Varga Tamás írta:
Ez már régen volt, szép volt, kit érdekel! El kell adni, menjen innen, ahova akar - mondják at anti-Ronaldinho klub tagjai.
Szerintem, pedig minél előbb meg kell vele egyezni a 2014-ig való szerződés-hosszabbításról.
Természetesen mindenkinek megvan a véleménye Ronaldinhoról,szerintem tiszteletben kéne tartani.
Nem hinném, hogy itt "anti R10" kubról lenne szó-azok is vélemények,jelen esetben nekünk negatívak ,mivel nem értenek velünk 1et.Velünk,akik még mindig bízunk R.-ban,akik abban reménykedünk hogy valamennyire megkísérti régi formáját.
Én nagy rajongója vagyok ennek az embernek,ahogy egyszer Gundi mondta róla: "csudapofa"....-igaza van...ennyi...
DE!
Nem szabad elfogultnak lennünk vele,be kell látni hogy régóta nem klappolnak a dolgok nála.
Fogalmunk sem lehet róla, mi ennek a hanyatlásnak az okozója.Nem tudni meddig tart,lehet kijön ebből a gödörből még Barcelonában,lehet majd az "új" csapatánál kap újra szárnyra.
Benne van a pakliban, ez a jövő zenéje.
Sokan szeretnénk ha maradna,épp ezért gondolatban már "lebetonoztuk" őt a Nou Camp gyepére vagy 2000 évre.....
Viszont Tamás,arra még nem gondoltál, hogy lehet ő már nem is akar maradni?Lehet hogy már nem érzi jól magát és pont ő akar majd elmenni?
Kralo,tök jó lett a kis írásod picit lejjebb...letaglózott

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!