Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó meccs, pyrrhosi győzelemmel. Csirics a 3. percben rálépett a labdára, az első diagnózis: részleges bokaszalag-szakadás, törés talán nincs.Sharky írta:Falco KC Szombathely - Zalaegerszegi TE KK: 87-58
Kösz! Ne tud meg milyen ideg voltam! Kegyetlen [auto_cenzúra] volt a második félidő... Azt sem tudtam mit doboljak, mert a MAFC szerzett könnyű kosarakat, mint meg szenvedgettünk, ahelyett, hogy gáláztunk volna egy megnyert meccsen....Varga Tamás írta:Tegnapi eredmények:
Nyíregyháza-Pécs 100-77. Ez jó, mi úgyis elég foghíjasak leszünk. Harvey beteg, Kazlauskas sem biztos, hogy játszhat, egész héten lázas volt.
Univer-MAFC 122-75. Red: gratula!
Nekem csak annyi gyanúm van a dologgal kapcsolatban, hogy ahol Lopatka megfordult, ott darabokra hullott a csapategység... Kiváncsi vagyok, mikorra heveritek ki a dolgot. Szerencsétek lesz, ha a márciusig újra összeáll a csapat, ha nem, akkor szomorú évetek lesz...kovinho írta: Most azon gondolkoztam el, hogy csak azért volt ilyen kaki a védekezésünk mert Jurkunas nem volt, vagy mert tényleg elfelejtettünk tavaly óta? A mentalistással talán nincs baj, olyan téren, hogy akarnak, látszik rajtuk, hogy meg szeretnék nagyon nyerni a meccset ( talán a mai győzelem is ennek tudható be ), de egyszerűen nem megy a játék.
Az a Drahos gyerek nagyon összeszólalkozott Hollinssal, kiváncsi lennék a vita tárgyára, de mielőtt halálra szidták volna egymást Pór Peti Kelleyt tette oda a másik amerikai kolléga helyett. Visszatérve Drahosra, valami eszméletlenül olyan szitut keltett a büntetődobása, mintha nem is érdekelné hogy most épp a meccs megy el a dobásain. Nem tudom miből van az idegzete.
Én is azt hittem, hogy Lopatka kiválásával, és Donatas érkeztével sokkal jobb lesz a védekezésünk, de egyszerűen már én a fejem fogtam, milyen tisztán kaptak labdát a vásárhelyiek. A támadásnál pedig állandoan a 'Kelley betör, leosztja Andrisnak, majd átdobja Donatasnak aki rádob, és még a palánkot sem találja el' dolgot műveltük, de vagy 5x egymás után. Ott röhögtem haverral.
Sopronban meg ezzel a játékkal, nagyon nagy zakót kapunk.
Most azon gondolkoztam el, hogy csak azért volt ilyen kaki a védekezésünk mert Jurkunas nem volt, vagy mert tényleg elfelejtettünk tavaly óta? A mentalistással talán nincs baj, olyan téren, hogy akarnak, látszik rajtuk, hogy meg szeretnék nagyon nyerni a meccset ( talán a mai győzelem is ennek tudható be ), de egyszerűen nem megy a játék.redmiller írta:Baromira nem értem az Olajt... Megszabadulnak a gyenge ponttól és mégis rosszul védekeznek??? Két könnyebb csapat ellen megszenvedve nyertek, de innen már nekik is nehezebb lesz... Ráadásul Pesten is és Szolnokon is (Drahos hibázott - nem is egyszer - a végjátékban!) pici mázlival nyert az Olaj. Nem tudom mi lesz velük... Mintha a játékosok mentalitásával is gond lenne idén.
Igen ám, csak itt is vannak változások, szigorítások! Állítólag az Univer nagyvezíre az asztalra csapott, hogy ezt hogy képzelik. Pécsen már elég sok biztató jelet lehetett látni, az edzőmeccseken pedig tovább nőt a csapat küzdőszelleme. Szerintem páran ultimátumot kaptak. Ráadásul elterjedt, hogy légióst keresünk - van alapja - úgyhogy kénytelenek iparkodni. Nem sok csapat van, ahol mindent a játékosok segge alá tesznek... Szóval itt komoly változások előszele érezhető a levegőben. Reméljük nem csak fellángolás, mivel most tavasszal kap először 70 millát az Önkormányzattól a csapat! Namár most, ha ezért nem kap eredményt a város, akkor gyorsan ugorhat a támogatás. Főleg, hogy - nem csak a focistáink, de - a kézilabdásaink is az élvonal kapujában állnak. Szóval ha eljátszák a pénzt a kosarsok, akkor itt eltűnhet minden! Kiszállhat az Univer, a Fornetti és az Önkormányzat is... Nem kis pénzekről van szó, főleg Magyarország legnagyobb hazai tulajdonú cégei a főszponzorok...varga tamás írta: Azért egy sima vereség után nem hiszem, hogy megindulna a kecskemét szekere. Lehet, hogy a Falco nem lesz bajnok, de hogy az Univernek nem sok lapot osztanak az idén, abban biztos vagyok. A Körmend győzelmének pedig örülök.![]()
Jó napot fogtak ki.varga tamás írta:kovinho: ez elég szánalmas teljesítmény lehetett, mi 51 ponttal küldtük őket haza