Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem kifejezés hogy kevés. Ahhoz képest, hogy a madrid 35 milláért vette Pepét, azóta is folyton bakizik. sztem egy pepénél Ronnie 100x többet ér...Zozzy 5 írta:A La Gazetta Dello Sport szerint a Milan 20millió eurót ajánl Ronaldinhoért.
Kevés, nagyon kevés...![]()
Ezeket a köszöngetéseket én -még- hagynám. Majd akkor, ha eligazol a nyáron, ami egyre biztosabbTibi1982 írta:Köszönjük Ronaldinho!
Hát igen, van benne valami!MQuC írta:Sziasztok!
Ez a hír a 6 hetes sérüléséről... Nem akarom Roniet védeni ( nem is kell ), de én most úgy érzem, hogy az orvosi stáb szurta el a dolgot. Panaszkodott előtte is. Ott nem mutattak ki semmit. Most rásérült, és 6 hetet kell "fizetnie" érte.
Persze a másik lehetőség az, hogy az eligazolása miatt már nem akarják játszatni, h nehogy lemenjen az áraÉs közös megegyezés alapján kitették ezt a hírt.
Érdekes... José szerintem elhajtaná..., bár nem tudom megitélni innen a gép elől. Én is gondolkodtam ezen, hogy egy másik tréner alatt talán sikerülne fejben helyre jönnie, s akkor talán fizikálisan is rendbe tudna jönni..., értem itt főleg a gyorsaságát, fürgeségét elsősorban. Lényeg a lényeg, amiíg van egy hajszálnyi esély, addig én inkább a maradás melett voksolok, de megértem a távozást minden oldalról, csakk az dühít ha illetéktelen emberek itt szidalmazzák, elmondják minden...-nak, s ez még a jobbik eset...Etooka írta:Én el is adnám,meg nem is!Mert más edző nem ezzel a Rijkaard-féle pszichológiával edzőskődik!SZóval,egy José vagy egy Pep,mindegyik nagyon keménykezű edző szerintem(bár Pepet nem ismerem annyira),de José biztos,hogy kihozná belőle a maximumot!Nem biztos,hogy a 2006-os évét,de hoghy azt nagyon megközelítené,az biztos!