Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvastam, köszi a véleményt:)robag írta:[
A többi részére már az előbb választoltam neked egy másik topikban ( ahova azt a jó kis elemzést írtad! )
Reménykedni, hinni mindig kell!
gekkodan írta:Robag!
Díjazom az optimizmusodat, sajnos a többség jogosan már nem hisz ilyenekbe, legfeljebb reménykedik, de hinni már nehezen lehet.
Mindenesetre Deco esete ugyanaz, ebben a szezonban magához képest hihetetlenül alulteljesít, ráadásul több szurkolónál szerzett egy rossz pontot, amikor azt nyilatkozta januárban, hogy ha nem kap játéklehetőséget, eligazol nyáron.
Csinálni kell a dolgodat Deco, nem pedig fenyegetőzni!
Én is bízok benne,hogy minél előbb visszanyeri régi önmagát!!!Danka00792 írta: Nem értek veled egyet. Deco a szezon elsö felében, amikor nem volt még állandoan sérült, akkor egész jol játszot. Söt.
Ha egézséges lesz, és viszatér a csapatba meglehet majd nézni, hogy milyen jo lesz a támadojátékunk.
Nem értek veled egyet. Deco a szezon elsö felében, amikor nem volt még állandoan sérült, akkor egész jol játszot. Söt.Varga Tamás írta:Ne haragudj V_V, de nem olvastad el M.Riijkaard hsz-ét. Egy dolog a fiának az egészségi állapota, más dolog a pályán nyújtott teljesítménye. Szörnyű, ami a gyermekével történik, nagyon remélem, hogy meggyógyul, imádkozok érte Istenhez. De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.
Tény, hogy hiányzik. Így ugyanis nincs irányító a középpályán, és nincs aki golpasszokat adjon,szervezze a játékot.Ronaldinho&Barca írta:Nekem hiányzik ő a csapatból, és szerintem sokan így látják.
Meg mindenki más is..gyenge..Ronaldinho is,mégsem erőlteted a elküldését..érdekes..Varga Tamás írta: Ne haragudj V_V, de nem olvastad el M.Riijkaard hsz-ét. Egy dolog a fiának az egészségi állapota, más dolog a pályán nyújtott teljesítménye. Szörnyű, ami a gyermekével történik, nagyon remélem, hogy meggyógyul, imádkozok érte Istenhez. De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.
Roni mióta nem csinál semmit?? Most őszntén. Őt nem akarod elküldeni?Varga Tamás írta:De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.
Ne haragudj V_V, de nem olvastad el M.Riijkaard hsz-ét. Egy dolog a fiának az egészségi állapota, más dolog a pályán nyújtott teljesítménye. Szörnyű, ami a gyermekével történik, nagyon remélem, hogy meggyógyul, imádkozok érte Istenhez. De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.Victor_Valdes írta:A modik töröljék nyugodtan.M.Riijkaard írta:De érdekes hogy itt mindenki sajnálja Decót bezzeg ő aztán lesemsz...ja
a csapatott főleg amikor azt mondja hogy:Ha idén nem nyerek semmitt
akkor lelépek.![]()
![]()
![]()
Te egy érzéktelen tuskó vagy! Komolyan mondom....
Hát amennyiben immun-rendszert megtámadó betegsége van, akár a nátha is halálos lehet.torrentkiller írta:Hát biztos nem egy kis nátája van, ha Deco éjjel-nappal mellette van. Őszintén mihamarabbi gyógyulást kívánok neki.LG írta:Ez sörnyűIlyenkor igazávól sok mindent nem lehet mondani. Konkrétan nem irták mi baja van, de ahogy kivettem belőle, elé súlyos
(És ha felépül, talán az apja is visszanyeri régi formáját
)