Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aaaaaaa, ne már, imádom az ilyen fánkot mamám szokott mindig ilyet csinálni, gondolom ez is olyan finom lehet, mint a "miénk" a házi kosztnál nincs is jobb. Ha választani kéne a hazai ízek és a kockahas között, akkor egy percig sem haboznék, mivel utóbbim nincs, így még annyit sem kell haboznomVIII.Henrik írta: Mindez azonban nem hat hátrányosan másik hobbimra, a konyhai művéskedésben.Úgy 1 órája befejeztük hugommal a holnapi desszertet. Azt hiszem jól fog lakni a család.
Persze, úgy jobb, ha mást is sportolsz, s egyszer majd kialakul egy megfelelő izomtömeg-arány. Azt továbbra is ajánlom, hogy bulizz amennyit lehet, stb. Nah, gyúrjunk vazze'LG írta:Biztos, h van igazság abban amit mondasz. Sajnos az elmult 2 évben elég kevés partyn voltam.
A fürgeségről meg: én sosem voltam egy villámléptű ember. Amugy focizni mindig is jol tudtam, a suli csapatban még játxottam is, de tudtam, h mivel lassu vagyok, a labdarugásban sok sót nem ennék meg. Mikor elkezdtem gyurni, eleinte még jo kis sulyokkal, sok fekvőtámasz, stb...akkor még nagyon sokat gyorsultam is. Aztán amikor 1re nagyobb sulyokkal dolgoztam, hanyagoltam a fekvőket, akkor ez igen csak megkopott. Nemrég ugydöntöttem, h ez nem mehet tovább, azota nagyon sokat erősitek lábra, sok fekvőt is csinálok, sokat focizok, biciklizek, néha eljárok kocogni.
Biztos, h van igazság abban amit mondasz. Sajnos az elmult 2 évben elég kevés partyn voltam.torrestoni írta:LG írta:Én most 17 vagyok, több mint 2 éve gyurok már. A testépitéshez nem értek [auto_cenzúra] se, nem csinálok semien diétát nem szedek semmit, 1xüen csak edzek amennyit birok. Hetente 4-5-6x, napi 1-2 orát. 170 cm, 90 kilo. Otthon vannak kondigépeim, meg sulyzoim, azokat használom. Mellbe még nem volt szerencsém kibrobálni a maximumot, de bicebszbe már a 70t föl tudom huzni egyenes rudon. A kezem 42-43s, mellem 110 körül van. Amugy nem vagyok tul szálkás, de nem is arra m1ek.Érdekes. Akinek van ideje. Majd ha elkerülsz melózni, vagy egyetemre, akkor majd más lesz a fontos. Sajnos nekem a heti 2-3 alkalom is nehezen jön össze, de abból már nem adok le. Neked javaslom, hogy 17 évesen inkább járj partykra, csajozni, stb. A korodbeli lányokhoz elég nagydarabnak tűnszb (a magasságodhoz képest). Nem mondom, hogy nem veszed hasznát, s azt sem, hogy nem lehet előnyös bizonyos helyzetekben.
Krojfhoz csatlakozva..., én két munkát próbáltam ki, ami igencsak megerősített. Kőműves és ács, ajánlom mindenkinek. Ne hagyjuk ki a sziklamászás és úszás kombóját, nekem a szálkás test tetszik, s én nem adnám a fürgeségem (főként a fociban) 20 kg izomért cserébe. Visszatérve az általam kedvelt testalkathoz: eléréséhez remek az említett két sport művelése.
xp-m van!!Perrero írta:1. a pirosat gyorsan felejtsd el sztemMessi-#19 írta:Helló tud vki segítenki?? Nos , nekünk egybe van a net és a telefon a letöltési ösz sebesség 1024kb/s(ebből 128 a net) a feltöltés 512kb/s(ebből 62kb/s a net) és a net le/fel-töltési sebességén szeretnék javítani!!pls valami tippet írjatok![]()
2. sávszélesség "növelésében" tudok esetleg segiteni (Ha xp-d van)
3. nem most, mer' utazok el
4. megdöglött a légy
LG írta:Én most 17 vagyok, több mint 2 éve gyurok már. A testépitéshez nem értek [auto_cenzúra] se, nem csinálok semien diétát nem szedek semmit, 1xüen csak edzek amennyit birok. Hetente 4-5-6x, napi 1-2 orát. 170 cm, 90 kilo. Otthon vannak kondigépeim, meg sulyzoim, azokat használom. Mellbe még nem volt szerencsém kibrobálni a maximumot, de bicebszbe már a 70t föl tudom huzni egyenes rudon. A kezem 42-43s, mellem 110 körül van. Amugy nem vagyok tul szálkás, de nem is arra m1ek.
LG írta:Én most 17 vagyok, több mint 2 éve gyurok már. A testépitéshez nem értek [auto_cenzúra] se, nem csinálok semien diétát nem szedek semmit, 1xüen csak edzek amennyit birok. Hetente 4-5-6x, napi 1-2 orát. 170 cm, 90 kilo. Otthon vannak kondigépeim, meg sulyzoim, azokat használom. Mellbe még nem volt szerencsém kibrobálni a maximumot, de bicebszbe már a 70t föl tudom huzni egyenes rudon. A kezem 42-43s, mellem 110 körül van. Amugy nem vagyok tul szálkás, de nem is arra m1ek.