Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nuno Valente, PerníaFrank Rijkaard írta:Marcelo. Guardado de pl. a Spursben az összes balbekk jó(Bale,Lee , etc.etc.)albicelesteX írta:egy jóóó bal lábas védőt valaki nem tudna ajánlani?
Marcelo. Guardado de pl. a Spursben az összes balbekk jó(Bale,Lee , etc.etc.)albicelesteX írta:egy jóóó bal lábas védőt valaki nem tudna ajánlani?
Igen, valszeg kreált. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehet megvenni. Sztem játékhiba. Vagy a gém csak elhúzza előtted a mézesmadzagot. Csinál egy ilyet csak nem engedi megvenni...Victor_Valdes írta: Furcsa...egy játék álltal életre keltett törszülött lehet....nekem benne sincs a játékba pedig nagy adatbázissal játszok és sok ország van kijelölve.De mindenestre furcsa.Még nem hallottam ilyen nevezetü játékosról...![]()
Furcsa...egy játék álltal életre keltett törszülött lehet....nekem benne sincs a játékba pedig nagy adatbázissal játszok és sok ország van kijelölve.De mindenestre furcsa.Még nem hallottam ilyen nevezetü játékosról...barca99 írta:
Ez pontosan micsoda? Itt van egy 19 éves gyerek, aki azon kívül, hogy veszett lassú lehet, kimagaslóan jó értékekkel bír. Viszont csapata sincs, és leigazolni sem tudom. Ilyet még soha nem láttam. Mi ez?
Egyébként Doudinról jött a jelentés, hogy játszott Svájc u21-es csapatában, megnéztem a meccs statisztikáját, és ott találtam ezt a gyereket.
Heitingát még nem vettem meg nem tudom hogy játszik.albicelesteX írta:heitingat,diegot,benzemat érdemes megvásárolni?én megvettem cissét de eddig még nem annyira vált be boruc annál inkább nagyon jól véd!!!azt érdemes megcsinálni hogy elküldöm sérülés után a b csapathoz vagy valami?és a morált hogy lehet javítani?
Nálam is van ilyen, de nem tudok vele mit kezdeni....albicelesteX írta:Szevasztok!nálatok nem szokott olyan előfordulni hogy nem menti el hanem kiír valamit hogy nem lehet menti meg valami ideiglenes fájl jött létre?ilyet hogy lehet kiküszöbölni?
köszi!szevasztok!
Juan Pablo Carrizóra nem számít a Lazio, így akár ingyen is el lehet hozni, tehetséges kapus, de tudom még ajánlani Guillermo Ochoát is.albicelesteX írta:Köszi!!!És egy jó kapus?Mondjuk a Boruc milyen spíler a játékban?
Vagy megnyersz mindent egy klubcsapattal és vársz, hogy az EB vagy a VB után kit rúgnak ki és pályázol. Engem így vettek fel a Barca mellett Svájc élére, azokkal nyertem egy VB-t, majd átültem az angolokhoz:) 2013Frank Rijkaard írta:Két managerrel indulsz, azzal amelyikkel a válogatottat irányítod, lemondasz, és a másikkal bejelentkezel a posztra.De fontos, hogy például, ha szerb menedzser akarsz lenni, akkor szerb legyen az állampolgársága, mert különben mást vesznek fel
![]()
Közben az Aston Villa játékoskeretét alakítgatom, most érkezett Klui javaslatára csatárposztra Inigo. Klui szerint egy vadállat.Nagyok az elvárásaim, majd meglátjuk mi lesz ebben a nehéz angol bajnokságban.