bodorgabor írta:...
Hát nemtudom Gábor, az hogy edzőváltás szükséges az egyértelmű.
(
Rijkaard a múlt, én viszont kifejezetten a jelenben érzem magam.

)Nézzük sorban az általad említetteket:
Rafa Benítez: Abban igazad van, hogy nem szívesen hagyná ott a Liverpoolt, de ez a klub helyzetét tekintve nem csak rajta múlik. (gondolok itt a két tulajdonos viszonyára, illetve a helyzetére a Premier Ligában) Szerintem ha eljönne a Pooltól, számára az ideális megoldás inkább a spanyol válogatott lenne.
José Murinho: Amit írsz teljességgel jogos, hiszen a Chelseat nem lehetett egy játszó csapatnak mondani amíg ő volt a tréner (most se nagyon

), de nem tudhajuk hogy egy több sztárral felálló, támadó mentalitású, szép támadójátékot igénylő csapatnál mire lenne képes. A játékosok motiváltsága viszont garantált.
Josep Guardiola: Hát igen, abszolút tapasztalatlan edző, és azért a B csapattal nem alakít nagyot, nem tudom mire képes, ezért véleményt se mondanék.
más edzők:
Michael Laudrup: Amit a Getafe csinál(t) az valami egészen elképesztő. Nem tartom teljesen jogosnak azt hogy Laudrup olyan mint Schuster, szerintem a dél-madridi csapat idén sokkal jobb teljesítményt mint tavaly. Azt hogy motivációs gondjaink itt se lennének azt pedig a Bayern elleni meccs bizonyítja.
Számomra ő a megfelelő választás.
Marcello Lippi:Nemtudom. Nem tetszett az Olaszok játéka a VB-n. Mondjuk legalább támadó felfogású volt.

Az én rangsoromban ő még Guardiolánál is hátrébb van.
Guus Hiddink: Nem régen hosszabbította meg az orosz szövetséggel a kontraktusát 2010-ig érkezése (szerintem) esélytelen.
Arséne Wenger: Na persze. Szép álom.
Az pedig hogy Franket, már abszolút távozóként kezelem, az abból fakad, hogy biztos hogy megy az idény végén. Úgy gondolom hogy az ahol vagyunk az nem csak az ő sara. Jelentős része van benne persze, de szvsz az igazán jó játékos magát is tudja valamennyire motiválni. A 4-3-3-hoz való ragaszkodása miatt én pedig csak tisztelem. Meg hát holland.