LG írta:Én most 17 vagyok, több mint 2 éve gyurok már. A testépitéshez nem értek [auto_cenzúra] se, nem csinálok semien diétát nem szedek semmit, 1xüen csak edzek amennyit birok. Hetente 4-5-6x, napi 1-2 orát. 170 cm, 90 kilo. Otthon vannak kondigépeim, meg sulyzoim, azokat használom. Mellbe még nem volt szerencsém kibrobálni a maximumot, de bicebszbe már a 70t föl tudom huzni egyenes rudon. A kezem 42-43s, mellem 110 körül van. Amugy nem vagyok tul szálkás, de nem is arra m1ek.

Érdekes. Akinek van ideje. Majd ha elkerülsz melózni, vagy egyetemre, akkor majd más lesz a fontos. Sajnos nekem a heti 2-3 alkalom is nehezen jön össze, de abból már nem adok le. Neked javaslom, hogy 17 évesen inkább járj partykra, csajozni, stb. A korodbeli lányokhoz elég nagydarabnak tűnszb (a magasságodhoz képest). Nem mondom, hogy nem veszed hasznát, s azt sem, hogy nem lehet előnyös bizonyos helyzetekben.
Krojfhoz csatlakozva..., én két munkát próbáltam ki, ami igencsak megerősített. Kőműves és ács, ajánlom mindenkinek. Ne hagyjuk ki a sziklamászás és úszás kombóját, nekem a szálkás test tetszik, s én nem adnám a fürgeségem (főként a fociban) 20 kg izomért cserébe. Visszatérve az általam kedvelt testalkathoz: eléréséhez remek az említett két sport művelése.