Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ugyanmár...Engem nem az bosszant, hogy deffenzívebbre vettük a formát 1-0 után, hanem az, hogy ha labdát is szereztünk, akkor is a saját kapunk felé támadtunk, Iniesta is elkezdett hátrafele cselezgetni meg az összes labdát leosztotta Militonak. Ahelyett, hogy gyors kontrából lőttünk volna még vagy kettőt, mert lehetett volna. A játékosok abból csináltak versenyt, hogy ki tud kevesebbet futni.barca99 írta:De ha jobban támadunk, és belefutunk egy kontrába, az jobb lett volna?
Nem játszottunk szépen, de most nekünk ezt kellett csináléni, hogy esélyünk legyen az x-re. Ez van.
Frányó István írta:Sziasztok!
Hát gyerekek, azt kell mondjam, az eredményre már megint nem lehet panasz. Meccs előtt féltem, h belefutunk a nagykésbe, de a liga egyik legjobb csapatánál ixeltünk úgy, h gólt is lőttünk!
A gól csodálatos volt, de én mégsem (csak) Titit dícsérném, mert észre kell venni, hogy Marquez már meccsek óta a mezőny egyik legjobbja, és most is parádés labdát adott! Szerintem Edmilson Atya sem lógott ki, elől meg lehet, h Dos Santos nem volt eredményes, de azért küzdelemből és harcosságból jeles!
Némi szerencsével ugyan, de 1-1 lett, és ez nekünk jó!
Szép volt fiúk!

Rá is vonatkozik az előző hozzászólásom... Számomra nem bizonyított semmit a tegnapi meccs vele kapcsolatban. Szerintem ői is megöregedett (26 évesen) és nem merik lecserélni fiatalabbra! Innen fog nyugdíjba menni Puyollal meg Xavival együtt. Melyik másik csapatban tudjátok elképzelni őket?Mental_Theo írta:most legalább beigazolódott,hogy nem Ronaldinhot kell okolni nem Ronaldinhot kell cseszegetni,mert ha nem játszik is [auto_cenzúra] a csapat, meg ha játszik akkor is. de most jól jött volna ha játszik,mert 1 percig nem tudtuk megtartani a labdát, de ha hozzákerül 2 percig is áll rajta az egyik lábával..
Megállapodtunk:) deal?Shorty írta:Gyakorlatilag énis ezt írtam kicsit pozitívabb megközelítésbe.gekkodan írta:Nem akarok senkit megbántani, de szerintem a büdös életbe semmi nem változott. A 30. percig kb azt lehetett látni, hogy van némi esély arra, hogy egy jó focit csapunk ma. De aztán úgy ült le az egész mint a fene és a meccs után nem tudok már mást mondani, mint azt, hogy hoztuk az eddigit, se többet, se kevesebbet.
Vagyok annyira fanatikus hogy javulást lássak a legkisseb semmiségben is ha ez akkora baj vállalom.
Csodát ne várjunk amég nem lesznek gyökeres változások
Gyakorlatilag énis ezt írtam kicsit pozitívabb megközelítésbe.gekkodan írta:Nem akarok senkit megbántani, de szerintem a büdös életbe semmi nem változott. A 30. percig kb azt lehetett látni, hogy van némi esély arra, hogy egy jó focit csapunk ma. De aztán úgy ült le az egész mint a fene és a meccs után nem tudok már mást mondani, mint azt, hogy hoztuk az eddigit, se többet, se kevesebbet.
Ezt mindannyian tudjuk!gáz a forma az a baj!

Vicces, hogy 2006 ősze óta kb ott tartunk, ha lövünk egy gólt az első 30. percben, már jön a himnusz, hogy bíztató jeleket látunk és halványan akarást...Tiszta röhej. Legközelebb majd ha Eto'o 10 helyett 12 sikeres passzal zárja a meccset, megvitathatjuk, hogy ő a jelöltünk az aranylabdára...gáz a forma az a baj!Shorty írta:Én azt vettem észre hogy amikor lehetett volna előre menni akkor a biztonságos hátrapasszokat választottuk a vége felé.Bányász írta:Nem tudom,hogy nem akartak e nyerni,vagy csak nem tudtak!
Vagyis az látszott,h gyengék vagyunk,és védekezünk!De a meccs eleje se arról szólt,hogy hű de rohamozunk...!
Ennek ellenére én határozott javulást láttam és az akarás halványan kezd mutatkozni.
Azt se szabad elfelejteni hogy ez "csak" egy kupameccs volt.
Én azt vettem észre hogy amikor lehetett volna előre menni akkor a biztonságos hátrapasszokat választottuk a vége felé.Bányász írta:Nem tudom,hogy nem akartak e nyerni,vagy csak nem tudtak!
Vagyis az látszott,h gyengék vagyunk,és védekezünk!De a meccs eleje se arról szólt,hogy hű de rohamozunk...!