Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.31. 10:56:00

Remélem azért Guariola sem marad maximum addig még valami nagyedző alánemír! Mondjuk kicsit gondolkodtam és Rijkardot itt szidjuk pedig bennt vagyunk a Bl-ben és a bajnokságban is még-még aránylag lehet esélyünk! De ott van Ancelotti aki a Milánnal nemistudom milyen mélységebn van és már nem előszőr! Szóval ha Rejki ennyit kap tőlünk akkor ő mennyit kaphat a Milán szurkolóitól erre lennék azért kiváncsi!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.31. 10:51:16

Titinho írta:...
Na ez nem hangzik rosszul! Én már beletörődtem igazából, hogy nyárig marad, de nem bánkódnék ha mégsem így történne. Guardiola lehet sokra hivatott, viszont az erősen benne van a pakliban, hogy holnap a játékosok meghalnak Rijkaardért...Persze lehet, hogy egy BL győzelemhez pont egy ilyen ultimátumos fenyegetés kell.
Titinho
Director del Fútbol

2008.03.31. 10:20:46

Na...számomra meglepő cikkeket találtam a Sport.es-en és az El Mundo-n!

Laporta elérkezett 5 éves fennálása legnehezebb pontjához!!!
Mind a két sajtóorgánum tudni véli, hogy Laporta már nem bízik Rijkaardban és megkapta az ultimátumot! Az El Mundo címlapján is ez van, fekete háttér előtt Rijkaard, fölé nagy betűkkel, hogy Ultimatum!

A cikkek arról szólnak, hogy a holnapi Schalke elleni meccs lehet Rijkaard utolsó meccse a Barca kispadján amennyiben nem tudja a Barca megverni a Schalkét. Egyfajta "meccslabda" (az El Mundo-s cikk címe is ez) lesz ez a Místernek. Ha holnap kikap a Barca, mégpedig úgy, hogy nehéz helyzetbe kerül a továbbjutás akkor már holnap este megköszönik Rijkaard munkáját és a Barca B jelenlegi edzője Guardiola veszi át a helyét a fennmaradó 8 bajnoki erejéig, hogy a vasárnapi Getafe elleni otthoni meccsre már Guardiola készítse fel a csapatot. Ezzel egyébként a Sport.es foglalkozik nagyobb terjedelemben. Taglalja még Guardiola szerepét a Barca, a spanyol válogatott valamint Katalónia körében. Azt írják, hogy egy igazi Barcás irányíthatná a jelenlegi csapatot.

Van is egy szavazás az El Mundo-n, ami arról kérdez, hogy: Szerinted ki üljön a Barca kispadján a szezon hátralévő meccsein? Két választás van: 1. Rijkaard 2. Guardiola. A szavazást amikor néztem, kb. 4500-an szavaztak és 56% mondta azt, hogy ő Guardiola-t szeretné a hátralévő 8 meccsre.

Nagyon úgy tűnik nekem, hogy ez most nem kacsa. Volt egy fajta "ultimátum" még azt hiszem októberben-november környékén de azt mindenki cáfolta. Vagyis...szeretném inkább azt hinni, hogy ez nem kacsa. Rijkaardnak tehát úgy néz ki, hogy tényleg "meccslabda" lesz a holnapi meccs, amelyen győznie kell, hogy a hétvégén is még ő maradjon az edző. Igazság szerint én ezeknek a cikkeknek adok igazat...ha nem nyerünk akkor menjen és jöjjön év végéig Guardiola...Ennél rosszabat már nem csinálhat még ő sem...közben pedig megkezdeni a tárgyalásokat Mourinho-val, hogy év végén vegye át a Barca kispadját...ez lenne szerintem a jelenlegi állást nézve az ideális döntés.

Na ez egy kicsit hosszú lett, de legalább kifejtettem egy kicsit bővebben a véleményemet... :wink: Na peace emberek.

szerk.: Annyit még hozzátennék, hogy Txiki-t is megkérdezték a jelenlegi helyzetről egy interjúban és hivatalosan is elismerte, hogy KRÍZIS van a csapatnál és hogy nyáron nehéz és nagy döntéseket fognak meghozni a jövő szempontjából. Ő persze még mindig támogatja Rijkaard-ot, (hiszem közismerten nagy spanok) de ezt nem csak ő dönti el hanem az igazgatótanács többi tagja is.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 22:40:02

Saviola írta:
Ha ez így van,akkor a két Schalke meccs közötti időben égünk tovább,s lecsúszunk a 6. helyre..jó is lesz..élvezni fogom. :oops: :evil:
Nem szép amit mondasz, viszont annál sanszosabb... :roll: :? :oops:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.30. 22:38:42

gekkodan írta:Azok után, hogy kijelölte a BL-keretet, ki hiszi még el, hogy keddig lemond? :cry:

Esélytelen... Kijelöli a keretet, aláírunk egy szerződést Mourinhoval Gelsenkirchen felé, mondjuk Párizsban és Mourinho már a padon ülve dirigálja a srácokat Kedden? Jó lenne, de esélye 0!

Frankie addig fog maradni, amig a BL-ből ki nem esünk. Mert a bajnokság elszált és Laportáék is tudják, hogy valós sanszunk már kizárólag a BL-re van, azok után, hogy a Madrid előzéséhez már a Villarealon is át kell lépni, tehát 2 ellenfél van 1 helyett és 1-el kevesebb forduló. Sansztalan.
Ha ez így van,akkor a két Schalke meccs közötti időben égünk tovább,s lecsúszunk a 6. helyre..jó is lesz..élvezni fogom. :oops: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 22:20:02

Azok után, hogy kijelölte a BL-keretet, ki hiszi még el, hogy keddig lemond? :cry:

Esélytelen... Kijelöli a keretet, aláírunk egy szerződést Mourinhoval Gelsenkirchen felé, mondjuk Párizsban és Mourinho már a padon ülve dirigálja a srácokat Kedden? Jó lenne, de esélye 0!

Frankie addig fog maradni, amig a BL-ből ki nem esünk. Mert a bajnokság elszált és Laportáék is tudják, hogy valós sanszunk már kizárólag a BL-re van, azok után, hogy a Madrid előzéséhez már a Villarealon is át kell lépni, tehát 2 ellenfél van 1 helyett és 1-el kevesebb forduló. Sansztalan.
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.03.30. 21:59:22

Messa írta:
M.Riijkaard írta:Nem kell számlaszám?Visca!

Csak akkor ezeknek az úriembereknek az árúkat is kilehetne számolni:
Zambrotta,Abidal,Thuram?Ronaldinhó,Decó,Gudhnjohnsen,Oleguer.

Ezekből gondolom lehetne fedezni azoknak az árúkat akiket már egyszer
leírtam.
Nem értem, miért kéne eladni a kezdő csapat felét? Mondjuk ezekből itt maradhatna Decó, Abidal, talán még Ronnie.
Decó? miről beszélsz? vazze utobbi 2 évben annyi nem mutatott mint BOjan ebben az idényben. Deco elmehet ahová akar . Abidal maradjon más lehetséges bal hatved nincs. ( visszasirom GIO van bronkhorszt-ot)
Zambi is maradhatna jobb mint egy oleger és sztem meg mindig hasznos akar hol a palya reszen bevetheto..
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.30. 21:42:27

Lehet, hogy tegnap mentálisan képtelen volt feltüzelni a csapatot, dé kérem...
nálam ez a vereség még mindig 80%-ban a játékosok csúfos kudarca volt!
Hibáztatni őt is kell, de azt azért gondolni lehetett, hogy az elmúlt idpszak rossz emlékeiből tanult, s nem labdatartásra kérte őket, illetve masszív védekezésre. Azt gondolom, Neskeens sem megfelelő ember, ismerve Rijkaard-ot, a vezetésnek egy karizmatikus, keménykezű másodedzőt kellett volna igazolni mellé, aki főleg pszichésen lenne képes segítséget nyújtani! Erre Ten Cate mindenképp alkalmasabb volt, hiszen akkor nem volt ekkora baj a fejekben, s most a Chelsea-nél is megmondja ha van vmi gondja, sőt, még vitába is keveredik azzal, aki nem megfelelően viselkedik...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.30. 21:20:37

M.Riijkaard írta:Nem kell számlaszám?Visca!

Csak akkor ezeknek az úriembereknek az árúkat is kilehetne számolni:
Zambrotta,Abidal,Thuram?Ronaldinhó,Decó,Gudhnjohnsen,Oleguer.

Ezekből gondolom lehetne fedezni azoknak az árúkat akiket már egyszer
leírtam.
Nem értem, miért kéne eladni a kezdő csapat felét? Mondjuk ezekből itt maradhatna Decó, Abidal, talán még Ronnie.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.03.30. 21:11:30

Meg lehet azt magyarázni szerintem....
naz 1 dolog h felvázolta a szitut nekik..de nem mind1 hogy hogyan..
Úgy mint eg havernak vagy mint egy edző a játékosnak, és sztem nem utóbbi történt! Ez itt a baj. MOst mondja rijkaard hogy nem marciusban dől el a bajnokság. Ugyan ezt fogja mondani arprilisban és májusban is mindaddig amég mar matematikai esély sem lesz a bajnoki cim megszerzésére.(ha addig még itt lesz edző....) Szval ez az állapot 70% frankie hibája szerintem.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.30. 21:07:46

Gomezinho írta:Rijkardban az a baj szerintem hogy ő a játékosoknak inkább barát mint edző! :( És ez nem lehet egy öltözőben :( Ezért nem tud ugy tüzet hozni a játékosokba , bár ilyen szinten maguktól is rájöhetnének hogy mi a szitu :(
PONTOSAN! Hiszen mindenki azt mondja(játékosok), hogy rejkárd jó edző és
jóban vannak vele. Akkor inkább helyezzék át Riijkardot a baráti részlegre és majd jókat sörözgetnek a kocsmákba meccsek után és a játékosok csodameséket mondanak Mourinho-ról Riijkardak, hogy hogyan fordítottak a 2. félidőben 3-0-ról
Kép
Més que un club
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.03.30. 21:06:15

Nem tudom, hogy volt-e, a Marca-n nyilatkozta:

,,Ezt a dolgot nagyon nehéz megmagyarázni, és majdnem hihetetlen, hogy hogy változott meg a meccs a második félidőre" állítja a holland, aki utalt arra, hogy ,,totális fölény volt". Rijkaard elismerte, hogy nem tudja megmagyarázni a történteket, de kitart amellett, hogy ,,egy könnyűnek tűnő mérkőzés volt és hagytuk kicsúszni" (a kezeink közül- ez csak hogy magyarosabb legyen). ,,Beszéltük a szünetben, hogy motiváltan kell kimennünk, folytatva a nyomást és a lehető legtöbbet tartózkodni az ellenfél térfelén. A megoldás abban volt, hogy úgy folytatjuk, mint az első félidőben, de nem így történt"
,,Most bocsánatot kell kérni a szurkolóktól" (a sociok alatt gondolom nem csak a bérletesekre gondolt, meg a pártoló tagokra), és hozzátette, hogy ,,most legjoobb megőrizni a nyugalmat, habár ez egy nehéz pillanat".

A cikk még azt is írja, hogy szégyenli magát... Bár ezt nem idézték szószerint.

Ajánlom a főoldal híreit. :wink:
S.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2008.03.30. 21:08:39-kor.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.30. 21:03:30

Sajnos most szerintem az a gond Laportáék fejében hogy egy győzelem után csak ujabb bizonytalanság jön! Hogy adjanak még egy eélyt neki vagy váltani kell? Laporta is gondban van de Frenky mégnagyobban!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.30. 21:00:47

Rijkardban az a baj szerintem hogy ő a játékosoknak inkább barát mint edző! :( És ez nem lehet egy öltözőben :( Ezért nem tud ugy tüzet hozni a játékosokba , bár iylen szinten maguktól is rájöhetnének hogy mi a szitu :(
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.30. 20:47:43

még nem, de várjuk a legfrissebb híreket. Valamit kéne csinálnia, hogy ne üljünk rá az eredményre. Ez egyszerűen botrányos, hogy a félidőben nem tud lelkesedést adni nekik. Ha tudja hogy rá fogunk ülni az eredményre, akkor amint vezetünk, Inistát kicsit hátrébb kéne rendelni,a félidőben meg átálni 4-2-2-2 re, és behozni még egy vkpt.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.30. 20:42:07

baguvixXx írta:
Benga írta:Szánalmas vagy. Ráadásul még vicces se. Sztem bújjá el egy magyar helyesírási lexikonnal karöltve. A hozzászólásod magáért beszél. Gratulálok.
Neked ez fontos egy edzőben?
Csak feltűnt hogy miket írkálsz miközben másokat tanítassz "helyesírni"
Amúgy igazad van tőlem akárhogy nézhet ki egy edző csak legyen jó szakmai tudása.
Ezt nem pont itt kéne megtárgyalni és, ha lehagyok egy l betűt az tán gépelési hiba. Ha a másikat meg nem értetted akkor...

témához meg: Én csak azt sajnálom, hogy nagy valószínűséggel úgy fog távozni, hogy kellemetlen emlékeink lesznek vele. Kár érte.
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.03.30. 20:34:52

Benga írta:Szánalmas vagy. Ráadásul még vicces se. Sztem bújjá el egy magyar helyesírási lexikonna karöltve. A hozzászólásod magáért beszél. Gratulálok.
Csak feltűnt hogy miket írkálsz miközben másokat tanítassz "helyesírni"
Amúgy igazad van tőlem akárhogy nézhet ki egy edző csak legyen jó szakmai tudása.
barcafan91
Barça B

2008.03.30. 20:26:41

aky01 írta:Az-az igazság,hogy sajnálom ezt az embert!!!Annak ellenére mondom ezt,hogy én is edző váltás mellett vagyok,erősen!De akkor is,nem értem miért járatja le magát ennyire..miért nem mondd le és távozik emelt fővel?ÉN ezt tenném a helyében.
Go Mourinho...

már nem tud emelt fővel távozni... sajnos :?
Benga
Entrenador del Barça

2008.03.30. 20:16:16

Messi-#19 írta:Ez eddig még fel sem tűnt! Riijkar raszta!!! :lol: :lol: !
Mikor mosott utoljára hajat? Nameg arról nem is beszélve milyen büdös lehet :D A szeme meg tiszta vörös :roll: kicsise lehet ideges, vagy fáradt azon a képen. melsleg orrán is fénylik a zsír! Nah ilyen edzőnk van nekünk!
(Elfogyott a bizalom? - cikk)
Szánalmas vagy. Ráadásul még vicces se. Sztem bújjá el egy magyar helyesírási lexikonna karöltve. A hozzászólásod magáért beszél. Gratulálok.
aky01
Jugador d'estrella

2008.03.30. 20:15:28

Az-az igazság,hogy sajnálom ezt az embert!!!Annak ellenére mondom ezt,hogy én is edző váltás mellett vagyok,erősen!De akkor is,nem értem miért járatja le magát ennyire..miért nem mondd le és távozik emelt fővel?ÉN ezt tenném a helyében.
Go Mourinho...
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.03.30. 20:13:18

Ez eddig még fel sem tűnt! Riijkar raszta!!! :lol: :lol: !
Mikor mosott utoljára hajat? Nameg arról nem is beszélve milyen büdös lehet :D A szeme meg tiszta vörös :roll: kicsise lehet ideges, vagy fáradt azon a képen. melsleg orrán is fénylik a zsír! Nah ilyen edzőnk van nekünk!
(Elfogyott a bizalom? - cikk)
Kép
Més que un club
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 20:06:25

Nem vonnék le messzemenő következtetéseket abból, amit kiraktak a kedves szerkesztők az oldalra, miszerint Laporta és Rijkaard nem beszélgetett tegnap a reptéren.

Sajnos még mindig Ő az edző és holnap Laporta nem azt fogja nyilatkozni, hogy ennyi volt, hanem hogy gázok vannak, de összefogás kell és az a csapat érdeke, hogy most egység legyen, nem pedig személycserék. :( :roll:
Sacchi
Jugador d'estrella

2008.03.30. 19:36:57

az a Madrid nagyon romokban hever/hevert
Capello után azért nem mondanám, hogy romokban hevert. Schuster lehet, hogy jobb Rijkaardnál, de messze van a Mourinho/Lippi/Benítez szintű edzőktől. :roll:

OFF end.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 19:36:08

Replay írta:Ez most mit is jelent?
http://href.hu/x/56ju
Igazából csak annyi, hogy megint keresik a felelősöket és megkérdezgették a culékat. Rijkaard kontra játékosoknál a többség Rijkaardot okolja, viszont úgy összességében a kialakult helyzetért Laportát hibáztatják. Legalábbis amennyit megértettem belőle angolul.
barcatom
Jugador del Barça

2008.03.30. 19:35:30

Egyszerüen már szégyen, hogy egy ekkora klubbnak ilyen eddzöje van, és azért mondom mert szinte hiába Frank-el nyertünk két bajnokságot bl-t, az koránsem az ö érdeme igy utólag, azokkal és jól olvassátok nem ezekkel mert ezek a játékosok már nem azok(Roni)!, más nem rossz eddzö is megnyerheti!+ tényleg nem tudjuk innen mekkora érdeme lehetett abba henk ten caténak!!!! Szóval utálom magunkat ezért hogy nem képesek egy jó eddzöre finanszirozni, és mért kell ennyit várnunk, mit tudna ugyan elrontani egy eddzö váltás! És ha lemaradunk Mourinho-ról megörülök, még benitez jó lenne de kevés az esély rá szerintem, figyeljétek meg majd a végén elbasszák és mikor már botrány lesz, hoznak majd egy senkiházit! Ilyen Van bastenek , Koumanok, NEM KELLENEK,. Részemröl egy holland jöhet Hiddink, de az is inkább válogatott eddző!! Ezt az egyet irigylem a madridtól, jó néha túlzásba esnek, de akkoris ha valami nem úgy megy nem várnak két évet!!!! Egyik másik ide beirogatót meg abszolult nem értek, olyanokba hisznek, meg olyan rálátásuk van néha a dolgokról hogy hihetetlen, pl. Roni, elmomdom Ő IT MÁR BIZTOS HOGY SOHA ÚGY, DE NAGYON MÁSHOLSE MÁR SZERINTEM, a másik a játékunk, nem is tudom hogy mondjam !!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Lezárt