Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
6-szor szólítottam fel, hogy változtasson a dolgain, modi fórum most már napok óta kb ezzel van tele, hogy oda másolgatom a kifogásolt dolgait.grecki írta:Végigolvastam Tamás. Ez még megy...
Azért, mert nézeteltérése van Csongorral, még nem kell visszaélni a "hatalmával". Ezekre az indokokra hivatkozva bannolni lehetne (koholt vádak, nagyon belejöttem a védőbeszédbe) körülbelül 50 embert.
Marci!grecki írta:Tamás, ne haragudj, de fütyülök arra, hogyan minősíted a videlkedésemet.
Felháborítónak tartom, hogy ilyen Gudlóf@szok meg Gyeptéglák itt bandázhatnak, a társaság egyik központi alakját meg csak így kirakják, mert nem jó a helyesírása, és mert káromkodik. (cenzúrázva)
A helyesíráshoz csak annyit fűznék hozzá, hogy direkt van, és nem hibák, hanem röviditések (hogy-h, milyen-mien, stb.) A szabályzatban van ilyen pont, hogy csak kitűnő helyesírással írodott hszeket fogadtok elgrecki írta:Tamás, ne haragudj, de fütyülök arra, hogyan minősíted a videlkedésemet.
Felháborítónak tartom, hogy ilyen Gudlóf@szok meg Gyeptéglák itt bandázhatnak, a társaság egyik központi alakját meg csak így kirakják, mert nem jó a helyesírása, és mert káromkodik. (cenzúrázva)
Én pedig azon lepődök meg, hogy ami történt az "enyhén" tulzás...Homér írta:ne lepődjetek meg, ha többet nem látjátok a hozzászólásait.
azér mer az nba-s forumban volt egyszer ilyen attol még nem szoktam egyszavas válaszokat adni. akkor irok ha akarok vmit. nem egysoroskat szoktam irni.G-Jay írta:Kapcsolódva a kit bannoljunk kit ne témához:
Sztem nem azon mulik itt hogy madridista vagy barcás az illető, hanem hogy csökkenti e a fórum színvonalát, értelmesen szól e hozzá. Van pár barcás is aki az idegeimre megy az egy szavas cuccaival. (nem akarok ujjal mutogatni de pl barcafeco...)
Épp ezért egy kis ismertetőt szeretnék itt közölni, ahogyan én látok néhány fogalmat:
FÓRUM: olyan hely, ahol emberek osztják meg véleményüket másokkal, igyekezve kifejteni azt, állításaikat argumentálva. Általában erre szöveget használnak.
SZÖVEG: egymáshogy szervesen (logikai, nyelvtani úton) kapcsolódó mondatokból álló egység. A kommunikáció egyik módja.
MONDAT: szószerkezetekből, szavakból álló egység, a szöveg alkotóeleme. Nagy betűvel kezdődik, írásjellel záródik.
SZÓSZERKEZET/SZÓ: a legkissebb egyszégek, ezek alkotják a mondatokat, önmagukban kevés jelentést hordoznak, ugyan fél szavakból ért az ember néha, de azokhoz általában gesztusok, mimika kapcsolódik, ez pedig egy fórumon (meghatározását lásd fentebb) nehezen imitálható, leginkább ujabb mondatok bevezetésével adjuk mások tudtára szavaink jelentését. Aki mégis késztetést érez hogy ezeket irja le, arra taálhatóak megfelelő fórumszobák!
Nem pontosak, sok hiányossággal bírnak ezek a meghatározások, de itt most a cél szentesíti az eszközt, a lényerg bennük van. Asszem érthető amit mondani akarok.
G.