Boixos írta:én azért elég drasztikusan látom, mert "számszakilag" hiába jobb az eredményünk, mint tavaly, ha nem érünk vele lóceruzát sem, hiszen a madridé még jobb. és esélyét sem látom annak, h jelen állás szerint meg fog ez változni. most kb az a felállás, mint amikor 2005ben cirka fél év alatt 21 pontot hoztunk a kipukkadt madridon, csak most mi vagyunk a madrid és ez gáz. be lehet csapni magunkat, sőt, laportáék is becsaphatják egymást a tabellaállásokkal és a megszerzett pontokkal, de ettől még ugyanott tartunk. persze, ha az a lényeg, h meg legyen a bl indulás, akkor no problem. legközelebb majd a pontszerő helyeknek örülünk, utána pedig a bentmaradásnak. "kicsit" sarkítottam, de nehogy már ne kövessenek el mindent a vezetőink a minél jobb szereplés érdekében! ez a szitu nem két hete kezdődött, hanem másfél éve! mire ilyen nyugodtak?
De szerintem ha belegondolunk,másfél éve nem tudunk rendes csapattal kiállni!Hol Eto'o,hol R10,hol Deco,hol Henry,hol Messi volt sérült!Így azért nehéz eredményt elérni!Talán egy szemléltető példa:
-mit érne a Madrid a RObinho-RVN-Sneijder trió nélkül?Vagy mit érne a MU egy gyenge C.Ronaldoval és egy sérült Rooney,Ferdinanddal?
Ez az utolsó lehetősége,az utolsó indok,ami még reális a rossz szereplést illetően azonkívűl,hogy Rijkaard is sáros benne néhány húzásával!Ám ezek enyhítő körülmények,nagyon enyhitőek!
.