Ronaldinho nem került be a Valencia ellen készülő keretbe
Íme a keretünk:
Kapusok: Valdes and Pinto
Védők: Zambrotta, Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Touré, Edmílson, Iniesta, Gudjohnsen
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan
Ronaldiho tehát megint kimaradt. Csak tegnap tudott edzeni egy 40 percet illetve ma délelőtt már együtt edzett a többiekkel, de nem került fel a listára. Oleguernek tegnap megint történt valami a kezével, az orvosok majd megmondják, hogy mi van vele. Jó hír viszont, hogy visszatér Zambrotta a jobb oldalra és Puyol így újra középen játszhat.
Az én kezdőm holnapra, vagyis szerintem így fogja a pályára küldeni a fiúkat a Míster:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Touré, Guddy/Iniesta - Iniesta/Bojan, Eto'o, Henry.
Nagyon remélem, hogy Iniesta kezd a középpályán de ahogy Rijkaardot ismerem Guddy fog kezdeni és Iniesta a jobb oldalt fog játszani. A 2. félidőben majd lejön úgy az 55.-58. perc környékén a "szőke katasztrófa", helyette Bojan játszik majd, Iniesta pedig visszalép a középpályára. Már nem 1x csinálta így és szerintem most is így lesz...mondjuk a jelenlegi helyzetben nemnagyon csinálhatna mást...

A lényeg, hogy NYERNI kell holnap és bejutni a döntőbe!!! Ez talán adhatna majd egy lökést a következő bajnokikra.
U.I.: Laporta egyébként extra pénzt ajánlott fel a fiúknak a tegnapi edzésen, ha továbbjutnak a Valencia ellen. Txiki is tartot egy jó 20 perces "hegyibeszédet" a motivációról. Remélem valamennyire hatni fog rájuk...