Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.16. 09:49:52

Kijött a 8.0.2-es patch...Én erősen gondolkozok rajta, hogy felteszem, még annak az árán is, hogy újat kell kezdenem. Most a Fradival járok az első évem felénél, de kumma idegesítő, hogy az ilyen mezőkövesdek szorongatnak meg a szaros bugokkal.
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.16. 00:38:15

Kép

Első ránézésre jó kép. A másodikra kiderül, hogy én az Atleticóval nyomom. :lol:

Kicsit mintha bugos lenne a Barca, de Bojan tuti. Állítólag most debütált. Nem rossz. Élőben is ilyen legyen. :) Direkt mutatom a statot, mert nagyon nem lettem leiskolázva, de azért jól meg'sztak. :D Mondjuk idei második vereségem, mindkettő idegenben volt... csak sokat x-elek. Előző forduló meg pont a Reallal volt, szerencsésen lexeltem, ott tényleg meg voltam folytva (2 kapura tartó lövésem volt, ennek ellenére Casillas lett a MoM :) )

A Barca kb. már bajnok is... eddig egyszer kaptak ki a Betistől idegeben.. az már mellékes, hogy 4x annyi kapura tartó lövésük volt. Mondjuk ez még a jobbik helyzet, mert nem a Real áll az élen. :) Nekem elég lenne egy szolíd kis negyedik hely. 8) Remélem az azért meg lesz. (Amúgy 07-ben sokkal könnyebb volt az Atleticóval. :roll: )
albicelesteX
A Vadász

2008.02.15. 21:12:27

Köszi!Végül sikerült megvennem berthod-ot cserének megteszi!csináltam egy pár jó vételt megvettem agüerot,cissét,heitinga,boruc,carrasso,quaresma, ezeket két szezonra szétbontva!elég jók!ronit meg xavit vinné állandóan valaki és alig tudom őket elhajtani!most kezdőtdött el a második idényem az előzőben 3-ból 3at behúztam! :twisted:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.15. 18:49:01

Esetleg Taiwo.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2008.02.15. 18:43:17

Frank Rijkaard írta:
albicelesteX írta:egy jóóó bal lábas védőt valaki nem tudna ajánlani?
Marcelo. Guardado de pl. a Spursben az összes balbekk jó(Bale,Lee , etc.etc.)
Nuno Valente, Pernía
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.02.15. 18:38:10

albicelesteX írta:egy jóóó bal lábas védőt valaki nem tudna ajánlani?
Marcelo. Guardado de pl. a Spursben az összes balbekk jó(Bale,Lee , etc.etc.)
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.15. 15:23:30

barca99 írta:Kép

Ez pontosan micsoda? Itt van egy 19 éves gyerek, aki azon kívül, hogy veszett lassú lehet, kimagaslóan jó értékekkel bír. Viszont csapata sincs, és leigazolni sem tudom. Ilyet még soha nem láttam. Mi ez?
Van csapata, csak nincs betöltve, ezért nemtudod leigazolni, ha megnézed az afrikai válogatottakat ott százával talász ilyet. :wink: Ilyen kisebb ligákban jáccanak :?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.15. 15:05:01

Victor_Valdes írta: Furcsa...egy játék álltal életre keltett törszülött lehet....nekem benne sincs a játékba pedig nagy adatbázissal játszok és sok ország van kijelölve.De mindenestre furcsa.Még nem hallottam ilyen nevezetü játékosról... :? :shock:
Igen, valszeg kreált. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehet megvenni. Sztem játékhiba. Vagy a gém csak elhúzza előtted a mézesmadzagot. Csinál egy ilyet csak nem engedi megvenni...
albicelesteX
A Vadász

2008.02.15. 15:01:37

egy jóóó bal lábas védőt valaki nem tudna ajánlani?
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.15. 13:50:59

barca99 írta:Kép

Ez pontosan micsoda? Itt van egy 19 éves gyerek, aki azon kívül, hogy veszett lassú lehet, kimagaslóan jó értékekkel bír. Viszont csapata sincs, és leigazolni sem tudom. Ilyet még soha nem láttam. Mi ez?

Egyébként Doudinról jött a jelentés, hogy játszott Svájc u21-es csapatában, megnéztem a meccs statisztikáját, és ott találtam ezt a gyereket.
Furcsa...egy játék álltal életre keltett törszülött lehet....nekem benne sincs a játékba pedig nagy adatbázissal játszok és sok ország van kijelölve.De mindenestre furcsa.Még nem hallottam ilyen nevezetü játékosról... :? :shock:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.15. 13:39:12

Kép

Egyébként Doudinról jött a jelentés, hogy játszott Svájc u21-es csapatában, megnéztem a meccs statisztikáját, és ott találtam ezt a gyereket.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.15. 12:51:33

albicelesteX írta:heitingat,diegot,benzemat érdemes megvásárolni?én megvettem cissét de eddig még nem annyira vált be boruc annál inkább nagyon jól véd :lol: !!!azt érdemes megcsinálni hogy elküldöm sérülés után a b csapathoz vagy valami?és a morált hogy lehet javítani?
Heitingát még nem vettem meg nem tudom hogy játszik.
Diego!Melyik Diego?a Werderes?Szerintem ő jól játszik csak baromi drága.
Benzemát szerintem megéri megvenni.Eláég jól játszik az Arsenálos mentésembe...
Cisse-t szerintem próbáld meg egyedüli ékként játszatni és állisd be Célembernek!
Szerintem meg nincs értelme a B csapathoz küldeni a játékosokat mert ott ugyse játszhattank...
A morált meg úgy tudod javitani hogy a győztes meccs után agyon dicséred őket...és ha olyanokat igazolsz akiket ők ajánlanak!(nem éri ezt tenni mert rengeteg pénzbe kerülne!)
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
albicelesteX
A Vadász

2008.02.14. 21:10:18

heitingat,diegot,benzemat érdemes megvásárolni?én megvettem cissét de eddig még nem annyira vált be boruc annál inkább nagyon jól véd :lol: !!!azt érdemes megcsinálni hogy elküldöm sérülés után a b csapathoz vagy valami?és a morált hogy lehet javítani?
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.14. 16:27:53

Henry a játékba még 34 évesen is ontja a gólokat!
Gondolkodom rajta hogy nem is veszek csatárt hanem ameddig nem vonul vissza jó lesz ő nekem...

Az utleveles kérdésre:

Profil :arrow: személyi :arrow: egyéb nemzetiség.
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.14. 16:24:05

Nekem is első v 2. szezonomban vt mindig az, h a Barcat kaptam minden sorozatban. CdR, BL, Szuperkupa. Aztán ez visszaesett. A játékban a kezdő keretekkel a Barca alázza a Realt. Minden meccsemen kikaptam, örültem, ha csak 2-3 gól különbséggel :roll: . De "kisebb" bevásárlás után (és meghagyva a csapat gerincét) már én alázom a barcat :twisted:
Viszont Henry már 3. olyan szezonját játsza, ahol ontja a gólokat. 53 meccsen 59 gólja is volt, 47 meccsen 54 gólja is. De a jelenlegi szezonban még igy sem ellenfél a Barca, 3 meccsel kevesebbet játszva 1 pont előnyöm van. Odavágón 5-3ra nyertem Barcelonaban, úgy h 65. perctől emberhátrány, és ezután lőttem 3 gólt. :twisted: :D
albicelesteX
A Vadász

2008.02.14. 15:34:09

egy kérdés!hol tudom megnézni az ellenfél játékosánál azt hogy meg van e már neki az európai útlebvele???
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.14. 15:16:02

Tipikus Rijkaardfélée nyiltakozat csak éppen Schustertől....
Itt a kép.:(csak a lényeg látszik)
http://kepfeltoltes.hu/view/080214/real ... es.hu_.jpg
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.14. 14:55:13

albicelesteX írta:Szevasztok!nálatok nem szokott olyan előfordulni hogy nem menti el hanem kiír valamit hogy nem lehet menti meg valami ideiglenes fájl jött létre?ilyet hogy lehet kiküszöbölni?
köszi!szevasztok!
Nálam is van ilyen, de nem tudok vele mit kezdeni....
albicelesteX
A Vadász

2008.02.14. 14:49:30

Szevasztok!Első idényem végefelé járok a barcával!elég jónak tűnik elsőre!sikerült jókat igazolnom!aztán a madridot a cma nouba megkaptam a második fordulóba ahol x eltem velük a visszavágón nyertem!aztán bl negyeddöntőbe is őket kaptam otthon elintéztem a szájukat 5-1re aztán madridban is nyertem 3-1re majd a copa del reybe is őket kaptam a döntőbe ahol 2-0ra vertem őket!a madridból sok volt ebben a szezonban de legalább én nyertem!más!nálatok nem szokott olyan előfordulni hogy nem menti el hanem kiír valamit hogy nem lehet menti meg valami ideiglenes fájl jött létre?ilyet hogy lehet kiküszöbölni?
köszi!szevasztok!
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 18:55:08

75.percbe átállok 3 csatárra:
---------------Messi---------
----Gudi------Eto----Bojan

és a madrid megadta magát:

http://kepfeltoltes.hu/view/080213/barc ... es.hu_.jpg
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.12. 16:57:00

Lenne egy fontos kérdésem:

Roni sérült igy átalakitottam a taktikámat és ezzel nagyon megy a csapatnak!
Roninak 2 poszt maradt.Szerintetek tudna valamelyik poszton játszani?

---------------VV---------------------

Zambi----Garay----Milito-------Abidal.....Puyol sérült.

--------Roni/Ini--Yaya/Xavi--Deco/Roni----------Na hol menne neki jobban ha egyáltalán menne neki?
---------------------Messi----------------------------

--------------Eto--------------Henry----------------

Ezzel a taktikával épp a Valenciát aláztam idegenbe:4-1-re.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.02.12. 11:24:16

albicelesteX írta:Köszi!!!És egy jó kapus?Mondjuk a Boruc milyen spíler a játékban?
Juan Pablo Carrizóra nem számít a Lazio, így akár ingyen is el lehet hozni, tehetséges kapus, de tudom még ajánlani Guillermo Ochoát is.
Kép
Kép
Kép
gentdelbarca
Capitá del Barça

2008.02.12. 11:09:06

GYERTEK ONLINE FM-EZNI!!

1.: http://fmcup.clns.hu/downloads/mIRC-fm.zip

Ez amolyan chat program, itt gyűlik össze az online FM-es társadalom.

2.: http://fmcup.clns.hu/index.php

Érdekességképpen, egy már 2. alkalommal meghirdetett Online FM Kupa honlapja.

És még rengeteg sok online lehetőség van, de ezekről majd, ha találkozunk IRC-en.
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.11. 20:23:16

Frank Rijkaard írta:Két managerrel indulsz, azzal amelyikkel a válogatottat irányítod, lemondasz, és a másikkal bejelentkezel a posztra. :wink: De fontos, hogy például, ha szerb menedzser akarsz lenni, akkor szerb legyen az állampolgársága, mert különben mást vesznek fel :wink:
Közben az Aston Villa játékoskeretét alakítgatom, most érkezett Klui javaslatára csatárposztra Inigo. Klui szerint egy vadállat :).Nagyok az elvárásaim, majd meglátjuk mi lesz ebben a nehéz angol bajnokságban. :)
Vagy megnyersz mindent egy klubcsapattal és vársz, hogy az EB vagy a VB után kit rúgnak ki és pályázol. Engem így vettek fel a Barca mellett Svájc élére, azokkal nyertem egy VB-t, majd átültem az angolokhoz:) 2013 :lol:
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.02.11. 20:19:47

Két managerrel indulsz, azzal amelyikkel a válogatottat irányítod, lemondasz, és a másikkal bejelentkezel a posztra. :wink: De fontos, hogy például, ha szerb menedzser akarsz lenni, akkor szerb legyen az állampolgársága, mert különben mást vesznek fel :wink:
Közben az Aston Villa játékoskeretét alakítgatom, most érkezett Klui javaslatára csatárposztra Inigo. Klui szerint egy vadállat :).Nagyok az elvárásaim, majd meglátjuk mi lesz ebben a nehéz angol bajnokságban. :)
Lezárt