Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is! Nagyon jó játékos, és én nagyon bírom a stílusát! Lehet, hogy ma összejött volna neki a gólszerzés!!!Oleguer írta: Viszont Lőw helyett Halmosit szívesebben látnám

Így van. Juhász az Anderlecht egyik alapembere, jó és megbízható teljesítményt nyújt.el fuero írta:Juhász stabil ember az Anderlechtben. Sportklubbon szokott lenni belga öf. és mindig végig játsza a meccseket.

Szerintem minden meccsen játszott eddig az Anderlechtben...Homér írta: Juhász Roland (Anderlecht), mostanában kevesebbet játszik, talán sérült.
Régebben nem játszott, mostanában szinte mindig kezdőHomér írta: Vaskó Tamás (Bristol City), itthonról kikerült, kinn nem emlékszem, mennyit játszik.

Huszti és Dzsudzsák mögött, csal védőként kaphat szerepet, tehát nincs miről beszélniHomér írta:Joey ez nagyon bejött.
Oleguer: ahogy olvasgattam a kinti jelentéseket, ő sem védőt játszik most. Görög meccsen ha jól emlékszem középpályást cserélt és ott is játszott a helyén.
Halmosit kb annyira mondanám szélső védőnek mint Husztit!Ja,hogy Halmosi egy 0... Végülis te tudod.

Ja,hogy Halmosi egy 0... Végülis te tudod.Homér írta: A gáz az, hogy nincsen szélső védő Magyarországon, aki komoly bajnokságban rendszeresen játszik. Vanczák Vili pl. asszem a Görögök ellen alkotott maradandót. Huszti lett volna az ideális megoldás, de szerintem ő a középpályán fogja rugdosni a labdát, akkor meg maradna Vanczák meg Leandro.
A gáz az, hogy nincsen szélső védő Magyarországon, aki komoly bajnokságban rendszeresen játszik. Vanczák Vili pl. asszem a Görögök ellen alkotott maradandót. Huszti lett volna az ideális megoldás, de szerintem ő a középpályán fogja rugdosni a labdát, akkor meg maradna Vanczák meg Leandro.dr. Mezey írta:Bár sok minden nem tetszik, azért alapvetően nem vagyok Várhidi ellenes, de a Löw vajon mi a túrót keres a válogatott keretben? A Bundesliga 2-ból, ebben a szezonben 14 meccsel a háta mögött? Hogy megmutassa tud e még félpályáról öngólpasszt adni? Eddig a beválogatással nagyjából egyetértettem de ilyen alapon Sebők vili is jöhetne (azéert lehet ez már durva volt)

Rosszul emlékeztem az időpontra viszont a lényeg a lényeg,h Gera és Huszti mind a ketten elismert futtbalisták voltak és nem az utánpótlás bázisból kerültek a válogatotba,ú h Lothar felfedezettjei lettek volna,de bocsánat a tárgyi tévedésemért,ígérem utána nézek,viszont arra kérlek,h a gondolataim lényegét nézd ne a hibákat,amiket néha hirtelen felindulásból gondolkodás nélkül leírok és azokkal próbálj meg vitázni.Előrébb juthatnánk a kérdésben,ha ezt tennéd.Én viszont mégegyszer bocsánatot kérek és igérem csak olyat írok le ezután,amiben biztos vok!antiimperialista írta:Ez tényleg az utolsó...Kalap1988 írta:...
Most óriási homályokat írtál le. Gera a Fradiból lett Loddárnál csapatkapitány, és utána vitte el a WBA. Huszti a Sopronból lett válogatott, a Fradi oda adta kölcsön, ott figyelt fel Loddár a játékára, utána még visszakerült a Fradihoz, aztán vitte el a (francia) Metz, onnan került Hannoverbe.
Az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy 4. lesz a csapat, vagy 6., úgy, hogy Moldova (![]()
![]()
) is megelőzi!
Azért,mert nem szereted Várhídi Pétert nem kell tőle mindent elvitatni!Ő fiatalítoot,ha ez az mlsz és a közvélemény kivánsága lett volna,akkor az elején nem lettek volna megbotránkozások és most az mlsz nem akarná 'finoman' eltávolítani!Kiály játékát elismetem míg a Herthában védett,de azt el kell iismerni több éve képességeihez méltatlanul véd!Torghellét nem igazán tartom jó futballistának,ügyetlen stb-stb de erről már beszéltünk!Fülöp Marci teljesítményét meg nincs okod kritizálni,mertt nagyon jól véd a válogatottban!antiimperialista írta:Még valamit megpróbálok tisztázni, aztán befejezem. A fiatalítás nem Várhidi koncepciója volt, hanem a közvéleményé. Ezt, hogy befogják a szurkolók száját, felvállalta az mlsz, és kirakott előre egy embert, aki felvállalta a báb szerepét, ez lett bajusztörp. Akik bekerültek a válogatottba, azok a közvélemény nyomására kerültek be, akik kikerültek, azok szintén. Ezért nem válogatott ma Király, Torghelle, és ezért lett 0 felnőtt meccsel válogatott néhány játékos, és pl. az a Fülöp Marci. aki arról ismert, hogy mindig kölcsöadják alacsonyabb osztályba.