Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. Elhalasztotta a műtétet a szezon végéig, addig pedig gyógykezelésekkel és edzésekkel próbál készülni a meccsekre. Azért is maradt ki az Alméria ellen, hogy a Valencia ellen játszhasson.Ronaldinho&Barca írta:Köszönjük Titinho az infókat.teljessen egyetértek veled a kezdőben.
Egy kérdés csak Touréval most miújság??? fáj a háta, de fontos meccseken ittlesz vagy hogyisvan ez???
cruyff írta:Jól játszottak. De egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha 89 percen keresztül jól játszunk és nálunk van a labda, akkor abban a fennmaradó 1 percben kapunk gólt? A Barca ellen szerintem még a REAC-nak is lenne reális esélye, hogy egy gólt "találjon"... és ezért félek egy kicsit a celtic elleni visszavágótól, a komolyabb ellenfelekről nem is szólva... valahogy nagyon peches szezonunk van...
Az a Valencia már a múlté mint "az a Barca is" aki bugdácsoltÁkocka írta:Fernando, igazad van, de én nem csak erre a meccsre gondoltam. A Valencia egy hazai bajnokin se nagyin erőteti a támadást, mert nem megy nekik. Viszont a védekezésük már kezd tűrhető lenni, főleg hogy Timo is kezdi meghálálni a bizalmat.
Nem ez a lényeg. A REAC-ot szándékos túlzásként hoztam fel persze, de nem itt van a kutya elásva. Minden meccsen rendre elkerülhető gólokat kapunk. A Barca mindig a határon futballozik. Én nem emlékszem olyanra, mikor nem hajszálon múlt volna a továbbjutásunk vagy a győzelmünk, viszont sok olyanra emlékszem, hogy simává tehettük volna. És igaz ez az egyenes kiesési szakaszra, éppúgy mint a bajnokságra. A tavalyi szezont csak mi tudtuk IGY elveszteni... (lsd...gekkodan írta:Ez azért kicsit erős. Általában jellemző, hogy az a csapat amelyik agyontámadja magát és nem jönnek be a próbálkozások, az beszív egy gólt. Így szokott lenni. Mivel az ellenfeled átengedi a területet és kvázi a félpályáról indítod a támadásaidat, így élelmes helyzetben egy csapat ilyenkor sikeres kontrát tud vezetni. Tegnap ez volt a séma. Nem hiszem, hogy itt Barca-szindrómáról kellene beszélni, főleg úgy, hogy a bajnokságban mi kaptuk a legkevesebb gólt. A védelmünkben akad néha gikszer, de nem ez a jellemzője a hátsó alakzatnak. Alapvetően jól végzik a dolgukat. Ez ami tegnap történt egy teljesen egyszerű séma, bármelyik csapatnál előfordulhat. Az első 20 percben be kellett volna lőni a helyzeteket és nincs ez. Onnantól már ők hajtanak és mi pedig kellemesebb tempóban növelhettük volna az előnyünket.cruyff írta:Jól játszottak. De egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha 89 percen keresztül jól játszunk és nálunk van a labda, akkor abban a fennmaradó 1 percben kapunk gólt? A Barca ellen szerintem még a REAC-nak is lenne reális esélye, hogy egy gólt "találjon"... és ezért félek egy kicsit a celtic elleni visszavágótól, a komolyabb ellenfelekről nem is szólva... valahogy nagyon peches szezonunk van...
Ennyi, nem több.
Egyrészt, a folyamatos nyomást bravúrosan, és szerencsésen egyszerre átvészelték. Ez dicsérendő, s roppant bosszantó. Számomra az Atl. M. - Real . M. mérkőzésen átéltek jutottak eszebe, az is roppant bosszantó volt. Azért álljunk megy egy pillanatra. A Valenci csapatában többnyire technikás, támadójellegű játékosok szerepelnek, akiktől ilyen formában kész csoda, hogy így állták a sarat. ha ennyire jó összjáték, sok lehetőség ellenére sem sikerül bevenni az ellenfél hálóját, az sokszor még többet von maga után. Tegnap hála az utolsó percekig való kitartásnak, s a lelkesedésnek sikerült kozmetikázni az erdményen. Ennek igen is, örülhetünk, hasonló hozzáálás ritkán mutatkozott meg az évben. Másrészt természetesen egy offenzív csapat rengeteg erőt mozgósít, jobban fárad, fejbenméginkábbb. A bajt tetézi, hogy a sikertelen próbálkozások könnyen kedvét szeghetik a játékosoknak, s figyelmetlenné válnak. Nem lehet végig támadni, s az ellenfélnek ilyenkor az a dolga, hogy a "semmiből" szerezzen gólt. Valóban, a Camp Nou-ban szököévente lehet támadó futbalal előrukkoló csapatot látni. Legutóbb talán a L'Pool volt, én a legutóbbi Clásicot nem tenném ebbe a kategóriába. A kihagyott helyzetek után könnyen lehet gólt kapni. Én azt tartom fontosnak, hogy mit láttam a gyepen, mennyi helyzetet, milyen hozzáállást. Ez nagyon jó, bizakodásra ad okot. Az eredmény pedig nem vészes, nekem itt senki se mondja, hogy a Valenciaz esélyes, stb. Badarság. Grat Hildebrand-nak!Fernando írta:Könyörgöm a Barca ellen idegenben ki ne játszana védekező/biztonsági focit?Ákocka írta:Jah, és még annyit szerettem volna mondani, hogy egyetlen dolgot nem értek csak Koemannal kapcsolatban: miért ilyen deffenzív focit képvisel?
Mert az egy dolog, hogy játékosként védő volt, de könyörgöm, ő a leggólerősebb védő a football történelmében! 503 meccsen 193 gól.Még a Real is, kb ugyanolyan meccs volt mint a december 23.-ai csak jobbak voltunk lényegesen, és a végén a gólunk is megérdemelt volt
Könyörgöm a Barca ellen idegenben ki ne játszana védekező/biztonsági focit?Ákocka írta:Jah, és még annyit szerettem volna mondani, hogy egyetlen dolgot nem értek csak Koemannal kapcsolatban: miért ilyen deffenzív focit képvisel?
Mert az egy dolog, hogy játékosként védő volt, de könyörgöm, ő a leggólerősebb védő a football történelmében! 503 meccsen 193 gól.
Nem gondolnám hogy a Valenciának több a sansza. Még akkor sem, ha a 0:0 is nekik lenne jó. Nem tudom elképzelni, hogy ettől a Valenciától kikapjunk. Márpedig ha nem kapunk ki, akkor csak az a bizonyos 0:0 jelentené a kiesésünket... Abban viszont biztos vagyok, hogy betalálunk majd.OvaMind írta:1-1-jó mezőnyjáték ide, sok helyzet oda, a Valencia az esélyes.
Ez azért kicsit erős. Általában jellemző, hogy az a csapat amelyik agyontámadja magát és nem jönnek be a próbálkozások, az beszív egy gólt. Így szokott lenni. Mivel az ellenfeled átengedi a területet és kvázi a félpályáról indítod a támadásaidat, így élelmes helyzetben egy csapat ilyenkor sikeres kontrát tud vezetni. Tegnap ez volt a séma. Nem hiszem, hogy itt Barca-szindrómáról kellene beszélni, főleg úgy, hogy a bajnokságban mi kaptuk a legkevesebb gólt. A védelmünkben akad néha gikszer, de nem ez a jellemzője a hátsó alakzatnak. Alapvetően jól végzik a dolgukat. Ez ami tegnap történt egy teljesen egyszerű séma, bármelyik csapatnál előfordulhat. Az első 20 percben be kellett volna lőni a helyzeteket és nincs ez. Onnantól már ők hajtanak és mi pedig kellemesebb tempóban növelhettük volna az előnyünket.cruyff írta:Jól játszottak. De egy valamit nem értek. Miért van az, hogy ha 89 percen keresztül jól játszunk és nálunk van a labda, akkor abban a fennmaradó 1 percben kapunk gólt? A Barca ellen szerintem még a REAC-nak is lenne reális esélye, hogy egy gólt "találjon"... és ezért félek egy kicsit a celtic elleni visszavágótól, a komolyabb ellenfelekről nem is szólva... valahogy nagyon peches szezonunk van...