Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.17. 14:13:24

edeinho írta:
Ez undorító a reálban...

Te ! Azért mert real szurkoló vagyok ,attól nem én vagyok a Madrid.. azaz a "reál" :lol:
edeinho
Jugador del Barça

2008.02.17. 14:10:53

én megnéztem a madridistán a képet... Szép munka az igaz. tényleg hozzáért Henry kezéhez a labda... DE?! Juanfarnnál sikerült a mozdulatsor elejét elkapni amikor még csak a vállához ért a labda. Utána a könyökéig végig gurult. Amúgy meg a bíró olyan szempontból következetes volt h ha HEnry gólját megadta akkor ezt be kellett fújnia.

Amúgy meg attól még h 2 diplomád van beszélhetsz hülyeséget. Tavaly a madridnak volt mákja idén a barcának. NEm tudom h miért fáj ez nektek ennyire, kicsit talán a saját csapatotokkal kéne foglalkozni aki Almeriától meg a Betistől kap ki, nem a bírót szidni h miért adott 11est a barcának. Ha nyertetek volna akkor tökmind1 lenne h büntető volt vagy nem... De mivel nem nyertetek ezért most a barcát kell szapulni? Nem láttam még barcást aki vereség után rögtön a realt szidja. Ez undorító a reálban...
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.17. 14:10:03

Évek óta gyengék a bírók, ide-oda van hátszél (mellesleg az összes csapatnak rosszul fújnak).

Tegnap pedig kézzel ért hozza a védő - ahelyett, hogy kiengedte volna. Nem érte el, és emelte a karját. Mellesleg én nem fújtam volna be, de megadható volt. Az asszisztens volt szvsz túl buzgómócsing.

Tehát ha szerinted itt bunda van, akkor csak magadat teszed nevetségessé. :wink: És savanyú a szőlő. Ez alapján a múltkori bírónkat ti fizettétek, mert 1-1-nél nem adott meg egy jogos 11-est. Ez van.

(Az meg már csak fokozza a helyzetet, ha a 11-es kamu volt, de Henry kézzel vette át a labdát...)
senzu
Entrenador del Barça

2008.02.17. 14:05:06

Alessandro írta: Nem tudom ,hogy zajlik ,de valahogy Olaszországban is megoldották....
küldj egy emailt Mijatovics-nak, ő biztos vágja 8)
battya
Jugador del Barça

2008.02.17. 14:04:49

6 percet pakolt rá egy olyan meccsre ,ahol spanyol viszonyokhoz képest alig állt a játék.....
Ricardo csak 10 percig feküdt a földön, s vakarta a combját.
de Salgado aki szándékosan, hátulról, tarkón fejelte az előtte álló támadót, maradhatott a pályán....
Szándékosan? Ugyan már. Későn ugrott fel a Betis játékosa, nézd vissza. Tarkón fejelésért nem nagyon szoktak pirosat adni :roll:

• Madrid meccséről ne itt.
    E.

Alessandro, nincs itt bunda, ilyen messzire azért nem kell menni.

Annyi az egész, hogy a madrid botlott, a Barca meg kihasználta a bírói tévedéseket.. (Henry-gól, Tizi)
Real Madrid.
EFOTT
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.17. 14:03:46

Vito írta:
Alessandro írta:De zárjuk is le tényleg , úgy se lehet titeket meggyözni a két kamu góülról ,szerintetek még ez is jogos volt :S A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .
s akkor mi van, ha tegnap tévedett a bíró? mert én is azt mondom, hogy tévedett.
hogy képzeled ezt a szitut?
-a meccs előtt egy eldugott lebujban Laporta átadott egy csekély összeget González Vázqueznek, aki 81 perc eltelte után mást nem tudott tenni, minthogy egy Zaragoza védő idióta és amatőr megmozdulása után ajándék tizit fújt. mást nem tehetett, hisz alig volt hátra 8perc. ha nem fújja be, akkor vissza kell adnia a pénzt.

Te is így gondolod?

:lol: :lol: :lol: ](*,)

Nem tudom ,hogy zajlik ,de valahogy Olaszországban is megoldották....
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.17. 14:00:54

Alessandro írta:De zárjuk is le tényleg , úgy se lehet titeket meggyözni a két kamu góülról ,szerintetek még ez is jogos volt :S A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .
s akkor mi van, ha tegnap tévedett a bíró? mert én is azt mondom, hogy tévedett.
hogy képzeled ezt a szitut?
-a meccs előtt egy eldugott lebujban Laporta átadott egy csekély összeget González Vázqueznek, aki 81 perc eltelte után mást nem tudott tenni, minthogy egy Zaragoza védő idióta és amatőr megmozdulása után ajándék tizit fújt. mást nem tehetett, hisz alig volt hátra 8perc. ha nem fújja be, akkor vissza kell adnia a pénzt.

Te is így gondolod?

:lol: :lol: :lol: ](*,)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.17. 13:59:24

Szerkeszt gombot meg még mindíg nem ismered.. :lol:

Na,itt van pl. az El Clássico,amit cruyff említett..a meleg r.banc feldobta magát,tizi..nc..s bármelyik meccseteket megnézzük,a meleg frontról valakit mindíg előbb küldhetnének zuhanyozni..nem szoktam real meccset nézni,de olvasgatni igen,amiből az derül ki,hogy madridban is van hátszél..azon mondatoddal meg egyetértek,hogy lezárod,mert kezdesz nevetségessé válni.. :lol:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.17. 13:55:23

De zárjuk is le tényleg , úgy se lehet titeket meggyözni a két kamu góülról ,szerintetek még ez is jogos volt :S A madridistán ajánlom figyelmetekbe egy belinkelt kép árulkodó jeleit,amit már nehezen tudnátok kimagyarázni .
Saviola írta:Te beteg vagy..haluzol..nem akard,hogy felsoroljam azt a pár millió tévedést a javatokra..te meg jössz itt 3 esettel,aminél többet nem is tudsz..s az egyértelművel meg vitatkoznék..savanyű a szőlő,mert tegnap beégtetek..maradjunk ennyiben. :lol:
Én mondtam hármat csak hasraütésszerűen te abból a millióból egyet se...hallgatlak...

Ismét megkérlek kisgyerek ,hogy ne személyeskedj ,gyözz meg ész érvekkel ,ne a levegőbe puffogtass... 2 diplomás vállakozó vagyok . Úgy hogy a szellemi képességeimben próbálsz fogást keresni , Felejtsd el...

Elhiszem, hogy 2 diplomás vagy, de úgy látszik ez is kevés a SZERKSZT gomb használatához...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.17. 13:55:05

Te beteg vagy..haluzol..nem akard,hogy felsoroljam azt a pár millió tévedést a javatokra..te meg jössz itt 3 esettel,aminél többet nem is tudsz..s az egyértelművel meg vitatkoznék..savanyú a szőlő,mert tegnap beégtetek..maradjunk ennyiben. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2008.02.17. 13:56:43-kor.
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.17. 13:52:46

Saviola írta:Mi ám,s nem is kérdeztük a véleményed..a madrid sokszor a hatalmas f.szmákjának köszönhetően húzta be a meccset..s néha a bíró is segített.."néha"..szóval,stfu. :roll:
Egy bírói bakit felhoznál a Madriddal szemben - Én tudnék jópárat a Barcával - messi tavalyi kezes gólja ,Felsőlécről lepattant labda amit megadtak ,de egyértelműen nem volt bent ,a tegnapiról nem is beszélve... Bunda szagú....
cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.17. 13:52:28

Alessandro írta:
battya írta:Már Zozzyt sem értettem a madridistán..

Mi köze van, ehhez a "mákhoz" a mi tavalyi "mákjainkhoz"?
Miért van 1-2 embernek deja vu-je?

Nem értem :roll:
Ezt mondjuk én magam se értem , mi tavaly lehet ,hogy utolsó percekben fordítottuk meg de pl nem bírói bakikkal hanem küzdeni akarással ,nos már csak ebből a szempontból sem összehasonlítható a 2 Vagy Ti a tegnap illetve az elmúlt Barca meccsekben láttatok küzdeni akarást ,csapatszellemet ,és brusztolást?? Ha igen akkor előre is bocsánat mindenkitől. Az elmúlt 3 meccsből 2szer Xavi mentett ,tegnap meg a bíró.... De Ja Vu... Ti tudjátok...
Hát persze... küzdeni akarással.... most is egész véletlenül mikor a madrid égett a betis ellen a bíró sportárs (aki tavaly anno ELCSALTA az el clásicót a madridnak (3-3)) 6 percet pakolt rá egy olyan meccsre ,ahol spanyol viszonyokhoz képest alig állt a játék..... ez a bíró anno simán kiszórta Oleguert egy rossz ütemű becsúszást követően, de Salgado aki szándékosan, hátulról, tarkón fejelte az előtte álló támadót, maradhatott a pályán.... ez nem szúrta a szemét senkinek.
VISCA EL BARCA!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.17. 13:44:24

Mi ám,s nem is kérdeztük a véleményed..a madrid sokszor a hatalmas f.szmákjának köszönhetően húzta be a meccset..s néha a bíró is segített.."néha"..szóval,stfu. :roll:
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.17. 13:40:54

battya írta:Már Zozzyt sem értettem a madridistán..

Ezt mondjuk én magam se értem , mi tavaly lehet ,hogy utolsó percekben fordítottuk meg de pl nem bírói bakikkal hanem küzdeni akarással ,nos már csak ebből a szempontból sem összehasonlítható a 2 Vagy Ti a tegnap illetve az elmúlt Barca meccsekben láttatok küzdeni akarást ,csapatszellemet ,és brusztolást?? Ha igen akkor előre is bocsánat mindenkitől. Az elmúlt 3 meccsből 2szer Xavi mentett ,tegnap meg a bíró.... De Ja Vu... Ti tudjátok...
cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.17. 13:29:24

Alessandro írta:
cruyff írta:Akkor nincs de ja vu-m, ha a meccs utáni sport1-es hegyiivános meg farkasróbertes eszmefuttatásokra gondolok. Anno nem csöpögtek a rosszindulattól. mint most.... :wink:

Azért ha belegondolsz sok jót nem lehetett elmondani a Barca meccsről.
Ez sajnos így igaz. Én csak arról beszélek, hogy a sport1-nél van egyfajta kettős mérce. Ha a Barca javára "téved" a bíró, még húsz perccel a lefújás után után is téma. Ha a madrid javára "téved" akkor simán elsiklanak felette. Ez a gusztustalan. Hegyi Iván: "a Barca (többek között Militonak köszönheti, hogy.....) én néztem jó pár madrid meccset is.. érdekes, hogy ott sosem hangzik el, hogy ki, mit , minek, hogyan, stb.. "köszönhet".... mikor a madrid ellen 5 ezerszázalékos ziccer marad kihasználatlanul, és a blankók az utolsó előtti percben nyernek 1-0-ra, vagy 2-1-re, volt már rá példa, nem egy, nem kettő, nem három, nem négy, nem öt, nem hat....... akkor érdekes módon sosem kísérik a meccset ilyen "fantasztikus" eszmefuttatások..... Hegyi Iván és a mérkőzés alatt Farkas úr, egyszerűen gusztustalanok voltak. Ez a véleményem.
VISCA EL BARCA!
battya
Jugador del Barça

2008.02.17. 13:27:50

Már Zozzyt sem értettem a madridistán..

Real Madrid.
EFOTT
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.17. 13:17:24

cruyff írta:Akkor nincs de ja vu-m, ha a meccs utáni sport1-es hegyiivános meg farkasróbertes eszmefuttatásokra gondolok. Anno nem csöpögtek a rosszindulattól. mint most.... :wink:

Azért ha belegondolsz sok jót nem lehetett elmondani a Barca meccsről.
cruyff
Entrenador del Barça

2008.02.17. 13:14:03

Akkor nincs de ja vu-m, ha a meccs utáni sport1-es hegyiivános meg farkasróbertes eszmefuttatásokra gondolok. Anno nem csöpögtek a rosszindulattól. mint most.... :wink:
VISCA EL BARCA!
home
Jugador d'estrella

2008.02.17. 13:00:41

valahogy emlékeztetett ez a meccs egy másik csapat tavalyi meccsére...hagy ne mondjak nevet....
ennyi meccs után már jól jött a szerencse...
olyan ,,dezsávű" érzésem van....nektek nem???
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:35:51

vaLe5 írta:Nem a bíró volt jószivü , hanem a védő volt barom , nyugodtan kiengedhette volna a labdát. Másrészt a realnak álltalában fele ennyiért is 11 est adnak ugyhogy ne legyen lelki ismeret furdalásotok.
ez igaz. egyébként a zarának is volt 11ese, plusz vagy négy 100%os helyzete, ha azokat lerendezik, akkor most nincs miről beszélni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.02.17. 12:33:08

Capon írta:Az a 11-es nem is olyan kamú. Mikor lassitva visszafelé megnézed lehet látni, hogy majdnem a könyökétől gurul végig a labda a váláig.
Nem a bíró volt jószivü , hanem a védő volt barom , nyugodtan kiengedhette volna a labdát. Másrészt a realnak álltalában fele ennyiért is 11 est adnak ugyhogy ne legyen lelki ismeret furdalásotok.
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:29:12

Capon írta:Az a 11-es nem is olyan kamú. Mikor lassitva visszafelé megnézed lehet látni, hogy majdnem a könyökétől gurul végig a labda a váláig.
hát nem tudom, de akárhányszor néztem meg a szitut, nagyon jószívű bírónak kell lennie annak, aki ezt befújja...
de mindegy, azért petíciót nem fogok gyártani ezügyben :lol:
mindenesetere ha élni akarunk az így leesett lehetőséggel, akkor a mostaninál nagyságrendekkel többet kell nyújtani, vagy elfelejthetjük a francba az egészet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:26:39

Van olyan lassítás, amelyet elnézve jogos a tizi, és van olyan, ahol abszolút azt látni, hogy inkább vállal szelídíti meg a zsugát Juanfran. Mindegy már, tanulnunk kell ebből a meccsből-hogy még egyszer nem lesz ilyen mákunk, és tenni is kell vmit a győzelemért-, és megérezni a "vérszagot"...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Capon
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:24:33

Az a 11-es nem is olyan kamú. Mikor lassitva visszafelé megnézed lehet látni, hogy majdnem a könyökétől gurul végig a labda a váláig.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.17. 12:14:14

mákunk volt azzal, h a zara egyszerűen nem tudott több gólt szerezni, a bíró - pontosabban a partjelzője - egyértelműen segített nekünk a kamu 11essel, de mindezeket lesz.arom. lényeg a három pont, meg az, h a madrid zakózott, így talán vmivel nagyobb lett az esélyünk a helycserére.
viszont ha a mutatott játékunkat nézem, már egyáltalán nem ilyen vidám a helyzet... ugyanaz a nulla, minden különösebb elképzelést nélkülöző semmi, mint ami eddig volt. és nem mindig lesz egy ilyen bíró, aki segít rajtunk.

hegyit meg ne piszkáljátok, pláne ne ebben a topikban! nem rossz ember, ráadásul nemcsak beszél a fociról, hanem jól is nyomja azt, ellentétben néhány más "szakértővel". egy "baja" van, h madridszurkoló, ezért nem hullámzott az örömtől a meccs után a stúdióban.
egyébként is elég tré volt ott a hangulat, sok a madridista arrafelé.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt