Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.06. 19:42:23

Szolnoki Olaj KK - Planet Leasing-Dombóvár 74-70

Hmm...
Most nem sikerült kijutnom, dolgaim voltak. Kíváncsi vagyok, hogy játszottunk, de már megint bexarás, hogy milyen szélsőséges a játék. Ennyit számítana a hazai pálya?
...

Viszon így asszem helyet cseréltünk a Dombesszal a táblán, és a 3. helyre léptünk.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.02. 22:08:03

Planet-Leasing Dombóvár - Szolnoki Olaj KK 81-51 (21-15, 21-7, 18-17, 21-11)

Gratula a srácoknak! Sikerült elszórakozniuk egy 20 pontos előnyt, amit nagy nehezen összeszenvedtünk itthon. Rohadt szélsőséges a játékunk az egész szezon során. :roll:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.31. 09:05:41

Azt nem értettem, hogy a ZTE-s szurkolók mért csak ennyien voltak... :?: :?

Pedig jóval többen voltak még kinn, amikor vártam haveromat sokukat láttam...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.30. 21:55:18

Trevor Harvey nem marad a Falconál. A ma esti, 87-58-ra megnyert
Zalaegerszeg elleni, kupamérkőzést követően, Szercsko Szekulovics a Nyugat Rádiónak elárulta, hogy a Falco nem hosszabbítja meg a bahamai center holnap lejáró szerződését. Részletek holnap.

Kár, szeritnem mosr Ciric sérülése után jól jött volna, meg amugy is egy kedves jófej emberke, és a játéka is megfelelő... Bár 5 légiós kicsit sok eltt volna..

Köszönjük Trevol a szép pillanatokat!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.30. 21:13:19

Szép volt srácok!!! Így tovább!!! Ciricnek jobbulást kívánok remélem minnél elöbb visszatér. Így szerintem Trevol maradása nemlett kérdés szerintem...

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.30. 21:08:35

Miskovics hónapról-hónapra, meccsről-meccsre gyengébb. Amíg Bell itt volt, szárnyalt ő is, mostanában nagyon visszaesett a teljesítménye... :roll:

Ráadásul a másik két idegenlégiósunk egy kupac fos.

Remek jövőkép. :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.30. 21:02:51

Sharky írta:Falco KC Szombathely - Zalaegerszegi TE KK: 87-58
Jó meccs, pyrrhosi győzelemmel. Csirics a 3. percben rálépett a labdára, az első diagnózis: részleges bokaszalag-szakadás, törés talán nincs. :cry:
Doyne, Kazlauskas király volt, Lacika hullagyenge.
A ZTE új igazolása olyan tuskó, hogy már faragni lehetne. Ez a Simon meg idegbeteg, jobban tenné ha hangyát szedne. Bocsi, az 'egerszegiektől, de ez kikívánkozott belőlem. Miskovics meg mintha a pályán se lett volna, pedig vagy 38 percet "játszott". A bírók, szót sem érdemelnek, kritikán aluliak, olyan hülyék, hogy az már fájdalmas.
Kép
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.30. 20:58:47

Sharky írta:Falco KC Szombathely - Zalaegerszegi TE KK: 87-58
Hatalmas meglepetés :D
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.30. 20:57:26

Falco KC Szombathely - Zalaegerszegi TE KK: 87-58
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.30. 19:41:45

Szolnoki Olaj KK - Dombóvár 87-67

Alakulunk, alakulunk!
HAJRÁ OLAJBÁNYÁSZ! 8)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.27. 11:56:33

ZTE-Falco 72-76

Szép volt fiúk!!! Alekszejevnek külön gratuláció hogy hosszu sérülés után ilyen szépen játszott. Doyne meg egyszerüen szuper volt. :)
És legalább most nem rajtunk töltötte ki a dühét a hazai szurkolótábor.. :D

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.27. 09:21:04

Soproni sÖrdögök KC - Szolnoki Olaj KK 95-103 (25-35, 23-17, 24-16, 17-21, 4-16)

Hosszabításban nyertünk Sopronban! Kelley 37 pontot dobott... :)
Már a 4-ben vagyunk! :)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.27. 01:30:00

Varga Tamás írta:ZTE-Falco 72-76!
Gratula a fiúknak, szép győzelem volt!
Kinn voltam.
Nyerhettünk volna, a mai Falco verhető volt, de sajnos elbénázták a fiúk... :(
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.27. 01:28:09

Varga Tamás írta:Tegnapi eredmények:
Nyíregyháza-Pécs 100-77. Ez jó, mi úgyis elég foghíjasak leszünk. Harvey beteg, Kazlauskas sem biztos, hogy játszhat, egész héten lázas volt.
Univer-MAFC 122-75. Red: gratula!
Kösz! Ne tud meg milyen ideg voltam! Kegyetlen [auto_cenzúra] volt a második félidő... Azt sem tudtam mit doboljak, mert a MAFC szerzett könnyű kosarakat, mint meg szenvedgettünk, ahelyett, hogy gáláztunk volna egy megnyert meccsen....
Gratula nektek is! Zalaegerszegi barátom (spider8) szerint megérdemelten nyertetek, mert volt egy Csiricsetek a végén.
Az Alba-ASE meccs rohadt izgalmas volt! Érdemes volt átmenni megnézni őket! Beteges, de már a 3. olyan meccsükön voltam Fehérváron, amin nem mi játszottunk... Mi csak februárban játszunk náluk. Legalább élveztem a kis kiránulást. Jó lenne már Paksra is lejutni, de mindig ugyanakkor játszanak, mint mi... :?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 20:14:22

ZTE-Falco 72-76!
Gratula a fiúknak, szép győzelem volt!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 13:17:25

Tegnapi eredmények:
Nyíregyháza-Pécs 100-77. Ez jó, mi úgyis elég foghíjasak leszünk. Harvey beteg, Kazlauskas sem biztos, hogy játszhat, egész héten lázas volt.
Univer-MAFC 122-75. Red: gratula!
Kép
sergi1989
Capitá del Barça

2008.01.20. 01:38:32

hát ha már az aséról van szó.. ma megint kin voltam a nyír1 ellen hát ez ujfent borzasztó volt egyszerüen nem találunk normális légióst egy (monroe) féleség kéne nekünk!
mert egy gulyással nem jutunk sehova...
és sztm egyszerüen, edző hiba! Volt rá 1 nyara hogy normális légiósokat igazoljon nem ment neki most még kéthetente ujfekák vannak..egyik rosszab mint másik..toromanba biztam mert pár éve körmenden ment neki..de ő se meggyőző.. meccsen páran már azon gondolkoztunk hogy azért hozzunk ennyi uj játékost mert igy rájátszásra megnehezitjük az ellen dolgát mert kisimerhetetlennek leszünk,egyben persze az össze szokotság hiány miatt szarok is..,ha találunk egy 20 pont körüli légióst lehet esélyünk ha nem akko sanszatalan csak a robival max a 4ig juthatunk de inkább oda se!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.19. 23:31:55

Olaj - Vásárhely
Tessék? :O Nem hiszek a szemeimnek.. ha kikaptak volna nah ott lett volna kis fejvakarás.. mi ha jólemlékszem több mind 40 pontal köszöntünk tőlük.. no sebaj :? :D
Falco szenzációs volt, halottam ismét parádé volt :) Trevol meg egyre jobban játszik, nekem szimpatikusabb is a kis bahamai :D

CSAK A FALCO!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.19. 22:45:22

kovinho írta: Most azon gondolkoztam el, hogy csak azért volt ilyen kaki a védekezésünk mert Jurkunas nem volt, vagy mert tényleg elfelejtettünk tavaly óta? A mentalistással talán nincs baj, olyan téren, hogy akarnak, látszik rajtuk, hogy meg szeretnék nagyon nyerni a meccset ( talán a mai győzelem is ennek tudható be ), de egyszerűen nem megy a játék.

Az a Drahos gyerek nagyon összeszólalkozott Hollinssal, kiváncsi lennék a vita tárgyára, de mielőtt halálra szidták volna egymást Pór Peti Kelleyt tette oda a másik amerikai kolléga helyett. Visszatérve Drahosra, valami eszméletlenül olyan szitut keltett a büntetődobása, mintha nem is érdekelné hogy most épp a meccs megy el a dobásain. Nem tudom miből van az idegzete.

Én is azt hittem, hogy Lopatka kiválásával, és Donatas érkeztével sokkal jobb lesz a védekezésünk, de egyszerűen már én a fejem fogtam, milyen tisztán kaptak labdát a vásárhelyiek. A támadásnál pedig állandoan a 'Kelley betör, leosztja Andrisnak, majd átdobja Donatasnak aki rádob, és még a palánkot sem találja el' dolgot műveltük, de vagy 5x egymás után. Ott röhögtem haverral.

Sopronban meg ezzel a játékkal, nagyon nagy zakót kapunk.
Nekem csak annyi gyanúm van a dologgal kapcsolatban, hogy ahol Lopatka megfordult, ott darabokra hullott a csapategység... Kiváncsi vagyok, mikorra heveritek ki a dolgot. Szerencsétek lesz, ha a márciusig újra összeáll a csapat, ha nem, akkor szomorú évetek lesz...
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.19. 22:31:24

redmiller írta:Baromira nem értem az Olajt... Megszabadulnak a gyenge ponttól és mégis rosszul védekeznek??? Két könnyebb csapat ellen megszenvedve nyertek, de innen már nekik is nehezebb lesz... Ráadásul Pesten is és Szolnokon is (Drahos hibázott - nem is egyszer - a végjátékban!) pici mázlival nyert az Olaj. Nem tudom mi lesz velük... Mintha a játékosok mentalitásával is gond lenne idén.
Most azon gondolkoztam el, hogy csak azért volt ilyen kaki a védekezésünk mert Jurkunas nem volt, vagy mert tényleg elfelejtettünk tavaly óta? A mentalistással talán nincs baj, olyan téren, hogy akarnak, látszik rajtuk, hogy meg szeretnék nagyon nyerni a meccset ( talán a mai győzelem is ennek tudható be ), de egyszerűen nem megy a játék.

Az a Drahos gyerek nagyon összeszólalkozott Hollinssal, kiváncsi lennék a vita tárgyára, de mielőtt halálra szidták volna egymást Pór Peti Kelleyt tette oda a másik amerikai kolléga helyett. Visszatérve Drahosra, valami eszméletlenül olyan szitut keltett a büntetődobása, mintha nem is érdekelné hogy most épp a meccs megy el a dobásain. Nem tudom miből van az idegzete.

Én is azt hittem, hogy Lopatka kiválásával, és Donatas érkeztével sokkal jobb lesz a védekezésünk, de egyszerűen már én a fejem fogtam, milyen tisztán kaptak labdát a vásárhelyiek. A támadásnál pedig állandoan a 'Kelley betör, leosztja Andrisnak, majd átdobja Donatasnak aki rádob, és még a palánkot sem találja el' dolgot műveltük, de vagy 5x egymás után. Ott röhögtem haverral.

Sopronban meg ezzel a játékkal, nagyon nagy zakót kapunk.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.19. 22:29:25

varga tamás írta: Azért egy sima vereség után nem hiszem, hogy megindulna a kecskemét szekere. Lehet, hogy a Falco nem lesz bajnok, de hogy az Univernek nem sok lapot osztanak az idén, abban biztos vagyok. A Körmend győzelmének pedig örülök. :wink: :wink:
Igen ám, csak itt is vannak változások, szigorítások! Állítólag az Univer nagyvezíre az asztalra csapott, hogy ezt hogy képzelik. Pécsen már elég sok biztató jelet lehetett látni, az edzőmeccseken pedig tovább nőt a csapat küzdőszelleme. Szerintem páran ultimátumot kaptak. Ráadásul elterjedt, hogy légióst keresünk - van alapja - úgyhogy kénytelenek iparkodni. Nem sok csapat van, ahol mindent a játékosok segge alá tesznek... Szóval itt komoly változások előszele érezhető a levegőben. Reméljük nem csak fellángolás, mivel most tavasszal kap először 70 millát az Önkormányzattól a csapat! Namár most, ha ezért nem kap eredményt a város, akkor gyorsan ugorhat a támogatás. Főleg, hogy - nem csak a focistáink, de - a kézilabdásaink is az élvonal kapujában állnak. Szóval ha eljátszák a pénzt a kosarsok, akkor itt eltűnhet minden! Kiszállhat az Univer, a Fornetti és az Önkormányzat is... Nem kis pénzekről van szó, főleg Magyarország legnagyobb hazai tulajdonú cégei a főszponzorok...
By red
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.19. 22:18:37

red!
Én értem Szekulovicsot, teljes mértékben értem. Szrecsko egyszerűen erőt demonstrál, és a dombóvári vereség után önbizalmat akart növelni. És én egyetértek vele. nem az van végre, mint Váradinál, hogyha vezettünk harminccal, akkor bejöttek az ifik, aztán a végén alig nyertünk pár ponttal. Különben sem volt valami megerőltető ez a meccs. Egy negyedet én is kibírtam volna. Egyébként Harvey az utolsó negyedben egyáltalán nem játszott, Kálmán is lement a 33. percben, Doyne a 32. percben, kazlauskas sem sokat töltöttt a pályán.
Azért egy sima vereség után nem hiszem, hogy megindulna a kecskemét szekere. Lehet, hogy a Falco nem lesz bajnok, de hogy az Univernek nem sok lapot osztanak az idén, abban biztos vagyok. A Körmend győzelmének pedig örülök. :wink: :wink:
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.19. 22:04:52

Baromira nem értem az Olajt... Megszabadulnak a gyenge ponttól és mégis rosszul védekeznek??? Két könnyebb csapat ellen megszenvedve nyertek, de innen már nekik is nehezebb lesz... Ráadásul Pesten is és Szolnokon is (Drahos hibázott - nem is egyszer - a végjátékban!) pici mázlival nyert az Olaj. Nem tudom mi lesz velük... Mintha a játékosok mentalitásával is gond lenne idén.

Nem értem Sekulovic-ot sem... A 3. negyed végére hülyére verték a Kaposvárt, de a fiatalokat csak 4-5 percet játszatta... A egyszer a végén úgy fog járni a Falco is - kevés csere, sok játékidő az alapcsapatnak - mint ma a Dombóvár.... Lehetett volna pihentetni Mo. legjobb kezdő ötösét, de inkább krixkrax gyalázta az ezer sebből vérző Kaposvárt...

Körmenden kiderült, hogy 5 emberrel - első jelek - nem fogja végig bírni a Dombóvár a bajnokságot. Egyszerűen gáz lesz nekik a rájátszásban a rövid kispad... Ráadásul Dzunics volt olyan hülye, hogy a kezdő ötöséből három játékosát is 35 perc felett játszatta, mikor a meccs már a 3. negyed végén eldőlt! Meddig préseli őket??? Nem lesz erejük a végén...

Az ASÉnál komoly gondok vannak! Ma egy eddig mellőzött játékos - Csaplár-Nagy - jó játékának is betudható, hogy nyert az ASE, viszont komolyabb csapatok ellen marha nagy kakiban leszmek....

Végül szóljak az Univerről! A csapat alakulgat. A játék - mai edzőmeccs után pláne - kezd újra a felkészülési időszakra emlékeztetni! Amennyiben sikerül átmenteni a bajnokikra is, akkor elképzelhető, hogy pár csapatanak komoly kellemetlenségeket fogok okozni a kecskeméti csapat. Ha odaérünk a rájátszásra, akkor viszont nem egy-két cserénk lesz, ami baromira fontos a heti 2-3 meccs esetén! Nem véletlen szoktam mondani, hogy a bajnokság áprilisban kezdődik.
By red
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.19. 21:32:07

varga tamás írta:kovinho: ez elég szánalmas teljesítmény lehetett, mi 51 ponttal küldtük őket haza :shock:
Jó napot fogtak ki.
Jurkunas kidőlésével pedig szinte borítékoltam, hogy nem lesz könnyű menet.
Ja, és ritka szarok voltunk. :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.19. 21:20:34

Falco-Kaposvár 109-65 :lol: :lol: :lol:
Kazlauskas, Kálmán, Csirics, Trevor Harvey zseniálisat játszott. Nem tudom, ki lenne a jobb ha maradna: Alekszejev vagy harvey? Én a bahamaira tennék. Szedett vagy 15 lepattanót, dobott 15 pontot, kiosztott 4-5 sapkát, mindössze egy fault-ot fújtak ellene - az sem volt az.
kovinho: ez elég szánalmas teljesítmény lehetett, mi 51 ponttal küldtük őket haza :shock:
Kép
Válasz küldése