Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem senkisem akarja eladni őket, főleg nem Decot aki nagyon szépen kezdte az évet a sérüléséig utánna persze nehéz formába lendülni kemény meccseken.Andrisveres írta:meg nem értem az embereket. A clásico előtt világosan emléksem mindenki fel volt háborodva h dinho miért nem kezdett a valencia ellen.
Decot meg úgy várta vissza mindenki (és tényleg majdnem mindenki) mint a csapat motorját, a lelkét, az igazi irányítót aki mellesleg "iszonyatosan szimpatikus , profi " stb..
most meg mindenki el akarja őket adni.
most meg tulságosan szélesen látott,ez megzavarta!!grecki írta:
Azt észrevettétek, hogy a klasszikuson nem volt rajta fejpánt. Lehet mégsem ez a titok nyitja...
Ennyire figyelve vagyokLa Pulga írta:Nem tudsz lepattanni Nikeról meg az Adidasról?messi1918 írta: Szerintem is,és ha egy új edző keze alatt is így nyomná,akkor mehet a milanba,annyival tartozunk neki,hogy megadjuk az esélyt egy új edző keze alatt.Egyébként az a baj Ronaldinhoval,hogy azt lkátja,hogy amikor így játszik akkor is jönek a reklám szerződések,és ha eztlátja,akkor úgy van vele hogy minek erőltesse meg magát ha ez is elég.
Nem tudsz lepattanni Nikeról meg az Adidasról?messi1918 írta: Szerintem is,és ha egy új edző keze alatt is így nyomná,akkor mehet a milanba,annyival tartozunk neki,hogy megadjuk az esélyt egy új edző keze alatt.Egyébként az a baj Ronaldinhoval,hogy azt lkátja,hogy amikor így játszik akkor is jönek a reklám szerződések,és ha eztlátja,akkor úgy van vele hogy minek erőltesse meg magát ha ez is elég.
Szerintem is,és ha egy új edző keze alatt is így nyomná,akkor mehet a milanba,annyival tartozunk neki,hogy megadjuk az esélyt egy új edző keze alatt.Egyébként az a baj Ronaldinhoval,hogy azt lkátja,hogy amikor így játszik akkor is jönek a reklám szerződések,és ha eztlátja,akkor úgy van vele hogy minek erőltesse meg magát ha ez is elég.Rivaldinho írta: de R10nek még min fél évig itt a helye! Mourinho égisze alatt is meg kéne nézni...
Mit követtem el, hogy ezt ötödjére is leírod nekem?varga tamás írta:Nos, Varga Zoltán!
1. nem írtam sehol sem, hogy hülye vagy - legalábbis nem emlékszem rá.
2. érveket a Te írásodban nem olvastam, azokkal nem találkoztam.
3. az nem érv, hogy én elfogult vagyok - az vagyok -, így az én véleményem fabatkát sem ér.
4. úgy vitatkozni, eszmét cserélni pedig nem lehet, hogy érveket nem sorakoztatunk fel. Az ilyen üres szófosásnak, hablatyolásnak nevezhetjük.
5. én is tudnék más fórumozókkal takarózni, akik velem értenek egyet, de nem teszem. Nem teszem, mert én magamat meg tudom védeni, a válaszokra érvekkel tudok válaszolni, igaz én 31 éves vén f@x vagyok.
Hát valahogy mindig úgy jön ki hogy neked van igazad.. foglalkoznál inkább a gyerekcsinálással...varga tamás írta:Nos, Varga Zoltán!
1. nem írtam sehol sem, hogy hülye vagy - legalábbis nem emlékszem rá.
2. érveket a Te írásodban nem olvastam, azokkal nem találkoztam.
3. az nem érv, hogy én elfogult vagyok - az vagyok -, így az én véleményem fabatkát sem ér.
4. úgy vitatkozni, eszmét cserélni pedig nem lehet, hogy érveket nem sorakoztatunk fel. Az ilyen üres szófosásnak, hablatyolásnak nevezhetjük.
5. én is tudnék más fórumozókkal takarózni, akik velem értenek egyet, de nem teszem. Nem teszem, mert én magamat meg tudom védeni, a válaszokra érvekkel tudok válaszolni, igaz én 31 éves vén f@x vagyok.
Hát nem tudom, hogy most visszaszívjam-e, vagy várjam meg, amíg megkapom a magamétSzandi írta: (Boixos nem fog ennek az aggastyán jelzőnek örülni)
Nem hiszem, hogy szilárdabb érveket sorakoztatna fel. Egyébként sokan másik is azt vallják, amit én, pl. Boixos, csak hogy egy agastyánt is hozzakSzandi írta: Zozz elmondta a véleményét, lehet, hogy nem olyan sziklaszilárd érvekkel, mint amilyeneket te állítasz (öregebb VTtöbb meccs
több tapasztalat
nagyobb rálátás)
Ja, ez a Bronzetti jópárszor akkora segget csinált a szájából, mint ide Calcutta. A Barcába igazol, nem a Madridba, nem a Barcába, nem a Madridba... Végül pedig a román barátunk a Róma szurkolók legnagyobb "örömére" kikötött az Interben.gekkodan írta:képviselőjével és Bronzetti Úr, akinek a nyáron többször hallhattuk a nevét, főleg a Chivu-ügyben, egyébként hivatalos FIFA-tisztviselő és játékosügynök
Errare humanum est. Nem, arra való utalás, hogy én több meccset láttam, több Barca-mérkőzéshez volt szerencsém. Ez nem erény, hanem a koromból fakadó adottság. Ez nem azt jelenti, hogy nekem van igazam, hanem azt: hogy én így látom.barca99 írta:De jó, hogy a válogatottnál nem lehet értékelni a csúszás mászást, mint ahogy Henrynél sem.A góljai minősítik... igazad van. De miért kell kiemelni, hogy kinek lőtte? Ez butaság, már ne haragudj. És ha nem lövi, és 0-0? Akkor mi van? Pont ugyanaz, mintha tavaly Ronaldinho nem lőtte volna be a szabikat.
![]()
Raullal kapcsolatban pedig annyit, hogy azért éli másodvirágzását, mert visszatették az eredeti posztjára.
Az meg, hogy megint azzal érvelsz, hogy 17 éves, ergo nem olyan tapasztalt, mint Te, tehát megvan a burkolt utalás, hogy neked van igazad... nc.