Alessandro írta:cruyff írta:Akkor nincs de ja vu-m, ha a meccs utáni sport1-es hegyiivános meg farkasróbertes eszmefuttatásokra gondolok. Anno nem csöpögtek a rosszindulattól. mint most....

Azért ha belegondolsz sok jót nem lehetett elmondani a Barca meccsről.
Ez sajnos így igaz. Én csak arról beszélek, hogy a sport1-nél van egyfajta kettős mérce. Ha a Barca javára "téved" a bíró, még húsz perccel a lefújás után után is téma. Ha a madrid javára "téved" akkor simán elsiklanak felette. Ez a gusztustalan. Hegyi Iván: "a Barca (többek között Militonak köszönheti, hogy.....) én néztem jó pár madrid meccset is.. érdekes, hogy ott sosem hangzik el, hogy ki, mit , minek, hogyan, stb.. "köszönhet".... mikor a madrid ellen 5 ezerszázalékos ziccer marad kihasználatlanul, és a blankók az utolsó előtti percben nyernek 1-0-ra, vagy 2-1-re, volt már rá példa, nem egy, nem kettő, nem három, nem négy, nem öt, nem hat....... akkor érdekes módon sosem kísérik a meccset ilyen "fantasztikus" eszmefuttatások..... Hegyi Iván és a mérkőzés alatt Farkas úr, egyszerűen gusztustalanok voltak. Ez a véleményem.