2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kössz olvasd el papa még 1x h mit irtam, MÉG ANNYIRA SE MEGY NEKI tudod mit jelent?fcbarcelonazsombi írta:Lehet nem a posztal van a baj10 írta:Én csak azt nem értem még az istenért se h Rijkaard miért középen játszatja...nem veszi észre hogy nem megy ott neki még annyira se mint bal oldalon...újj edző kellAmikor szelen jatszot az volt a baj.
Lehet hogy nem értek hozzá de miért nyomja mindenkivaLe5 írta: Nincs , mert "Ten káte" volt az "igazi" edző , Rijkárd meg csak egy báb. Viszont roni helyett nem focizott senki.
Nincs , mert "Ten káte" volt az "igazi" edző , Rijkárd meg csak egy báb. Viszont roni helyett nem focizott senki.socio66 írta:Én azt nem értem hogy ronaldinho-t mindenki azzal a dumával védi, hogy milyen jo volt, de persze mindenki tudja hogy sosem lesz már olyan mint akkor......Viszont az érdekes hogy a nagy sikerek idején az edzőt Frank Rijkaardnak hivták..most mégis mindenki elküldené őt a csapattól. azért van némi párhuzam ronnie és frank között,nem?
Lehet nem a posztal van a baj10 írta:Én csak azt nem értem még az istenért se h Rijkaard miért középen játszatja...nem veszi észre hogy nem megy ott neki még annyira se mint bal oldalon...újj edző kell
... 2007/2008-as bajnok + BL győztesLéfe írta:...A mult gyünyörü volt, a jelen gyenge, a jövő ?????
Hasonló véleményen vagyok. Fog Ő még csillogni, ebben egészen biztos vagyok. Nem lenne jó, ha ezt más csapat mezében tenné. Ha maradni akar, itt kell tartani!Varga Tamás írta:Ez már régen volt, szép volt, kit érdekel! El kell adni, menjen innen, ahova akar - mondják at anti-Ronaldinho klub tagjai.gnorbert írta:Aki fikázza Ronniet, az nézze meg ezt a fotót, és gondolkodjon el.
http://www.elmundodeportivo.es/gif/20080202/02porbn.jpg
Szerintem, pedig minél előbb meg kell vele egyezni a 2014-ig való szerződés-hosszabbításról.
Természetesen mindenkinek megvan a véleménye Ronaldinhoról,szerintem tiszteletben kéne tartani.Varga Tamás írta: Ez már régen volt, szép volt, kit érdekel! El kell adni, menjen innen, ahova akar - mondják at anti-Ronaldinho klub tagjai.
Szerintem, pedig minél előbb meg kell vele egyezni a 2014-ig való szerződés-hosszabbításról.
Ez fordítva is igaz, ha nem megy, mindig az kéne, aki a padon van...Szandi írta:orska írta:Szerintem Rijkaard most megmutattja hogy bárki padozhat, nincsenek bérelt helyek. Ronnie-val kezdte, Xavi is kimaradt annak ellenére hogy előtte szinte soha, és most Messi-t is lehozta 25 percel a vége előtt, amire eddig nem nagyon volt példa....
Nem ezzel a megmutatással van gond, mert persze, mindenki padozhat, kell is, h küzdés legyen a helyért, nade Frenkinyuszi mindig megmutatja, h kiváló érzékkel padoztatja azokat, akiket épp pont nem kéne!
orska írta:Szerintem Rijkaard most megmutattja hogy bárki padozhat, nincsenek bérelt helyek. Ronnie-val kezdte, Xavi is kimaradt annak ellenére hogy előtte szinte soha, és most Messi-t is lehozta 25 percel a vége előtt, amire eddig nem nagyon volt példa....