Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zsoltman
Jugador d'estrella

2008.04.03. 20:27:39

[auto_cenzúra] MEG Deco megint megsérült így semmi esélyünk a United ellen!!!!!!!
tenkl
Jugador d'estrella

2008.04.03. 17:55:59

Szerintem Robag-nak teljesen igaza van, ő a motor, az összekötő. Igaz, Xavi-nak is kéne teljesítenie ugyanezt. Deco meg persze hogy alulteljesít idén, eddig alig játszott, mindig sérült volt. Én bízom a sikeres visszatérésben, és nem szeretném, ha menne.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.03. 14:39:35

robag írta:[
A többi részére már az előbb választoltam neked egy másik topikban ( ahova azt a jó kis elemzést írtad! )

Reménykedni, hinni mindig kell!
Olvastam, köszi a véleményt:)

Egyébként nyilván igazad van, csak Deco-t egy kicsit máshogy látom személy szerint, de abban egyetértünk, hogy reménykedni kell :)
robag
Jugador d'estrella

2008.04.03. 14:33:08

gekkodan írta:Robag!

Díjazom az optimizmusodat, sajnos a többség jogosan már nem hisz ilyenekbe, legfeljebb reménykedik, de hinni már nehezen lehet.

Mindenesetre Deco esete ugyanaz, ebben a szezonban magához képest hihetetlenül alulteljesít, ráadásul több szurkolónál szerzett egy rossz pontot, amikor azt nyilatkozta januárban, hogy ha nem kap játéklehetőséget, eligazol nyáron.

Csinálni kell a dolgodat Deco, nem pedig fenyegetőzni!

Nem feltétlenül kell személyes fenyegetőzésnek venni egy ilyen nyilatkozatot, meg kell vizsgálni kinek, mikor milyen hangsúllyal, stb mondta.

A többi részére már az előbb választoltam neked egy másik topikban ( ahova azt a jó kis elemzést írtad! )

Reménykedni, hinni mindig kell!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.03. 13:56:33

Robag!

Díjazom az optimizmusodat, sajnos a többség jogosan már nem hisz ilyenekbe, legfeljebb reménykedik, de hinni már nehezen lehet.

Mindenesetre Deco esete ugyanaz, ebben a szezonban magához képest hihetetlenül alulteljesít, ráadásul több szurkolónál szerzett egy rossz pontot, amikor azt nyilatkozta januárban, hogy ha nem kap játéklehetőséget, eligazol nyáron.

Csinálni kell a dolgodat Deco, nem pedig fenyegetőzni!
robag
Jugador d'estrella

2008.04.03. 11:58:40

Azt érzem, egy kicsit elhamarkodottan, csak a tavaszi pár meccs alapján ítélkeznek páran Deco felett. Én teljesen másképp látom, azóta szenved ez a csapat, hogy Ő és Leo nincs a pályán. Az ő játéka sokkal fontosabb R10-nél a mostani Barcának.

Ő fűzte össze a hátvédsort a csatárokkal, nélküle nincs a játékunkban kreativitás és harcosság. Hátul ütközik és szerel, nagyon jó érzékkel nyomja a taktikai faultokat, hogy ne lehessen rávinni a védőkre a labdát, mint azt láttuk sokszor tavasszal, levesszi az emberét a középpályán, és nem mellesleg gólpasszokat ad!

Valaki írta lejjebb, hogy veszekszik meg zavarja a többiketek.
Pont hogy Ő rázza fel a csapatot, mikor a többiek leülnek a meccs alatt!

Nagyon hiányzik, még gyenge formájában is ,a csapat motorja és szíve!
Ha visszatér Messivel együtt, újra egy csodálatos Barcelonát fogunk látni!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.03. 10:59:49

Nem tudom már hogy kinyilatkozta azt hogy akkor Ronaldinhót is elehetne
zavarni ha Decó esetétt nézzük.Hát hogy őszinte legyek bármely csapatt
tehát nem csak a Barca hanem bármelyik csapattsem türné el azt sztem
hogy valaki hetekig vagy hónapokig hazudozik és edzésekkre nemjár.Mert egy mámorri bulizóséjszaka miatt már nincs kedve. :lol: :lol: :lol:
Csak erről irt hónapokig a sajtó amit Ronaldinhó is csinált.Tehát én
azt mondom hogy legyen az világsztár vagy akárki ha ez a fas..om a világ
ba lévő viselkedéssel nem érdekli a csapatta sorsa és hogy ha a kérdésed
re kellene válaszolnom akkor igen őt is elkellene zavarni Decóval egyetem
ben és kereshetnének egy olyan klubott ahol ezt a viselkedést elnézzik nek
ik.Amikor meg meghalottam hogy Adrianott hozták itt szóba az esetleges
Dinhó cserével az valami gyönyörűnek tartottam hogy Brazilt-Brazilra
valamint pont olyan embert akarnak a helyére hozni aki úgyanazt csinálja
amitt ő itt nálunk hogy X..rik a csapattra.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.03. 10:48:10

Érdekes, hogy amikor Decó játszott / elég gyengén / mindenki szidta és el akarta adni. Most hogy nem játszik / a csapat gyenge / ugy hiányzik mind egy falat kenyér. Szerintem nem a régi.
Fecó
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.03. 10:36:46

Hello!VV!

Figyelj ha Rijkaardnak lenne a gyerekke bajban vagy súlyos
betegségben szenvedne akkor gondolom hogy ez természetes
lenne ha őtt is megviselné és sztem biztosan lehet hogy még amig
felnem épül addig mellette lenne és gondolom hogy a helyére keresnének
idéglenes edzőtt nem?Decónak semmondja senkisem hogy ne tartson
szünetett és hogy legyen a fia mellett.Én még kifejezetten örülnék is
mert megkimélne minkett azzal amit a pályán mútatt.És a Tomi is már
felhívta a figyelmett arra hogy 2006.Agusztusától beteg a fia?Vagyis
már azóta játszik ilyen borzalmasan.Egyszerűen sztem ha családi zűr van
nála hanem akkorsem tud olyatt mutattni a pályán ami értékelhető lenne
azon kivűl hogy a birót szídja és a csapatott is csak idegsitti a vislkedésé
vel.Ezért mondta Tamás is nagyon helyesen hogy fekve könyű beszélni.
balusz92
Barça B

2008.04.02. 22:00:43

Deco az a játékos aki meghatározza, hogy hogy játszik a csapat lényeges pontja a csapatnak benne van elképzelés és meg is tudja valositani, ha ő nem játszik jol akkor a barca se mer valahogy el kell jutni a kapuig nem lehet mindig messinek végigcselezni a pályát meg ronaldinhonak 40 méteres labdákat adni hanem kis rovid paszokkal kell eljutni odáig és akkor megint megvan a 2005-2006 -os forma .az a baj hogy ehez kell egy jo ronaldinho egy egésséges messi és deco egy golérzékeny eto'o és vagy egy jo henry!ez meg egyenlőre nem jön össze
salas9
Entrenador del Barça

2008.04.02. 21:49:57

Danka00792 írta: Nem értek veled egyet. Deco a szezon elsö felében, amikor nem volt még állandoan sérült, akkor egész jol játszot. Söt.
Ha egézséges lesz, és viszatér a csapatba meglehet majd nézni, hogy milyen jo lesz a támadojátékunk.
Én is bízok benne,hogy minél előbb visszanyeri régi önmagát!!!
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.02. 21:47:01

Varga Tamás írta:Ne haragudj V_V, de nem olvastad el M.Riijkaard hsz-ét. Egy dolog a fiának az egészségi állapota, más dolog a pályán nyújtott teljesítménye. Szörnyű, ami a gyermekével történik, nagyon remélem, hogy meggyógyul, imádkozok érte Istenhez. De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.
Nem értek veled egyet. Deco a szezon elsö felében, amikor nem volt még állandoan sérült, akkor egész jol játszot. Söt.
Ha egézséges lesz, és viszatér a csapatba meglehet majd nézni, hogy milyen jo lesz a támadojátékunk.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.02. 21:02:10

Ronaldinho&Barca írta:Nekem hiányzik ő a csapatból, és szerintem sokan így látják.
Tény, hogy hiányzik. Így ugyanis nincs irányító a középpályán, és nincs aki golpasszokat adjon,szervezze a játékot.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.02. 20:58:49

Most szeritnem kíméljük meg Deco fórumot ezektől a nevetséges és szánalmas hozzászólásoktól. Nekem hiányzik ő a csapatból, és szerintem sokan így látják. De szerintem most megérthetjük ha hétvégén se fog játszani. Az hogy 2006-ban hogy játszott elmúlt, de most ne törödjünk ezzel, amikor a fia ilyen súlyos beteg. Legalább most tiszteljük meg őt! Ha átérezntek mit élhet át... :cry:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.04.02. 20:43:24

Varga Tamás írta: Ne haragudj V_V, de nem olvastad el M.Riijkaard hsz-ét. Egy dolog a fiának az egészségi állapota, más dolog a pályán nyújtott teljesítménye. Szörnyű, ami a gyermekével történik, nagyon remélem, hogy meggyógyul, imádkozok érte Istenhez. De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.
Meg mindenki más is..gyenge..Ronaldinho is,mégsem erőlteted a elküldését..érdekes.. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.02. 20:42:41

Értem én értem, de ha az ő gyerek lenne ebben a helyzetben akkor nem azt mondaná, hogy el kell választani egymástól a magán életet és a munkát...Rijkaardnak meg semmi baja nincs teát nem tudom sajnálni...
Varga Tamás írta:De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.
Roni mióta nem csinál semmit?? Most őszntén. Őt nem akarod elküldeni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.04.02. 20:44:39-kor.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.02. 20:40:44

Victor_Valdes írta:
M.Riijkaard írta:De érdekes hogy itt mindenki sajnálja Decót bezzeg ő aztán lesemsz...ja
a csapatott főleg amikor azt mondja hogy:Ha idén nem nyerek semmitt
akkor lelépek. :lol: :lol: :lol:
A modik töröljék nyugodtan.
Te egy érzéktelen tuskó vagy! Komolyan mondom....
Ne haragudj V_V, de nem olvastad el M.Riijkaard hsz-ét. Egy dolog a fiának az egészségi állapota, más dolog a pályán nyújtott teljesítménye. Szörnyű, ami a gyermekével történik, nagyon remélem, hogy meggyógyul, imádkozok érte Istenhez. De, akkor a gyermeke 2006 augusztusától beteg? Ha igen, akkor érthető egy kicsit a gyenge, akaratnélküli, lex@romazegészet szintű hozzáállása a dolgokhoz. Ha nem, akkor fogja be a száját, és focizzon, vagy menjen másik csapathoz.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.02. 20:36:06

M.Riijkaard!
Teljesen egyetértek ezen véleményeddel! Deco nem hiányzik nekem a csapatból, a BL-győzelem óta egy nagy rakás szerencsétlenség a teljesítménye. Szájjal kiválóan tud focizni, aztán ha pályán van, akkor mgáll a tudomány. Beszélni fekve is lehet.
Kép
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.02. 20:33:38

De érdekes hogy itt mindenki sajnálja Decót bezzeg ő aztán lesemsz...ja
a csapatott főleg amikor azt mondja hogy:Ha idén nem nyerek semmitt
akkor lelépek. :lol: :lol: :lol:
És egyébként is én is sajnálom a fiát megminden de a magánéletett azt
szoták mondani hogy nem lehett összekeverni a futtbalal.
Én mégmindig azt mondom hogy ennek az embernek nincs
helye a csapatban.Bezzeg Rijkaardott nem sajnáltta senkisem
főleg amikor egypárran arcátlanul kibeszélték miközben ő a
háttukmögött állt.Bár ezek után amilyen a csapattviselkedése
nem oszt nem szorozz ha Decó is a pályán van.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.02. 20:24:09

Nem gondolom hogy kacsa a hír ezértis jobbulást a kis David Luiznak. Mindemellett Deco nem igen találta már régót a formáját. Ez tetézi a bajt ez a hír főleg neki.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.04.02. 20:15:48

Jobbulást a fiúnakl!

(Deco a hétvégén minden bizonnyal ottlehet a Getafe elleni keretben.)
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.02. 15:46:24

Szegény Deco, meg tudom érteni a családnál nincs fontosabb!
Mostmár tudom miért játszik így ha egyáltalán játszik!

"Deco természetesen alig mozdul el mellőle. A megtört futballista éjt nappallá téve virraszt a fia mellett. "

Jobbulást a fiának!
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.02. 15:38:42

Ami a fiával történt az számomra mentesíti Decot mindenféle kritikától!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.29. 16:03:02

Huh, nemirigylem most Decot. :( Jobbulást kívánok a fiának, remélem nem túl súlyos a betegsége! :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Andris
Adminisztrátor

2008.03.29. 15:23:03

torrentkiller írta:
LG írta:Ez sörnyű :cry: Ilyenkor igazávól sok mindent nem lehet mondani. Konkrétan nem irták mi baja van, de ahogy kivettem belőle, elé súlyos :cry:
Hát biztos nem egy kis nátája van, ha Deco éjjel-nappal mellette van. Őszintén mihamarabbi gyógyulást kívánok neki. :!: (És ha felépül, talán az apja is visszanyeri régi formáját :wink: )
Hát amennyiben immun-rendszert megtámadó betegsége van, akár a nátha is halálos lehet. :( Bár nemtudom, miféle dolog ez pontosan..

Jobbulást neki!! :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt