Etooka írta:Én el is adnám,meg nem is!Mert más edző nem ezzel a Rijkaard-féle pszichológiával edzőskődik!SZóval,egy José vagy egy Pep,mindegyik nagyon keménykezű edző szerintem(bár Pepet nem ismerem annyira),de José biztos,hogy kihozná belőle a maximumot!Nem biztos,hogy a 2006-os évét,de hoghy azt nagyon megközelítené,az biztos!
Érdekes... José szerintem elhajtaná..., bár nem tudom megitélni innen a gép elől. Én is gondolkodtam ezen, hogy egy másik tréner alatt talán sikerülne fejben helyre jönnie, s akkor talán fizikálisan is rendbe tudna jönni..., értem itt főleg a gyorsaságát, fürgeségét elsősorban. Lényeg a lényeg, amiíg van egy hajszálnyi esély, addig én inkább a maradás melett voksolok, de megértem a távozást minden oldalról, csakk az dühít ha illetéktelen emberek itt szidalmazzák, elmondják minden...-nak, s ez még a jobbik eset...
Hát, abban viszont másképp vélekedem, hogy ki lenne az optimális választás edző kérdésben..., számomra nagyon jó lenne, ha egykori Barca sztár, aki most edzőként is megállja a helyét..., eddig ez M. Laudrup, és E. Valverde, valamint Guardiola lehet az, de neki még bizonyítania kell...