2008.05.24. 20:53:02
Például abban, hogy angol (s esély sincs magyarosításra), de ez nem nagy probléma. Másrészt látványosabb, de én a Football Manager-t részesítem előnyben, élethűbb, viszont a Fifa M. interaktívabb, s vannak benne jó ötletek, valamint én úgy játszottam, hogy egy játékost (Huntelaar) játszattam játékoskarrier módban, s ez szórakoztató volt.
Másrészt...: megértem az EAS-ot abban, hogy a Fifa Pc verziója legyen lebutítva azért, hogy a lehető letöbben (a PC-jük teljesítményétől függetlenül) tudják használni, de ez nem megoldás. Sokkal jobban tennék, ha egy értelmesebb, komolyabb hardver-t igénylő játékot is készítenének PC-re, mert elismerem, hogy ég és föld a konzolra írt Fifa és a Pc-re írt Fifa, de nem szándékozok befektetni egy Xbox-ba, s mivel egész jól muzsikál a gépem, szeretnék végre egy értelmes Fifa-t látni, addig pedig maradok a PES-nél.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton