Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaja itt is készülödik, amilyen jó idö volt délután, leizzadtam a buszon, most meg ugy fuj a szél....Victor_Valdes írta:Minjárt olyan vihar lesz, hogy kiszaladok a házból!
Varga Tamás írta:...
Én a mostani korban vagyok gyerek, szóval furcsa érzéssel olvastam az írásotokat.barca99 írta:...
Tedd egymás mellé a kettőt: xboxra van varez,viszont ez esetben elfelejtheted a live-ot mert le fognak tiltani..Sok játék van rá,amiket könnyű beszerezni,képminőség,kezelhetőség rendben van.VictorValdes19 írta:majd ősz tél környékén beszeretnék szerezni v 1 XBOX 360-at v 1 PS3-at sztetek melyiket "vegyem meg"Melyik jobb melyiket érdemes megvennem az ár az a XBOX 360 mellet szól (nem vunk valam gazdagok
)
Ha rendesen megtanulod a nyelvet, és valami tisztelséges melóhoz jutsz, akkor megéri. Már nem csak azért, mert Spanyolországban olyan jó lenne, hanem mert már szánalmas és kibírhatatlan ami ebben az országban folyik.barca99 írta:10 év múlva kikellene költözni
Én nemvagyok valami okos ezen a téren, de azért egyet kettöt tudok. (nem 100% hogy igaz, de szerintem igenVictorValdes19 írta:majd ősz tél környékén beszeretnék szerezni v 1 XBOX 360-at v 1 PS3-at sztetek melyiket "vegyem meg"Melyik jobb melyiket érdemes megvennem az ár az a XBOX 360 mellet szól (nem vunk valam gazdagok
)
Ha szobatársat kereselViccen kívül tényleg foglalkoztat, hogy kb. 10 év múlva ki kellene költözni...