ARCHÍV

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 11:07:45

Érdekes helyzet, érdekes megoldással. Van igazság Homér eljárásában, van igazsága Marcinak is, és Csongornak is. Csongor érdekes, üde színfoltja a honlapnak. Igazi róka fogta csuka-helyzet állt elő.
Marcival nagyrészt egyetértek, egy dologban viszont nem: a hatalommal való visszaélés vádjával határozottan vitatkoznék. Úgy gondolom, hogy a moderátorok 95%-ban korrekt módon látják el feladatukat, hatalmukkal nem élnek vissza. Volt rá egy-két példa, de nem számottevő. Homér pedig kifejezetten nem az a 'fajta'.
Csongornak velem is volt vitája, nem tagadom, volt amikor úgy éreztem, túllőtt a célon. De, ez velem is előfordult. Igazándiból a cápás-történet volt ami nálam kiverte a biztosítékot, bár ez már régebben volt. Az én szememet is bántotta a sok csúnya szó. Írtam is tegnap, hogy Csongor hsz-hez ki lehetne tenni a piros 18-at.
Ha volt több figyelmeztetése, lehet, hogy helyesen cselekedtek, nem tudom. Mindenesetre, én sajnálom, és nagyon bízom a visszatérésében, nagyon remélem, nem hagy el minket örökre.
És, Marcinak abban igaza van, hogy raulrealok, meg dudjónsenek nekem is bántják a szememet. Meg minden madridista, aki idejön, csinálja a fesztivált, aztán még fel van háborodva, ha helyrerakjuk.
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.26. 10:47:44

grecki írta:Végigolvastam Tamás. Ez még megy...
Azért, mert nézeteltérése van Csongorral, még nem kell visszaélni a "hatalmával". Ezekre az indokokra hivatkozva bannolni lehetne (koholt vádak, nagyon belejöttem a védőbeszédbe :D) körülbelül 50 embert.
6-szor szólítottam fel, hogy változtasson a dolgain, modi fórum most már napok óta kb ezzel van tele, hogy oda másolgatom a kifogásolt dolgait.

Nem érzem hatalommal való visszaélésnek. Az az lett volna, ha felszólítás nélkül törlöm az accountját.

SZERK 1: Megtörtént.

Szerk 2: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389
Javaslom elolvasni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rhynn 2008.01.26. 11:01:02-kor.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.26. 10:46:08

Nem érzem túlzásnak.
Többször is megkértem a káromkodások mellőzésére, kb. három napja folyamatosan töröltem a nem megfelelő hozzászólásait. Kapott egy utolsó felszólítást, amire válaszolt olyat, amilyet nem kellett volna. Egyébként ebben a levélben beleegyezett a passzív üzemmódba.

Megkértem, hogy viselkedjen, mondtam, hogy kap próbaidőt, ő nem kérte.
Egy hét múlva visszajöhet, ha előbb elkezd irogatni az új nevén, akkor törlöm a perrerot. ilyen egyszerű. Még egyszer visszajön, megkapja az IP Bant.

Rivaldinho-val is eljátszottuk ezt, töröltük, egy hét múlva visszajött újra, azóta tudomásom szerint nincs nagy gond vele.

Az írások tartalmánál pl. a korábban említett Spar-os hozzászólása, vagy a Varga Tamás felé intézett beszólása volt a gond. Meg a folyamatos káromkodás.
Az offtopicos hülyüléseivel nem is foglalkoztam. Szerintem törölni kellett volna az egészet, de mivel többeknek is tetszett, nem tettem.

Megkértem, hogy szedje ki az avatarját, mert az TÉNYLEG nem volt idevaló, erre berakott egy másikat, csak azért ,hogy engem idegesítsen.

Miért van az, hogy szinte mindenki más tud 1-1 felszólítás után normális lenni legalább egy ideig, neki meg ilyeneket kell visszairogatnia?
Rhynnblog:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.26. 10:40:39

Végigolvastam Tamás. Ez még megy...
Azért, mert nézeteltérése van Csongorral, még nem kell visszaélni a "hatalmával". Ezekre az indokokra hivatkozva bannolni lehetne (koholt vádak, nagyon belejöttem a védőbeszédbe :D) körülbelül 50 embert.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 10:34:17

grecki írta:Tamás, ne haragudj, de fütyülök arra, hogyan minősíted a videlkedésemet.
Felháborítónak tartom, hogy ilyen Gudlóf@szok meg Gyeptéglák itt bandázhatnak, a társaság egyik központi alakját meg csak így kirakják, mert nem jó a helyesírása, és mert káromkodik. (cenzúrázva)
Marci!
Végigolvastad a hsz-met? Ha igen, érthetted voolna belőle: sajnálom, ami Csongorral történt, de egyetértek Tamással is. Ha, Csongor kevesebb vulgaritást vinne véleményébe, ma is itt lenne. És, remélem egy hét múlva visszatér, és emeli a fórum színvonalát.
Korábban - pár napja - pedig én is leírtam: ilyen gudjonzeneket, meg raulrealokat, akik 'békével jöttek', ki kellene penderíteni, mert idegesítenek a hülyeségeikkkel, és rombolják a komfortérzetünket. Mindenbe belepofáznak, a hülyeségeiket hajtják, provokálnak. Aztán ha helyretesszük őket, még nekik áll feljebb. Inkább 100 Csongor, mint egyetlen realraul vagy mittudomén kicsoda, a gerinctelen gudjonzenről meg nem is kellene szót ejteni, mert méltatlan rá.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.01.26. 10:34:01

grecki írta:Tamás, ne haragudj, de fütyülök arra, hogyan minősíted a videlkedésemet.
Felháborítónak tartom, hogy ilyen Gudlóf@szok meg Gyeptéglák itt bandázhatnak, a társaság egyik központi alakját meg csak így kirakják, mert nem jó a helyesírása, és mert káromkodik. (cenzúrázva)
A helyesíráshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy direkt van, és nem hibák, hanem röviditések (hogy-h, milyen-mien, stb.) A szabályzatban van ilyen pont, hogy csak kitűnő helyesírással írodott hszeket fogadtok el :?: Mert attól, hogy szándékosan rövidít, és emiatt nem mindig tünik jónak a helyesírása, de attól nem feltétlenül lesz értelmetlen az a hsz...

...szerintem...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.26. 10:21:57

Tamás, ne haragudj, de fütyülök arra, hogyan minősíted a videlkedésemet.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 10:18:39

Marci!
Ez helytelen viselkedés.
Tudjátok, nekem volt számos vitám Csongorral, sokmindenben nem értünk egyet. Nekem sem tetszik a sok vulgáris kifejezés Tőle, mert nem helyes. Tőlem is láthattatok csúnya szavakat leírva, de igyekszem magam fékezni, és az utóbbi időkben ritkán olvastatok tőlem ilyeneket. Főleg, Frankre vonatkozóan szoktam kiakadni, fórumtársaimmal szemben igyekeztem ezt mellőzni (egy-két kivételtől eltekintve, azt hiszem, sikerült).
Csongor üde színfoltja a fórumnak, ezért remélem visszatér közénk, egy picit lehiggadva. Az a Sparos történet nálam is kiverte egy picit a biztosítékot. A külső alapján nem lehet megítélni minden embert.
Csongor! Nekem hiányozni fogsz, az Offtopicban összehordott marhaságokon jót nevettem, bár lehet igaza van Tamásnak: nem biztos, hogy helyénvaló volt egy bizonyos határ után. Ahogy a volt matek-tanárom szokta mondani: "a hülyeségnek is van határa".
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.01.26. 10:14:47

Homér írta:ne lepődjetek meg, ha többet nem látjátok a hozzászólásait.
Én pedig azon lepődök meg, hogy ami történt az "enyhén" tulzás...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.26. 10:06:03

Rhynn, akkor engem is plíz.
Szimpátia tüntetés!
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.25. 20:50:12

G-Jay írta:Kapcsolódva a kit bannoljunk kit ne témához:

Sztem nem azon mulik itt hogy madridista vagy barcás az illető, hanem hogy csökkenti e a fórum színvonalát, értelmesen szól e hozzá. Van pár barcás is aki az idegeimre megy az egy szavas cuccaival. (nem akarok ujjal mutogatni de pl barcafeco...)

Épp ezért egy kis ismertetőt szeretnék itt közölni, ahogyan én látok néhány fogalmat:

FÓRUM: olyan hely, ahol emberek osztják meg véleményüket másokkal, igyekezve kifejteni azt, állításaikat argumentálva. Általában erre szöveget használnak.

SZÖVEG: egymáshogy szervesen (logikai, nyelvtani úton) kapcsolódó mondatokból álló egység. A kommunikáció egyik módja.

MONDAT: szószerkezetekből, szavakból álló egység, a szöveg alkotóeleme. Nagy betűvel kezdődik, írásjellel záródik.

SZÓSZERKEZET/SZÓ: a legkissebb egyszégek, ezek alkotják a mondatokat, önmagukban kevés jelentést hordoznak, ugyan fél szavakból ért az ember néha, de azokhoz általában gesztusok, mimika kapcsolódik, ez pedig egy fórumon (meghatározását lásd fentebb) nehezen imitálható, leginkább ujabb mondatok bevezetésével adjuk mások tudtára szavaink jelentését. Aki mégis késztetést érez hogy ezeket irja le, arra taálhatóak megfelelő fórumszobák!

Nem pontosak, sok hiányossággal bírnak ezek a meghatározások, de itt most a cél szentesíti az eszközt, a lényerg bennük van. Asszem érthető amit mondani akarok.

G.
azér mer az nba-s forumban volt egyszer ilyen attol még nem szoktam egyszavas válaszokat adni. akkor irok ha akarok vmit. nem egysoroskat szoktam irni.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.25. 20:32:06

Perrero: főleg a folyamatos káromkodásaid miatt.

Ha valaki beszól, zavar, NE SZÓLJ VISSZA. Majd a modik kitörlik. Esetleg írj egy p-ü-t valamelyik modinak, hogy hol mit kell törölni.
Rhynnblog:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.25. 16:53:15

Tamás!
Ne légy ilyen szőrösszívű Csongorral! Jó gyerek ő, csak még senki nem tapasztalta. :wink: (rajtam kívül)
Komolyra fordítva. Perreronak sokmindenben igaza van a madridistákkal kapcsolatban.
Fekete humora nélkül olyan lenne a fórum, mint a húsleves só nélkül. :wink:
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.25. 06:44:34

Perrero

én meg nagyon kibannollak és akkor mehetsz sírni.

Vegyél vissza a tempóból.
Rhynnblog:
Lezárt