Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Soriano és Rossel is nagyon értik a dolgukat, igazából szerencsések lehetünk, hogy ilyen remek emberek küzdenek majd az elnöki posztért!Varga Tamás írta:Ez mind igaz. De, ettől még másfél éve a tökölés megy nála is. Ettől függetlenül, a 2010-ig szóló megbízatását töltse ki, és utána jöjjön Rossell. De, még véletlenül se Soriano, mert akkor ráb...unk.gnorbert írta:Lennon!
Ki nem érdemelné meg ezt a beosztástLaporta
![]()
Te mióta figyeled az eseményeket![]()
Ez az ember húzta ki a szarból az FCB-t (kösz, te mocsok gaspart&tsa), és tette gazdaságilag KÖVETENDŐVÉ PÉLDÁVÁ más európai elitklubok számára
A regnálása alatt sosem látott népszerűségre ('pártoló tag' - létszámnövekedésre), és még nagyobb hírnévre tett szert a világ legeslegjobb Csapata![]()
Ne bosszants fel!
Varga Tamás írta:ettől még másfél éve a tökölés megy nála is
Sorianonak én se örülnék mert azt folytatná amit Laporta elkezdett és ha teljes megújulás csak Rossel-lel és Mourinho-val jönne össze.Varga Tamás írta:Ez mind igaz. De, ettől még másfél éve a tökölés megy nála is. Ettől függetlenül, a 2010-ig szóló megbízatását töltse ki, és utána jöjjön Rossell. De, még véletlenül se Soriano, mert akkor ráb...unk.gnorbert írta:Lennon!
![]()
Ez az ember húzta ki a szarból az FCB-t (kösz, te mocsok gaspart&tsa), és tette gazdaságilag KÖVETENDŐVÉ PÉLDÁVÁ más európai elitklubok számára
A regnálása alatt sosem látott népszerűségre ('pártoló tag' - létszámnövekedésre), és még nagyobb hírnévre tett szert a világ legeslegjobb Csapata![]()
Ne bosszants fel!
Ez mind igaz. De, ettől még másfél éve a tökölés megy nála is. Ettől függetlenül, a 2010-ig szóló megbízatását töltse ki, és utána jöjjön Rossell. De, még véletlenül se Soriano, mert akkor ráb...unk.gnorbert írta:Lennon!
![]()
Ne bosszants fel!
Hékás azért hátrább az agarakkal, Laporta nélkül sehol sem lennénk ő és a csapata húzta ki a szarból az egyesületetLennon írta:Láttátok amikor Laportát a Villareal mecs útán mutatták hogy nagyott sóhajtott amikor kezet fogot az ellenfél elnökével?.Szerinteml ebből is csak azt lehett következtetni hogy biztosan nem alhat nyugodtan ez az ember.Fogalmam nincs hogy őt kiválasztotta meg a Barca első emberének de nem viselkedik úgy mint aki megérdemelné azt a beosztást.Látja hogy baj van és nem tesz semmit.Látja hogy mindenki elakarja zavarni Edmilsont (aki a csapatársait beszéli ki a a hátamögött) meg Decót és Gudhjonsennt de le sem tolja.Még Riijkard-al
is hosszabitást kötött nem lehett rajta eligazodni az biztos.
Azt mondták nekem sokan hogy a foci24-en hazudoznak de ott már azt irják hogy Mourinhóval már megegyeztünk szóval ki tudja mi igaz itt?Szerintettek?
Hát ha megnyernénk a BL-t, akkor azért nem is bizti, h el kéne küldeni, nemvisca el barca írta:nem fogják ezt nyáron sem elküldeni...
megnyerjuk a bl-t vagy a kupát, aztan arra majd lehet hivatkozni...
(most akkor kívánjam, hogy nem nyerjunk semmit?)
De szerintem ha belegondolunk,másfél éve nem tudunk rendes csapattal kiállni!Hol Eto'o,hol R10,hol Deco,hol Henry,hol Messi volt sérült!Így azért nehéz eredményt elérni!Talán egy szemléltető példa:Boixos írta:én azért elég drasztikusan látom, mert "számszakilag" hiába jobb az eredményünk, mint tavaly, ha nem érünk vele lóceruzát sem, hiszen a madridé még jobb. és esélyét sem látom annak, h jelen állás szerint meg fog ez változni. most kb az a felállás, mint amikor 2005ben cirka fél év alatt 21 pontot hoztunk a kipukkadt madridon, csak most mi vagyunk a madrid és ez gáz. be lehet csapni magunkat, sőt, laportáék is becsaphatják egymást a tabellaállásokkal és a megszerzett pontokkal, de ettől még ugyanott tartunk. persze, ha az a lényeg, h meg legyen a bl indulás, akkor no problem. legközelebb majd a pontszerő helyeknek örülünk, utána pedig a bentmaradásnak. "kicsit" sarkítottam, de nehogy már ne kövessenek el mindent a vezetőink a minél jobb szereplés érdekében! ez a szitu nem két hete kezdődött, hanem másfél éve! mire ilyen nyugodtak?
Igen, ki lehet kapni a Bernabéuban, az Atletico Madrid vendégeként, Sevillában. De, nem a kiesés ellen küzdő Getafétól, vagy otthon a RM-tól.Enrique írta:Igen, meg sosem szabadna kikapnunk. Szép lenne, de nem reális.
És még mindig jobban szereplünk, mint tavaly...
Ezzel nem Rijkaardot védem, nyáron én is leváltanám. Addig hadd csinálja azt és úgy, ahogy gondolja.