd holnap egy kicsit rendezettebb keretek között olvashattok erről bővebben...

On:

Azt észrevettétek, hogy a klasszikuson nem volt rajta fejpánt. Lehet mégsem ez a titok nyitja... :D
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.28. 22:43:15

messi1918 írta: Szerintem is,és ha egy új edző keze alatt is így nyomná,akkor mehet a milanba,annyival tartozunk neki,hogy megadjuk az esélyt egy új edző keze alatt.Egyébként az a baj Ronaldinhoval,hogy azt lkátja,hogy amikor így játszik akkor is jönek a reklám szerződések,és ha eztlátja,akkor úgy van vele hogy minek erőltesse meg magát ha ez is elég.
Nem tudsz lepattanni Nikeról meg az Adidasról? :D
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.28. 22:33:56

off
az ember ne büszkélkedjen az évei számával, de ne is szégyenkezzen a kora miatt, mivel nem nagyon tehet róla. pláne, ha di canioval majdnem napra pontosan egyszerre született... #-o #-o :D ez van.
on

Fiatalok,:D
nem kell osztani egymást, semmivel sincsenek erősebb érvek az egyik, v a másik oldalon.
az nem érv, h régebben mekkorákat játszott, ha a mostani teljesítménye csak gyenge utánzata annak. ronaldinhot egész egyszerűen nem ezért tartják, amit az utóbbi időben csinál (főleg a mostani szezonban), arra pedig nem nagyon van idő, h kibekkelje a csapat azt, amíg újra a régi lesz.
h ha annak ellenére, h a körülmények adottak lennének egy jobb teljesítményre (értsd: jönne egy olyan edző, akinek mondjuk nincs lánya, akivel foglalkozni lehet, ráadásul seggberúgná a játékosait, hogyha nem legalább 100%osan állnának a feladataikhoz), és még így sem változna a dolog, akkor sürgősen meg kell szabadulni tőle, mert ezt a jelenlegi sz.ar teljesítményt bárki megcsinálja a barca b-ből is, aprópénzért.
a barca érdekeivel ellentétes rijkaard és a jelenlegi ronaldinho megtartása. ez utóbbi talán még változhat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.28. 22:25:05

Rivaldinho írta: de R10nek még min fél évig itt a helye! Mourinho égisze alatt is meg kéne nézni...
Szerintem is,és ha egy új edző keze alatt is így nyomná,akkor mehet a milanba,annyival tartozunk neki,hogy megadjuk az esélyt egy új edző keze alatt.Egyébként az a baj Ronaldinhoval,hogy azt lkátja,hogy amikor így játszik akkor is jönek a reklám szerződések,és ha eztlátja,akkor úgy van vele hogy minek erőltesse meg magát ha ez is elég.
..................................
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.28. 22:24:53

Tamás, már párszor elhívtuk a figyelmet arra, hogy kicsit legyél következetesebb. Laszi :wink: is erre hívta fel a figyelmedet.

Egyszer azt mondod, hogy a hajtás nem erény, hanem alapvető követelmény, most pedig mégis felsorolod R10 pozitívumai között. (Egyébként én nem látom, hogy "szíjjelszakadna" a pályán.)
Egyszer azt mondod, hogy egy csatárt a góljai minősítik, mégis mindig Henry orra alá dörgölöd, hogy a bűnrossz blabla Levanténak rúgta a gólt.
Egyszer azt mondod, hogy R10 nem csatár, mert a bal oldalon játszik, de akkor Henry-t miért nevezed befejező csatárnak, ha neki is legtöbbször az oldalvonal mellett kell érvényesülnie.

Raúl meg tényleg rossz példa volt.

Viszont, a lényegben egyetértek veled, hogy R10 Rijkaarddal ellentétben megérdemel még egy szezont. És magasról sz@rok abba, hogy most még ennyimegennyi zsetont kapunk érte. Mert ha Overmarsra, Riquelmére, stb volt pénz, akkor R10-re is van, azzal a jó nagy különbséggel, hogy ő legalább négy (3,5) évig qurvajól játszott.

Ja, és még vmi Tamás, azért nem hatnak az érveid, mert nagyon, de nagyon, de nagyon elfogult vagy, és hajlamos vagy mindent belemagyarázni. Szerintem.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 22:22:42

varga tamás írta:Nos, Varga Zoltán!
1. nem írtam sehol sem, hogy hülye vagy - legalábbis nem emlékszem rá.
2. érveket a Te írásodban nem olvastam, azokkal nem találkoztam.
3. az nem érv, hogy én elfogult vagyok - az vagyok -, így az én véleményem fabatkát sem ér.
4. úgy vitatkozni, eszmét cserélni pedig nem lehet, hogy érveket nem sorakoztatunk fel. Az ilyen üres szófosásnak, hablatyolásnak nevezhetjük.
5. én is tudnék más fórumozókkal takarózni, akik velem értenek egyet, de nem teszem. Nem teszem, mert én magamat meg tudom védeni, a válaszokra érvekkel tudok válaszolni, igaz én 31 éves vén f@x vagyok :wink: .
Mit követtem el, hogy ezt ötödjére is leírod nekem? :lol:
De igenis számít valamit, hogy elfogult vagy, mert bármi ÉRVET írok, azt Te úgysem ismered el.
2. Nem takaródzok senki véleményével.
3. Úgylátszik mások megtalálták benne az érvelet, csak Te nem.
4. Ne szólíts Varga Zoltánnak, ha kérhetem. Ha ezt szeretném, akkor valszeg varga Zoltán néven regeltem volna :wink:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.28. 22:21:05

varga tamás írta:Nos, Varga Zoltán!
3. az nem érv, hogy én elfogult vagyok - az vagyok -, így az én véleményem fabatkát sem ér.
4. úgy vitatkozni, eszmét cserélni pedig nem lehet, hogy érveket nem sorakoztatunk fel. Az ilyen üres szófosásnak, hablatyolásnak nevezhetjük.
5. én is tudnék más fórumozókkal takarózni, akik velem értenek egyet, de nem teszem. Nem teszem, mert én magamat meg tudom védeni, a válaszokra érvekkel tudok válaszolni, igaz én 31 éves vén f@x vagyok :wink: .
Hát valahogy mindig úgy jön ki hogy neked van igazad.. foglalkoznál inkább a gyerekcsinálással...

de R10nek még min fél évig itt a helye! Mourinho égisze alatt is meg kéne nézni...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 22:16:43

Szandi írta: (Boixos nem fog ennek az aggastyán jelzőnek örülni)
Hát nem tudom, hogy most visszaszívjam-e, vagy várjam meg, amíg megkapom a magamét :D De hirtelen ez jutott eszembe, kölcsönbe ők hívhatnak suhancnak :D

OFF ende.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 22:14:50

Nos, Varga Zoltán!
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.12.28. 22:14:09

Jóvan jóvan! Azért írtam ezt, hogy megvédjelek! :D
(Boixos nem fog ennek az aggastyán jelzőnek örülni)
Én is az eladás mellett vagyok mint már sokszor írtam, és nem csak a Barca, hanem Roni érdekében is. Ez lenne kb az az ügy, ami mindenkinek remélhetőleg így lenne jó. A Barca elindul egy új úton, R10 is. Csak ezek az utak különböznek. Ennyi.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.28. 22:11:32

Egyet mindig kifelejtenek a számításból a Ronaldinho fanok. Még pedig azt, hogy rengeteg pénzbe van a brazil és minél tovább marad annál többet veszít rajta a csapat.
10 mérkőzés alatt 4 akció gólt szerző játékosokat vehetünk 5-10m-ért is, nem kell tartanunk ezért egy 50-60m érő játékost, aki körül ráadásul állandóan csak a fesztivál van.
A tavalyi, egy szezon alatti 14 akció gólt anno sokkal kevebbért Giuly is hozta.

és hasonló a véleményem Henryval kapcsolatban is
5 gól 11 mérkőzés alatt, ebből ha leveszük a 90perc alatt szerzett 3 gólját, akkor kapunk 2 gólt több, mint 800 percre!!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 22:09:32

Szandi írta: Zozz elmondta a véleményét, lehet, hogy nem olyan sziklaszilárd érvekkel, mint amilyeneket te állítasz (öregebb VT :arrow: több meccs :arrow: több tapasztalat :arrow: nagyobb rálátás)
Nem hiszem, hogy szilárdabb érveket sorakoztatna fel. Egyébként sokan másik is azt vallják, amit én, pl. Boixos, csak hogy egy agastyánt is hozzak :D, úgyhogy ezek nem csak egy 16éves kissrác hülyeségei. :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.28. 22:05:00

gekkodan írta:képviselőjével és Bronzetti Úr, akinek a nyáron többször hallhattuk a nevét, főleg a Chivu-ügyben, egyébként hivatalos FIFA-tisztviselő és játékosügynök
Ja, ez a Bronzetti jópárszor akkora segget csinált a szájából, mint ide Calcutta. A Barcába igazol, nem a Madridba, nem a Barcába, nem a Madridba... Végül pedig a román barátunk a Róma szurkolók legnagyobb "örömére" kikötött az Interben.

Egyébként lehetNE igaz is a hír, csak az a bibi, hogy ahhoz is a klub (jelen esetben a Barcelona) engedélye szükséges megidézzék R10 szellemét, nemhogy leüljenek vele tárgyalni úgy, hogy ráadásul még átigazolási időszak sincs. (Emlékezzetek Cashley Cole és a Chelsea büntijére.)

Egyébként, ha el is akarnák adni, akkor sem télen fogják, mivel így jóval kevesebb lesz az értéke...

AMÚGY MEG FRANK RIJKAARDOT KELL KIRÚGNI, MIELŐTT BÁRKI IS SZÓBA HOZZA R10 ELADÁSÁT. JÖJJÖN EGY MOURINHO JELLEGŰ [auto_cenzúra] ÉS RÁZZA GYATÁBA A KÉTSÉGTELENÜL SIRALMAS RONALDINHÓT!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.28. 22:03:06

barca99 írta:De jó, hogy a válogatottnál nem lehet értékelni a csúszás mászást, mint ahogy Henrynél sem. :roll: A góljai minősítik... igazad van. De miért kell kiemelni, hogy kinek lőtte? Ez butaság, már ne haragudj. És ha nem lövi, és 0-0? Akkor mi van? Pont ugyanaz, mintha tavaly Ronaldinho nem lőtte volna be a szabikat. :wink:

Raullal kapcsolatban pedig annyit, hogy azért éli másodvirágzását, mert visszatették az eredeti posztjára.

Az meg, hogy megint azzal érvelsz, hogy 17 éves, ergo nem olyan tapasztalt, mint Te, tehát megvan a burkolt utalás, hogy neked van igazad... nc.
Errare humanum est. Nem, arra való utalás, hogy én több meccset láttam, több Barca-mérkőzéshez volt szerencsém. Ez nem erény, hanem a koromból fakadó adottság. Ez nem azt jelenti, hogy nekem van igazam, hanem azt: hogy én így látom.
Tavaly, Ronaldinho 17 meccs után nem 5 gólnál járt 11-nél - irányító középpályás létére. nc
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.12.28. 22:02:15

Phfúú mi ment itt már megint.. :?
Zozz elmondta a véleményét, lehet, hogy nem olyan sziklaszilárd érvekkel, mint amilyeneket te állítasz (öregebb VT :arrow: több meccs :arrow: több tapasztalat :arrow: nagyobb rálátás), de nem hiszem, hogy itt az lenne az elsődleges, hogy szegény kölyköt, aki írt egy tök jó dolgot, így letörd. Nekem tetszett az írása , még ha érvek nélkül is volt. :wink:
Te még bízol benne, hogy jó lesz itt, mi már kevésbé. Nem kell győzködni egymást, kis idő, és úgyis elválik kinek lesz igaza. Felesleges ez a kioktató hangnem.
Mondom ezt annak ellenére, hogy bírom a formád Vt, mert hát ilyen bátor embert :lol:

(nem láttam, h írtad, h szólítsunk Zozznak, és alapból így írtam hmmm :lol: :lol: )
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.28. 21:59:43

Arra érvek, hogy miért járt le az ideje. Azon már én rég túl vagyok, hogy most azon vitázzak veled, hogy is teljesít. Szerinted pótolhatatlanul tolja, szerintem meg tőle ez hangyafing. Már eleve ott megbukik a dolog, hogy te elfogult vagy vele szemben.
Ebben a cikkben azon elmélkedtem, hogy van-e még módja annak, hogy visszatérjen régi önmagához a Barcában, és a körülményeket figyelembe véve én a NEM válaszra jutottam. Ennyi.

Egyébként szólíts simán Zozznak, nem hivatalos helyen vagyunk, és amúgy is csak 16 vagyok :D
Lezárt