Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, kizárólag egy 4-4-2-ben gondolkodnék a hollandus helyében. Meg abban, hogy a védelem tegnapi szerencsétlenkedéseit hogy hidaljam át, mert ilyen védők mellett céronaldo úgy fog szaladgálni, mintha virágot szedne. Abidalból jelenleg nem nézem ki, hogy tudná fogni, Zambrottából meg azt, hogy Giggset tartja.... Szóval vannak gondok.Ákocka írta: A BL-re valami okosságot azért ki kellene találnia, különben Sir Alex taktikailag sz@rrá fogja alázni. Már előre látom, hogy szeretett mesterünk nem adja fel a 4-3-3at, a MU meg jön 4-5-1ben, és teljesen uralni fogják a középpályát, és ezáltal a meccset is.
Igen?!norbert55 írta: De az olaszok támadó szellemben nyomták 2006VB-n
Nos valami ilyesmire céloztam vele kapcsolatban én is.bodorgabor írta:Laudrup: Nem vagyok biztos benne , hogy egy Barcelona szintű csapatot képes lenne-e kormányozni .
Nem is szakmai tudás révén gondoltam ezt a rangsorolást, ez az én kis saját ranglistám, lenginkább szimpátia szerint.bodorgabor írta:Lippi: Abban nem értek veled egyet hogy Guardiolánál hátrébb van legalábbis szakmai tudása révén . Volt az Olaszoknak egy-két izzasztó mérkőzése de alapvatően az én szememben meggyőzően meneteltek.Igy akár el is tudnám képzelni vezetőként az egy másik kérdés , hogy elég karizmatikus vezető lenne-e ......
Azért Rijkaard a Barca előtt már Európa Bajnokságon vezette a Holland Válogatottat,nem is akárhogy.Meg volt egy éve a Holland 1.osztályban,igaz az nem volt vmi sikeres.De akkor is, ki volt próbálva élesbe,Pep viszont nem.Rapika írta:
Guardiola: Ellene mindenki a rutint hozza fel,de mikor Rijkaard jött a Barcához,tőle is tartottunk ien téren,ő sem volt egy befutott edző...
Hát nemtudom Gábor, az hogy edzőváltás szükséges az egyértelmű.bodorgabor írta:...
azt azert belathatnad h mazlinal egy kicsit joval tobb kell ahhoz h vki bl-t nyerjen... foleg a jelenlegi szituacioban h a chelsea mu liverpool harmas kozl 2-ot meg kell verjunk...mer még a végén vmi orbitális mázli segitségével bl-t nyerünk
De az olaszok támadó szellemben nyomták 2006VB-nBarcaforever írta:Nem sok támadófelfogású olasszal találkoztam eddig.norbert55 írta:Tudna vki segíteni?Lippi támadó v védekező stílusban játszatta a csapatait.És mi volt a felállása?pl4-4-2.Előre is kösz.
de a getafét nem érdemes összehasonlitani a barcával. én a getafét ezek után sokkal nagyobbra tartom. ezek bazz 10 emberrel 115 percen keresztül is tudnak küzdeni viszont a barca....gekkodan írta:Számomra ez a Laudrup úr egyre szimpatikusabb, simán elfogadnám ha közte és Guardiola között kéne választani. Utólag megnézve a Bayern-Getafe meccset azt mondhatom, megérett szerintem egy nagy csapat edzői székére.
Nem sok támadófelfogású olasszal találkoztam eddig.norbert55 írta:Tudna vki segíteni?Lippi támadó v védekező stílusban játszatta a csapatait.És mi volt a felállása?pl4-4-2.Előre is kösz.
Erről itt tessék tovább folytatnibodorgabor írta:Nem tudom megérteni azokat az elöttem szólókat akik Rejkaard ellen szólalnak meg ! Azért van 1-2 dolog amit ilyenkor sem szabad semmi , de semmi képpen sem elfelejteni: Kivel lett a Barcelona Bajnokok Ligája győztes és Spanyol Bajnok egyszerre a neve ennek a szakembernek : Frank Rejikaard .....Sokan erre azt felelnék , hogy Frankból kifgyott az elszántság az erő és kicsúszott a csapat irányítása a kezéből és , hogy morális válságba sodorta ezzel a csapatot . Szerintem Frank van olyan motivált edző , hogy ezt ne tegye meg szerintem nem lehet Rejkaardra hárítani a felelöségget . na most mi lesz akkor ha menesztik ki is jöhetne ?? Mondjuk Benizet??? Nem fogja a Kölyköt és a Liverpoolt pont most ott hagyni ez még elképzelésnek is megbukott (Laporta Szerint) vagy Mourinho ???? Igaz sikeres lenne a csapat , de amilyen footballt játszana abba belegondolni is rossz .....Legetséges , hogy mindent megnyerne a Barca de olyan ötlettelen játékkal "Brillírozna" ...... Guardiola esetleg ???? Egy ilyen multú és ilyen jelenű csaatot rábízni egy Zöldfülűre . Tudjuk róla , hogy nagyon jó játékosa volt a barcának de mint edző ...A szakmai tudása megkérdőjelezhető hiszen egy éve vezeti a barcelona B csapatát de ez egy ilyen csapatnál én személy szerint nem hinném hogy elég lenne............Várom a hozzáfűzéseket!!!!
Igaz,hogy eddig a sorsolás nekünk kedvezett,de ha megverjük európa legjobb formájába lévő csapatát,akkor mindenképpen megérdemeljük a sikert.De még ha így is lesz,akkor sem tartom valószínűnek,hogy Rijkaard marad.the Legend írta:én csak attol félek h rijkaard mégis marad mer még a végén vmi orbitális mázli segitségével bl-t nyerünk és megkegyelmeznke neki és akko jövöre is ez a szenvedés lesz majd.
ezt a csapatot sztem nem mourinho hanem lippi tudná felrázni, amihez hozzányul arannyá válik