Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Többszemélyes - > direct ip. Felveszed a haverod ip-jét, ő a gazda és te csatlakozol.fir3bird írta:igen-igen ugyszeretnék egyik haverommal direct ip-vel. Azt hogy tom megcsinálni? mer nem nagyon láttam azt az opciótdanko94 írta:Akkor sajna az online game ről lemondhacc maximum IP-játszhacc a haverokkalfir3bird írta:hát nem éppennemvolt rá pénzem
igen-igen ugyszeretnék egyik haverommal direct ip-vel. Azt hogy tom megcsinálni? mer nem nagyon láttam azt az opciótdanko94 írta:Akkor sajna az online game ről lemondhacc maximum IP-játszhacc a haverokkalfir3bird írta:hát nem éppennemvolt rá pénzem
hát nem éppendanko94 írta:Eredeti a game-d???fir3bird írta:Most próbáltam keresni online játkhoz frissitést, de sehol nem találok! FIFAHUNGARY-n meg nemüxik amit találtam.Tudna vki segíteni? (08-ról van szó)
Szerintem is, meg a 2003 volt még nagy újítás, a pályára vetített csapatlogókkal, nem is értem miért vették kifir3bird írta:
Nekem mondjuk tetszik a FIFA 08...maga az hogy csomó bajnokság benne van, eredeti mezek, átigazolások stb stb...de hát kinek mi ugyemondjuk sztem a 2002 is jó volt
azzal rengeteget toltam.Ami még nálam bevált az a 2005 volt, az jól megvolt csinálva
Nekem mondjuk tetszik a FIFA 08...maga az hogy csomó bajnokság benne van, eredeti mezek, átigazolások stb stb...de hát kinek mi ugyegekkodan írta:A FIFA 08 a fifa-széria egyik legkotványabb darabja. Talán utoljára a 2002 volt ennyire pocsék. Évek óta nem csináltak ekkora 'mit is' ?. Az EURO 2008 sokkal jobb és a grafika is javult, bár hiányolom az EURO 2004-hez hasonló ceremóniákat. A mostani játékban ha megnyered az EB-t, utána semmi extra csillogó cineplay nincs, csak a jól bevált és évekkel ezelőtt megírt trófea-átvétel.
Ja akkor azért megy olyan jól a 08torrestoni írta:Másrészt...: megértem az EAS-ot abban, hogy a Fifa Pc verziója legyen lebutítva azért, hogy a lehető letöbben (a PC-jük teljesítményétől függetlenül) tudják használni, de ez nem megoldás. Sokkal jobban tennék, ha egy értelmesebb, komolyabb hardver-t igénylő játékot is készítenének PC-re, mert elismerem, hogy ég és föld a konzolra írt Fifa és a Pc-re írt Fifa, de nem szándékozok befektetni egy Xbox-ba, s mivel egész jól muzsikál a gépem, szeretnék végre egy értelmes Fifa-t látni, addig pedig maradok a PES-nél.
köszifir3bird írta:http://torrents.to/search/209/fifa+mana ... crack.htmltenkl írta:Pontosan mennyiben külömbözik a FIFA manager a football managertől?én letöltöttem a FIFA-t, de nincs hozzá crack-em. Valaki nem tud szerezni egyet nekem?![]()
elvileg működő crack! amugy én alapból FIFA párti vagyok, más focis játékok alapból nem érdekelnek
http://torrents.to/search/209/fifa+mana ... crack.htmltenkl írta:Pontosan mennyiben külömbözik a FIFA manager a football managertől?én letöltöttem a FIFA-t, de nincs hozzá crack-em. Valaki nem tud szerezni egyet nekem?![]()
Pontosan mennyiben külömbözik a FIFA manager a football managertől?fir3bird írta: ... Ja és még vmi sztem a FIFA manager jobb mint a Football manager...
Na igen...énis töltögetem, sztem sem kell nagy gépigény hozzá...én annyit tudok ebben segíteni hogy nekem a FIFA 08 közepes grafon megy elég jól pedig olyan gépem vansocio66 írta:ok,ok és a gépigénye milyen? elvileg ehhez a játékmenethez nem kell olyan egetrengető..vagy igen?
ok,ok és a gépigénye milyen? elvileg ehhez a játékmenethez nem kell olyan egetrengető..vagy igen?szajko írta:Hát van gyors szimuláció van olyan h minden meccs eredményét mutatja,van olyan amikor kérdezi tőled a gép h mitcsináljon a csapat és cserélni is lehet meg van a rendes meccs nézés!socio66 írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Fifa 08 Manager-ről? Miről szól a játék? A meccseket csak nézni lehet? Igy is izgalmas a játék? Milyen a gépigénye? Irjon már vki légyszives egy pár sort a játékrol!
Szerintem nagyon jó játék,ha nem játszottam vele 70-80 órát akkor ... legyek és hát arról szól a játék h Bajnoki címre vezessük a csapatot vagy éppen Bl vagy Uefa kupa győzelemre lehet lenni Válogatott csapattal is és az Uefa Euro-t is meglehet nyerni akár 1szerre irányíthatunk Klub és Válogatott csapatot is! Lehet olyan módot is választani ahol a gép választ nekünk csapatot 3-at vagy akár 6-ot és ha szimpatikusnak tűnő a csapathoz írunk alá ha nem akkor nem....Szóval szerintem töltsd le nem bánod meg!Faja 1 játék....
Onnan próbálom de hiába, cd/dvd kéri h helyezzem be..Csak a Barca! írta:Autorunból indítod az installt? Ha igen próbáld a lemezről. keresd meg a setup exét, vagy valami hasonlót.
Nem hiszem. Vagyis daemon toolsal be mountolom aztán megnyitom sajátgépbe, utálna telepítésre kattintok és azt írja hogy helyezzem be a cd/dvd-t.Csak a Barca! írta:A fájlnak az elérési útját kéri? mert ha igen, akkor keresd meg a lemezen és katt. Lehet így menni fog, ha ez a baj.Ronaldinho&Barca írta:Nos, megszereztem én is ezt a híres Euro 2008-as játékot. Csak annyi a gondom, hogy amikor telepíteném kiírja hogy helyezzem be a cd/dvd-t ?! Ezt nem crackelni kéne, vis ha nem indul a játék akkor azt szoktuk ugye, de ez már telepítésnél bekrepál.Vki tud vmi megoldást rá?
Hát van gyors szimuláció van olyan h minden meccs eredményét mutatja,van olyan amikor kérdezi tőled a gép h mitcsináljon a csapat és cserélni is lehet meg van a rendes meccs nézés!socio66 írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a Fifa 08 Manager-ről? Miről szól a játék? A meccseket csak nézni lehet? Igy is izgalmas a játék? Milyen a gépigénye? Irjon már vki légyszives egy pár sort a játékrol!
A fájlnak az elérési útját kéri? mert ha igen, akkor keresd meg a lemezen és katt. Lehet így menni fog, ha ez a baj.Ronaldinho&Barca írta:Nos, megszereztem én is ezt a híres Euro 2008-as játékot. Csak annyi a gondom, hogy amikor telepíteném kiírja hogy helyezzem be a cd/dvd-t ?! Ezt nem crackelni kéne, vis ha nem indul a játék akkor azt szoktuk ugye, de ez már telepítésnél bekrepál.Vki tud vmi megoldást rá?
PS2-n jo játék nagyon!Messa írta:Nemtom, sztem töltsd le, nekem nem nagyon jött be a game, már próbáltam.torrentkiller írta:Szerintetek megéri leszedni az EURO 2008at? A fifa után már nem nagyon reménykedem. Ja és nemtudjátok hogy konzolra jön-e??