Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
valamit igen elnézhettél, vagy tegnap egy kicsit sok volt a szeszvarga tamás írta:Bojan Krkic Isten éltessen a 17. szülinapodon!
What is it good for? Are you preparing for a language examination or what? Don't expect a lot of replies.Slither írta:I've been thinking about what it would be if I started posting in English from now on. I'm just curious to know what you guys thing about it. So, would you mind it or you would simply skip my comments, and wouldn't even bother to read them?![]()
Anyway, if there won't be any objection to it, then I'll just keep writing in English for awhile.
Nincs mit! Megpróbáljuk kijárni neked Danival az Eurobarca Kertész Gézája címet!grecki írta:Még egyszer köszi mindenkinek!
Veled leszünk gondolatban, és érzéseinkben. Szorítunk Neked, de úgyis sikerülni fog. Egy Barca-drukkernek minden sikerül! Ügyi légy!Chris0527 írta:Ma 6tól holnap ki tudja meddig bálban leszek. Ez még nem is olyan nagy kunszt mivel évek óta(3 éve) járok és már hozzászoktam a környezethez, de a mai másabb lesz. Ma én fogok nyitótáncolni a suli elött(nem a saját sulim csak meghivtak és elfogadtam a felkérést) és hát nem mondom azt hogy nem izgulok egy kicsit. Két táncot fogok táncolni egyet 8kor az lesz a bécsi keringő és egyet 10kor az pedig salsa. Az utóbbi jobban megy( a bécsi nekem túl kötött
) de nincs választás meg kell csinálni mindkettőt és meg is csinálom szivesen. Ezt csak azért irtam le mert megköszönném ha olyan 8 és 10 körül drukkolnátok nekem hogy ne rontsam el a koeográfiát.
![]()
U.i.: Boldog születésnapot Grecki
És én már azt hittem, rajtam kívül erre senki sem emlékszik.grecki írta:"Danke schön, für die Blumen,
Vielen Dank, sehr Lieb von Dir!"
Aki nézett Tom és Jerry-t annak idején, németül, annak ismerős lehet ez a szöveg...
hüje kérdés:habanero paprikáról írta:Érintése akár égési sebeket is okozhat, ezért betakarításakor ajánlatos védőkesztyűt viselni. Főzés közben sem árt az óvatosság: a forró olajra szórva a felszálló csípős gőz erősen irritálhatja a szemet és az érzékenyebb testrészeket.
Ma megvolt a próba! Tyhűűű! taknyom-nyálam egybefojtTim írta:Nem semmi keverék! Főleg ha a dél-amerikai alatt a jalapeno paprikát érted. Az önmagában képes kipusztítani egy kisebb várost,tulajdonképpen a többi paprika csak lágyít az ízén..VIII.Henrik írta: Volt benne olasz, dél-amerikai, és természetesen magyar.Hasonló hülyeséget akkor csináltam mikor curryt főztem,és beleszagoltam a mozsárban frissen összetört fűszerekbe(tarka bors,chili,curry por,koriander),soha többet nem teszek ilyet..