Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem játszik jól, elismerem. A legnagyobb okát abban látom, hogy Rijkaard összevissza pakolgatja őt is. Hol jobb, hol ba oldal. Tényleg, kap tőlem egy pirospontot az, aki megmondja, hogy melyik az ő igazi posztja. Mert, szégyen, nem szégyen, én még nem jöttem rá. Talán egy kicsit nagy is lett az egója a felkészülést követeően, ráadásul sérült is volt a szezon elején.senzu írta:nem is tudom ki mondta itt a fórumon egyszer hogy a csatárt a góljai minősítik, hát Gio eddig nem sok mindent tett hozzá a csapathoz, az nagyon szép, hogy harcol, meg minden, de 1) önző ! 2) nem nagyon rúgott még gólt
most lehet azzal jönni, hogy még csak 18 éves, de mivan akkor pl Walcott-tal, meg lehetne azért még pár nevet mondani...
Horti Gábor mondta róla meg Bojanról az egyik felkészülési meccsen: "kékre-zöldre vannak polírozva, hogy mekkora jó játékosok"
és igen, én valamiért Bojanban jobban látom az átütő erőt, Gio akárhányszor pályára lép nem tud különösebben hozzátenni a játékhoz
Walcott nem valami jó példa, mert eddig köbö annyi gólt lőtt, mint az évei számának a fele és annak a gyöke.senzu írta: most lehet azzal jönni, hogy még csak 18 éves, de mivan akkor pl Walcott-tal, meg lehetne azért még pár nevet mondani...
Ugyanmár...Engem nem az bosszant, hogy deffenzívebbre vettük a formát 1-0 után, hanem az, hogy ha labdát is szereztünk, akkor is a saját kapunk felé támadtunk, Iniesta is elkezdett hátrafele cselezgetni meg az összes labdát leosztotta Militonak. Ahelyett, hogy gyors kontrából lőttünk volna még vagy kettőt, mert lehetett volna. A játékosok abból csináltak versenyt, hogy ki tud kevesebbet futni.barca99 írta:De ha jobban támadunk, és belefutunk egy kontrába, az jobb lett volna?
Nem játszottunk szépen, de most nekünk ezt kellett csináléni, hogy esélyünk legyen az x-re. Ez van.
Frányó István írta:Sziasztok!
Hát gyerekek, azt kell mondjam, az eredményre már megint nem lehet panasz. Meccs előtt féltem, h belefutunk a nagykésbe, de a liga egyik legjobb csapatánál ixeltünk úgy, h gólt is lőttünk!
A gól csodálatos volt, de én mégsem (csak) Titit dícsérném, mert észre kell venni, hogy Marquez már meccsek óta a mezőny egyik legjobbja, és most is parádés labdát adott! Szerintem Edmilson Atya sem lógott ki, elől meg lehet, h Dos Santos nem volt eredményes, de azért küzdelemből és harcosságból jeles!
Némi szerencsével ugyan, de 1-1 lett, és ez nekünk jó!
Szép volt fiúk!

Rá is vonatkozik az előző hozzászólásom... Számomra nem bizonyított semmit a tegnapi meccs vele kapcsolatban. Szerintem ői is megöregedett (26 évesen) és nem merik lecserélni fiatalabbra! Innen fog nyugdíjba menni Puyollal meg Xavival együtt. Melyik másik csapatban tudjátok elképzelni őket?Mental_Theo írta:most legalább beigazolódott,hogy nem Ronaldinhot kell okolni nem Ronaldinhot kell cseszegetni,mert ha nem játszik is [auto_cenzúra] a csapat, meg ha játszik akkor is. de most jól jött volna ha játszik,mert 1 percig nem tudtuk megtartani a labdát, de ha hozzákerül 2 percig is áll rajta az egyik lábával..
Megállapodtunk:) deal?Shorty írta:Gyakorlatilag énis ezt írtam kicsit pozitívabb megközelítésbe.gekkodan írta:Nem akarok senkit megbántani, de szerintem a büdös életbe semmi nem változott. A 30. percig kb azt lehetett látni, hogy van némi esély arra, hogy egy jó focit csapunk ma. De aztán úgy ült le az egész mint a fene és a meccs után nem tudok már mást mondani, mint azt, hogy hoztuk az eddigit, se többet, se kevesebbet.
Vagyok annyira fanatikus hogy javulást lássak a legkisseb semmiségben is ha ez akkora baj vállalom.
Csodát ne várjunk amég nem lesznek gyökeres változások
Gyakorlatilag énis ezt írtam kicsit pozitívabb megközelítésbe.gekkodan írta:Nem akarok senkit megbántani, de szerintem a büdös életbe semmi nem változott. A 30. percig kb azt lehetett látni, hogy van némi esély arra, hogy egy jó focit csapunk ma. De aztán úgy ült le az egész mint a fene és a meccs után nem tudok már mást mondani, mint azt, hogy hoztuk az eddigit, se többet, se kevesebbet.