2008.01.04. 15:35:37
Bárki bármit mondhat róla,csak tisztelettel tegye azt!
Nem akárkiről beszélünk...és nem kevés dolgot köszönhetünk neki!
Ő a legeslegnagyobb akit valaha játszani láttam...és szerintem még sokakanak!
Valószínűleg a visszaesés okait még ő maga sem tudja!Szerintem erre nem létezik válasz!Ez egy rejtély!Ha Rijkaard lenne az oka azt valószínűleg szóvá tenné!Úgyértem,h ha neheztelne Rijkaardra arról tudnánk,ha nem teccene neki a posztja arról is hallanánk valószínűleg!Így szerintem ennek nem Rijkaard az oka!Az is lehet,h egész egyszerűen kiégett!Ez van sajnos,ennyi volt benne,kifutotta magát!Mert azért a PSG-ben sem játszott sokkal gyengébben mint a Barcába...tehát van egy pár durva év a háta mögött,csak akkor nem volt annyira szem előtt!
Meg vannak olyan szeméyliségek akiknek hiába adod meg az esélyt a bizonyításra és hiába érzi a bizalmat,ha érzi magán,h valami nem az igazi!
Nyílván Ronaldinho is tudja,h valami nem az igazi!És nem jönnek az első passzok,nem jön be az első csel,akkor elmegy a kedve az egésztől!
És valljuk be őszintén....neki már nincs mit bizonyítania..bizonyított eleget!Így nem nagyon van ami visszahozza a kedvét szerintem!
A motiválatlanságról annyit,h van aki ezt is Rijkaard számlájára írja!Hát nem is tudom....!Kupák,címek,győzelmek,dícsőség...akinek ez nem jelent elég motívációt azzal baj van!Nem Rijkaardnak kell elmagyarázni ezeknek a srácoknak,h mekkora dolog blt nyerni,tudják ők azt maguktól is(Ronaldinho is)!És nem mondanám,h Ronaldinho motiválatlan...mert amikor játszik akkor látszik rajta,h nem az...küzd,akar!
Egy jófajta pszichológushoz kéne szerintem elküldeni a jóöreget(lehet az egész csapatot)!Fejben vannak a gondok(a nagyobbak)!Mert a fizikumát még visszanyerheti,az nem hiszem,h gondot jelentene(nem tudom,h hogyan,de nem is vagyok szakember)!
Igazából csak a vélemyénemet írtam le,megoldást nem tudok,de nem is az én dolgom,h megoldjam a Barca gondjait!
Mindenesetre Ronaldinhoval v nélküle,Rijkaardal v nélküle!
CSAK A BARCA!!!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure